Darcis Steve

Darcis Steve

40
muž
Belgie
Datum nar.:
13. 3. 1984
Výška:
175 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 38.
čtyřhra: - / 126.

Obhájci titulu z Chorvatska v novém formátu Davis Cupu prohráli s Ruskem

Obhájci "salátové mísy" Chorvaté vstoupili do nového formátu Davisova poháru porážkou s Ruskem. Na úvod závěrečného turnaje pro 18 týmů se ve španělském Madridu už po dvouhrách radovaly také Belgie a Kanada.

Rosol na challengeru v Cherbourgu do semifinále neprošel

ATP CHALLENGER CHERBOURG - Lukáš Rosol si semifinále na challengeru v Cherbourgu nezahraje. Třiatřicetiletý Čech ve francouzské hale nestačil na Steva Darcise.

Karlovič je nejstarším finalistou po 42 letech. O titul si zahraje v indickém Pune

ATP PUNE - Ivo Karlovič v indickém Pune zdolal Belgičana Steva Darcise a 56 dní před svými 40. narozeninami postoupil do finále. Starším finalistou turnaje ATP byl naposledy v roce 1977 Ken Rosewall, který tehdy triumfoval v Hong Kongu.

Francie slaví 10. triumf v Davis Cupu. Drtivou výhrou rozhodl Pouille

DAVIS CUP - Tenisté Francie podesáté v historii a poprvé po 16 letech vyhráli Davisův pohár. Na domácí půdě v Lille zdolali 3-2 na zápasy Belgii, když se o body podělilo celé kvarteto týmu. Na Tsongu a deblové duo Gasquet/Herbert navázal Lucas Pouille, který v rozhodujícím zápase deklasoval Steva Darcise.

Jedničky nezaváhaly. Francie hraje ve finále Davis Cupu s Belgií 1-1

DAVIS CUP - Týmové jedničky potvrdily role favoritů a finále Davis Cupu mezi Francií a Belgií je tak po pátečních dvouhrách vyrovnané. Host dostal do vedení finalista Turnaje mistrů David Goffin, který porazil Lucase Pouillea. Jo-Wilfried Tsonga si pak na tvrdém povrchu v hale v Lille suverénně poradil se Stevem Darcisem.

Kyrgios je v Pekingu ve čtvrtfinále. Za každé eso dává 50 dolarů na charitativní účely

ATP PEKING - Nick Kyrgios se rozhodl zapojit do charitativní akce. Během dnešního obratu proti Němci Mischovi Zverevovi v Pekingu nastřílel 11 es, za která vloží do fondu na obnovu hurikánem zpustošeného Portorika částku 550 dolarů. Do čtvrtfinále v Číně postoupil také Grigor Dimitrov, který ve večerním šlágru zdolal Juana Martína Del Potra.

Listopadové finále Davisova poháru obstarají Francie a Belgie

DAVIS CUP - Finalisty letošního ročníku nejprestižnější mužské týmové soutěže se staly Francie a Belgie. Francie na domácí antuce v Lille porazila 3-1 oslabené Srbsko. Belgie uspěla na antuce v domácí bruselské hale proti Austrálii, kterou po obratu přehrála 3-2. Finále je na programu od 24. do 26. listopadu. Domácím týmem bude Francie.

O finále Davisova poháru si to rozdají Belgie s Austrálií a Francie se Srbskem

Čtvrteční los určil pořadí zápasů pro semifinálová utkání letošního ročníku Davisova poháru. Belgie na domácí půdě přivítá Austrálii a začnou David Goffin s Johnem Millmanem. Po nich nastoupí Steve Darcis a Nick Kyrgios. Druhý finalista vzejde z duelu mezi domácí Francií a Srbskem. Souboj zahájí Lucas Pouille a Dušan Lajovič. Ve druhém pátečním duelu změří síly Jo-Wilfried Tsonga a Laslo Djere.

Berdych si na trávě v Queen's Clubu poradil s Darcisem

ATP QUEEN'S CLUB - Tomáš Berdych i na třináctém turnaji v sezoně zvládl svůj úvodní zápas. Na trávě v londýnském Queen's Clubu, kde hraje poprvé po třech letech, si poradil ve dvou setech s Belgičanem Stevem Darcisem. O čtvrtfinále si česká jednička zahraje s domácím Edmundem, nebo talentovaným Kanaďanem Shapovalovem.

Veselý dostal v Istanbulu výprask od Darcise. Potřetí v řadě končí ve druhém kole

ATP ISTANBUL - Jiří Veselý potřetí v řadě končí ve druhém kole turnaje ATP. V tureckém Istanbulu dostal loňský čtvrtfinalista ve druhém kole výprask 2-6 1-6 od osmého nasazeného Steva Darcise, který se tak ujal vedení ve vzájemné bilanci. Belgičan může ve čtvrtfinále oplatit osm let starou porážku druhému nasazenému Marinovi Čiličovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist