Bogomolov Alex Jr.

Bogomolov Alex Jr.

41
muž
Rusko
Datum nar.:
23. 4. 1983
Výška:
178 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 62.

Russell si vyšlápl na Hewitta, v Memphisu si zahraje o první finále

ATP MEMPHIS - Michael Russell si v 35 letech může zahrát poprvé ve finále turnaje ATP. Zkušenému Američanovi se tento týden daří na domácím turnaji v Memphisu, kde po výhře nad bývalou světovou jedničkou Hewittem postoupil potřetí kariéře do semifinále. V něm se o životní výsledek utká s obhájcem titlu Nišikorim.

Querrey neproměnil mečbol a v Memphisu dohrál

V Memphisu si v roce 2010 došel pro jeden ze svých sedmi titulů, ale letos Sam Querrey na halovém šampionátu Spojených států svou sbírku nerozšíří. Šestý nasazený hráč promarnil v duelu s bývalým krajanem Bogomolovem velkou příležitost postoupit a po porážce 6-2 4-6 6-7 se s turnajem rozloučil.

Na Pospisilovi si vylámal zuby i Berdych

ATP MONTREAL - Katem českých tenistů na turnaji Masters 1000 v Montrealu se stal domácí hráč s českými kořeny Vasek Pospisil. Třiadvacetiletý Kanaďan den po Radku Štěpánkovi vyřadil po velmi dobré výkonu i světovou šestku Tomáše Berdycha, proti kterému zaznamenal premiérový skalp hráče Top 10.

Z českého duelu sešlo. Štěpánek nestačil na Pospisila a Berdycha nevyzve

ATP MONTREAL - Radek Štěpánek v Montrealu na cennou výhru nad Almagrem nenavázal. Český tenista v zápase 2. kola nestačil na domácího Vaska Pospisila a připravil se tak o osmifinálový souboj s krajanem Tomášem Berdychem, který do turnaje Masters 1000 vstoupil výhrou nad Ukrajincem Dolgopolovem.

Ferrer nezaváhal, může pomstít Lopéze

David Ferrer udělal v Kuala Lumpur první krok za svým šestým titulem v letošní sezoně. Nejvýše nasazený hráč v Malajsii dnes na úvod porazil bez vážnějších problémů Rusa Bogomolova a postoupil do čtvrtfinále. V něm bude jeho soupeřem Nizozemec Sijsling, který dnes vyřadil z turnaje jiného nasazeného Španěla Feliciana Lopéze.

Federer na úvod US Open hladce zvítězil, Murray se trápil

US OPEN - Roger Federer se v dusném newyorském počasí zapotil, se svým prvním soupeřem ale problémy neměl. Domásího Donalda Younga smetl 3-0 na sety a postoupil do 2. kola. V něm je i Brit Andy Murray, který se ale nečekaně trápil.

Berdych začal generálku na US Open výhrou nad Bogomolovem

ATP WINSTON-SALEM - Tomáš Berdych na úvod turnaje ve Winston-Salemu nezaváhal. Český tenista porazil Rusa Alexe Bogomolova a proti Finu Nieminenovi bude usilovat o první dva vyhrané zápasy po sobě po více než třech měsících.

Federer porazil Kamkeho a vyrovnal Connorsův rekord

Roger Federer má nakročeno k přepsání dalšího historického zápisu. Švýcarský tenista s přehledem zvládl svůj první zápas na French Open a po třísetové výhře nad Němcem Kamkem postoupil do dalšího kola. Dnešním vítězstvím Federer vyrovnal Connorsův rekord 233 výher na grandslamových turnajích, který může překonat v dalším kole v duelu proti Rumunovi Ungurovi.

Štěpánek na Světovém poháru družstev prohrál s Japoncem Item

DÜSSELDORF - Včera v Düsseldorfu začal tradiční Světový pohár družstev a v silném složení se v generálce na French open sešli čeští tenisté. V úvodním zápase proti Japoncům ale mají problémy; Radek Štěpánek prohrál s Item a Tomáš Berdych se bude snažit v úterý o vyrovnání proti Soedovi.

Gulbis je po 7 měsících ve čtvrtfinále. Isnera na Floridě čeká Tomic

ATP DELRAY BEACH - Předloňský šampion Ernests Gulbis si v Delray Beach zahraje po sedmi měsících ve čtvrtfinále. V něm ho čeká Australan Matosevic, který se tak daleko dostal poprvé v kariéře. Šlágrem čtvrtfinálových duelů bude souboj Isnera s Tomicem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist