Coin Julie

Coin Julie

41
žena
Francie
Datum nar.:
2. 12. 1982
Výška:
172 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 51.

Vaidišová poprvé po svém comebacku prošla kvalifikací

ITF MIDLAND - Až na šestý pokus dokázala Nicole Vaidišová poprvé po svém comebacku projít kvalifikací. Uspěla na prestižním turnaji ITF v Midlandu, kde ve třech duelech neztratila ani set. V dnešním závěrečném kole smetla českou rodačku s americkým pasem Nicole Melicharovou.

Blamáž Rusek odvrátily Pavljučenkovová s Kuzněcovovou

FED CUP - Ruské tenistky odvrátily senzační vyřazení z 1. kola Fed Cupu, když dnes otočily stav 0-2 na zápasy proti Francii. Bod z rozhodující čtyřhry získaly Kuzněcovová s Pavljučenkovovou, které dnes vyhrály i své dvouhry.

Stosurová se probrala, v Ósace vykročila za obhajobou

Před rokem v Ósace získala svůj vůbec první titul z turnaje WTA a stejný turnaj svědčí Australance Stosurové i letos. Sedmá hráčka světa ukončila v Japonsku sérii porážek a poprvé od US Open zvítězila. Podobně si vedly i další favoritky Bartoliová a Kirilenková.

Hradecká ukončila černou sérii, letos je poprvé ve 2. kole

WTA ŠTRASBURK - Lucie Hradecká ve Štrasburku vykročila za obhájením loňského finále. Česká tenistka na úvod porazila domácí Julii Coinovou a poprvé v letošní sezoně postoupila do 2. kola. V něm může pomstít vyřazení krajanky Sandry Záhlavové, kterou ze soutěže vypráskala Španělka Medinaová.

Zakopalová v Monterrey postupuje, další Češky ztratily nadějné náskoky

WTA MONTERREY - První hrací den turnaje v Monterrey se představily tři ze šesti českých zástupkyň. Do druhého kola však proklouzla přes nasazenou Medinaovou jen Klára Zakopalová. Sandra Záhlavová i Lucie Šafářová ztratily nadějný náskok a v Mexiku pro ně soutěž skončila.

Z Češek uspěla jen Kvitová. Safinová postup protrpěla

US OPEN ŽENY - Z šesti českých tenistek zvládly úvodní kolo jen dvě. Na Zahlavovou-Strýcovou dnes navázala ještě Petra Kvitová. Naopak už dohrály Šafářová a Hrdinová. O senzaci se málem postarala Australanka Rogowská, jež měla 'na lopatě' světovou jedničku Safinovu. Ruska však nakonec po obrovské dřině postoupila.

2. den na US Open: Berdych si zahraje na kurtu Louise Armstronga

Tomáš Berdych si hned v prvním kole US Open zahraje na druhém největším kurtu. Čeká ho domácí Odesnik. Do turnaje dnes vstoupí také zyblé tři tenistky: Šafářová, Kvitová a Hrdinová. Z favoritů se fanoušci mohou těšit na Safinovou nebo Murrayho, kteří nastoupí na centrálním dvorci.

Z kvalifikace postoupily dvě Češky. Rosol neuspěl ani na desátý pokus

US OPEN kvalifikace - Závěrečného grandslamu sezony US Open se zúčastní další dvě české tenistky. Přes kvalifikaci do hlavní soutěže postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Hrdinová. Poslední krok k premiéře na grandslamovém turnaji bohužel neudělal čtyřiadvacetiletý Lukáš Rosol.

Federer vykročil za šestým titulem

Bez větších problémů zahájil svou cestu za šestým triumfem ve Wimbledonu Švýcar Roger Federer. Největší favorit turnaje si poradil s Tchajwancem Lu Yen-hsunem po setech 7-5 6-3 a 6-2 a ve druhém kole se utká s Guillermem Garciou-Lopézem. Mezi ženami postoupily favoritky. Dál jde Maria Šarapovová, Serena Williamsová nebo Jelena Dementěvová.

Mauresmová má v nohách nejdelší zápas kariéry. Namále měla i Ivanovičová

WTA BRISBANE - Bývalá světová jednička Amélie Mauresmová odehrála dnes na turnaji v Brisbane nejdelší zápas své kariéry. K postupu do čtvrtfinále přes krajanku Julii Coinovou potřebovala tři hodiny a 14 minut. Nepříliš jistý výkon dnes podala také Ivanovičová, jež byla proti Vinciové jediný míček od vyřazení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist