Dominguez-Lino Lourdes

Dominguez-Lino Lourdes

43
žena
Španělsko
Datum nar.:
31. 3. 1981
Výška:
163 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 40.
čtyřhra: - / 45.

Češky v Madridu zazářily: Plíšková, Strýcová, Kvitová i Šafářová vyhrály ve dvou setech

WTA MADRID - České tenistky na úvod prestižního turnaje na antuce v Madridu zazářily. Karolína Plíšková dva dny po porážce v semifinále turnaje v Praze deklasovala Lourdes Domínguezovou Linovou, Lucie Šafářová dokonce pouhý den po triumfu ve Stromovce přidala šestou výhru v řadě, Barbora Strýcová si poprvé v kariéře poradila se světovou trojkou Angelique Kerberovou a úspěšně za obhajobou titulu vykročila Petra Kvitová.

Cibulková podruhé vyhrála 6-0 6-0. V Acapulku vyzve Azarenkovou

WTA ACAPULCO - Dominika Cibulková podruhé na okruhu WTA vyhrála zápas bez ztráty gamu. V Acapulku, kde předloni svůj jediný start proměnila v titul, smetla Španělku Lourdes Domínguezovou. Ve druhém kole vyzve Bělorusku Viktorii Azarenkovou, která otočila souboj se Slovinkou Hercogovou.

Hlaváčková je v kvalifikaci French Open ve třetím kole

FRENCH OPEN - Ze čtyř českých tenistek pokračuje v kvalifikaci na Roland Garros už jen Andrea Hlaváčková. Do závěrečného třetího kola se dnes naopak nedostaly Barbora Krejčíková a Renata Voráčová.

Švedovová v deštivé Bogotě vyřadila dvojku Puigovou

WTA BOGOTA - Páteční program čtvrtfinálových zápasů v Bogotě značně komplikoval déšť, ale nakonec se nedohrálo jen jedno utkání. Do semifinále se dostala bez ztráty setu nejvýše nasazená Ukrajinka Jelina Svitolinová, naopak dvojka Monika Puigová neuspěla ani ve třetím vzájemném střetnutí s Jaroslavou Švedovovou a svůj nejlepší letošní výsledek nevyrovnala.

Svitolinová smetla i Koviničovou a v Bogotě je ve čtvrtfinále

WTA BOGOTA - Dvoutýdenní příprava na antukový turnaj v Bogotě Jelině Svitolinové prospěla. Favorizovaná Ukrajinka v kolumbijské metropoli přehrála suverénně i svou druhou soupeřku a postoupila do čtvrtfinále. V něm se ji pokusí překvapit Američanka Falconiová.

Svitolinová v Bogotě nezaváhala, postupuje i dvojnásobná šampionka Domínguezová

WTA BOGOTA - Jelina Svitolinová se na turnaj v náročných podmínkách v Bogotě pečlivě připravovala a ve svém prvním zápase to potvrdila suverénním výkonem. Do druhého kola na antuce v Kolumbii postoupila i Španělka Lourdes Domínguzeová-Linová.

Erraniová je v Riu poprvé od US Open ve čtvrtfinále. Schmiedlová poprvé v kariéře

WTA RIO DE JANEIRO - Sara Erraniová na antuce v Riu de Janeiro ukončila téměř půlroční půst bez účasti ve čtvrtfinále. Nejvýše nasazená Italka se mezi osmičku nejlepších v Brazílii dostala po očekávaná výhře nad Španělkou Lourdes Domínguezovou-Linovou. Naopak zaváhala její krajanka Roberta Vinciová, jež nestačila na Veroniku Cepedeovou z Paraguaye. Poprvé ve čtvrtfinále je Slovenka Schmeidlová.

Smitková na turnaji WTA 125K v Limoges porazila Urszulu Radwaňskou

WTA LIMOGES - Tereza Smitková si ve francouzském Limoges připsala cenný skalp Polky Urszuly Radwaňské a navázat se na něj pokusí ve středu proti nasazené Belgičance Van Uytvanckové. V úterý do soutěže vstoupí druhá česká zástupkyně Kateřina Siniaková.

Narozeninový den si Hantuchová osladila postupem do čtvrtfinále

WTA MARRÁKEŠ - Daniela Hantuchová v den svých 31. narozenin postoupil do čtvrtfinále turnaje WTA v Marrákeši. Zkušená Slovenka v Maroku vyhrála i sedmý vzájemný zápas se Španělkou Lourdes Domínguezovou-Linovou a bude usilovat o první semifinále po dlouhých 10 měsících.

Jankovičová v Bogotě zvládla i duel posledních šampionek a čeká ji odveta s Scheepersovou

WTA BOGOTA - Jelena Jankovičová v Bogotě i nadále potvrzuje roli největší favoritky. Srbská obhájkyně titulu si ve čtvrtfinále poradila s předloňskou šampionkou Arruabarrenaovou-Vecinovou a v kolumbijské metropoli tak vyhrála i svůj osmý zápas. O finále se utká s Scheepersovou, se kterou loni na antuce prohrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist