Damm Martin

Damm Martin

51
muž
Česká republika
Datum nar.:
1. 8. 1972
Výška:
187 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 5.

Proč mi sedí Češi? Pracují tvrdě a mají suchý humor, říká Paes

Radek Štěpánek a Martin Damm o něm říkají, že by měl mít napůl české občanství. Indický tenista Leander Paes už během kariéry ve čtyřhře a smíšené čtyřhře vystřídal 126 spoluhráčů, ale ve spojení s českými či česky mluvícími získal deset ze svých 17 grandslamových titulů. V mé kariéře hrají Češi fenomenální roli, řekl deblový veterán den před důležitou čtyřhrou daviscupové baráže.

V minulém desetiletí spolu ovládli US Open. Teď Damm Paese trénuje

Před devíti lety spolu Martin Damm a Ind Leander Paes vyhráli na US Open titul ve čtyřhře. Dnes jsou v New Yorku znovu jako tým, jen role mají jiné: Damm je od léta Paesovým trenérem.

Davis Cup: V indické nominaci na baráž je i Paes

Leander Paes nechybí v nominaci Indie pro zářijovou daviscupovou baráž proti českým tenistům. Dvaačtyřicetiletý indický reprezentant doplnil v týmu kapitána Amritraje očekávanou trojici Rohan Bopanna, Somdev Devvarman a Yuki Bhambri.

Česko-slovenská spolupráce: Damm bude trénovat Kližana

Pod vedením nového kouče chce Martin Kližan ukončit své herní i výsledkové trápení. Slovenskou jedničku povede bývalý český tenista Martin Damm. Jednačtyřicetiletý někdejší vynikající deblista a vítěz US Open z roku 2006 se podle slovenského listu Šport dohodl s Kližanem na roční spolupráci.

Martin Damm definitivně ukončil kariéru

Devětatřicetiletý tenista Martin Damm sehrál ve středu na US Open svůj poslední zápas na okruhu ATP. S Radkem Štěpánkem vypadli na newyorském grandslamu v prvním kole čtyřhry po porážce dvakrát 3-6 s britským párem Colin Fleming a Ross Hutchins.

Čilič získal letos už druhý titul. Debl v Záhřebu vyhrál Damm s Lindstedtem

ATP ZÁHŘEB - Dvacetiletý Chorvat Marin Čilič se letos dočkal už druhého titulu, když k triumfu z Čennaí přidal také vítězství na domácím podniku v Záhřebu, kde dnes ve finále porazil krajana Ančiče. Soutěž deblistů ovládl nejvýše nasazený pár Damm/Lindstedt.

Nevyužité mečboly proti Ančičovi připravily Hernycha o finále

ATP ZÁHŘEB - Devětadvacetiletý český tenista Jan Hernych se v Záhřebu do svého druhého finále v kariéře neprobojoval. V dnešní více než tříhodinové bitvě se sedmým nasazeným Ančičem nevyužil tři mečboly a po setech 7-6 3-6 6-7 pro něj nečekaně úspěšná jízda turnajem skončila v semifinále. O titul si v Chorvatsku zahrají domácí tenisté Ančič s Ciličem.

Del Potro se představil v dobré formě, triumfoval v generálce na grandslam

ATP AUCKLAND - Objev loňské sezony Juan Martin del Potro, který získal čtyři tituly v řadě a zajistili si účast na Turnaji mistrů, vstoupil do nové sezony vítězstvím na podniku v novozélandském Aucklandu. Svůj pátý triumf načasoval těsně před zahájením Australian Open, když v dnešním finále porazil Američana Querreyho.

Berdych postoupil v Paříži do druhého kola

Tomáš Berdych je na turnaji série Masters v Paříži ve druhém kole. Český tenista dnes na úvod porazil 6-4 7-5 amerického kvalifikanta Ginepriho. V dalším zápase nejlepší český tenista narazí na dvanáctého nasazeného Stanislase Wawrinku. Nečekaně už dohrál Rus Marat Safin, který bezprostředně po utkání prohlásil, že zvažuje konec kariéry.

Federer zvládl koncovky setů a postupuje

US OPEN MUŽI - Švýcarský tenista Roger Federer pokračuje na US Open v cestě za pátým titulem v řadě. Dnes si ve druhém kole poradil s Brazilcem Thiagem Alvesem, přestože znovu nepodal ideální výkon. Suverénním způsobem postoupili do třetího kola čtyřhry čeští deblisté Damm s Víznerem, kteří soupeřům nadělili dva kanáry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist