Dushevina Vera

Dushevina Vera

37
žena
Rusko
Datum nar.:
6. 10. 1986
Výška:
180 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 27.

Hingisová s Mirzaovou válí dál. Neprohrály už 40 zápasů a ovládly 9. turnaj v řadě

WTA PETROHRAD - Martina Hingisová a Sania Mirzaová ve finále turnaje v Petrohradu smetly 6-3 6-1 česko-ruský tandem Barbora Krejčíková a Věra Duševinová a svou neporazitelnost prodloužily na 40 zápasů. Vyhrály tak už devátý turnaj po sobě a získaly 13. společný titul během necelého roku.

Siniaková deblový triumf v Taškentu neobhájila, s Duševinovou prohrály až ve finále

WTA TAŠKENT - Kateřina Siniaková v Taškentu, kde loni triumfovala se Srbkou Kruničovou, svůj třetí deblový titul z turnajů WTA nevybojovala. S Ruskou Věrou Duševinovou neuspěly až v dnešním finále, v němž podlehly 1-6 6-3 3-10 ruské dvojici Marta Gasparjanová a Alexandra Panovová.

Radwaňská je dál suverénní, zahraje si o finále

Největší favoritka podniku WTA v Soulu Agnieszka Radwaňská dál prochází turnajem jako nůž máslem. Nasazená jednička dnes deklasovala Rusku Duševinovou 6-2 6-0 a znovu se přiblížila svému třetímu letošnímu titulu.

Radwaňská zdolala Lepchenkovou a po 6 měsících může postoupit do finále

WTA STANFORD - Plné ruce práce měla ve čtvrtfinále turnaje ve Stanfordu největší favoritka Agnieszka Radwaňská s Varvarou Lepchenkovou. Polka vyhrála až po třísetovém boji a s další Američankou Hamptonovou, s níž před měsícem prohrála, si zahraje o první finále od lednového triumfu v Sydney.

Erraniová se vrátila na antuku suverénní výhrou

WTA PALERMO - Sara Erraniová se poprvé od finále na French Open představila v zápase na antuce a prezentovala se suverénní výhrou. Na domácí půdě v Palermu smetla Rumunku Gallovitsovou a je jednou ze tří Italek, které postoupily do 2. kola. Překvapila Camerinová, jež vyřadila pětinásobnou šampionku Španělku Medianovou.

V Charlestonu končí Strýcová, Hradecká i Hlaváčková. Ve 3. kole je jen Šafářová

WTA CHARLESTON - Z kvarteta českých tenistek, které ve středu bojovaly o postup do 3. kola turnaje v Charlestonu, uspěla pouze Lucie Šafářová. NNakročeno k výhře měla i Andrea Hlaváčková, nakonec ale stejně jako Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká v soutěži singlistek dohrála.

Benešová a Strýcová v Miami postupují, Zakopalová a Birnerová dohrály

WTA MIAMI - Iveta Benešová a Barbora Záhlavová-Strýcová postoupily bez ztráty setu do 2. kola prestižního turnaje v Miami. Se soutěží se už naopak rozloučily Klára Zakopalová, jež zahodila setboly, a Eva Birnerová, jež neudržela vedení 1-0 na sety.

Hlaváčková s Hradeckou mají 7. společný titul a už se těší do Indian Wells

WTA MEMPHIS - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká získaly už druhý letošní titul z okruhu WTA. České deblistky na triumf v Aucklandu navázaly v Memphisu, kde ve finále nejvýše nasazených dvojic porazily rusko-běloruský pár Duševinovou s Běloruskou Govorcovovou. Včetně turnaje ITF letos startovaly ve čtyřech soutěžích, v nichž jen jednou prohrály.

Arvidssonová je počtvrté ve finále, z toho potřetí v Memphisu

WTA MEMPHIS - Memphis - bezesporu nejoblíbenější turnaj Sofie Arvidssonové. Švédská tenistka v hale v Tennessee, odkud si před šesti letyodvezla svůj dosud jediný titul, letos postoupila už potřetí v kariéře do finále, celkově počtvrté. O premiérový titul si proti Arvidssonové zahraje Marina Erakovicová.

Kvitová, Hradecká a Záhlavová-Strýcová suverénně do 2. kola, Zakopalová a Hlaváčková nepřekvapily

AUSTRALIAN OPEN ženy - Pět z devíti Češek se v Melbourne přehouplo přes úvodní kolo. Druhý hrací den po hladkých výhrách postoupily světová dvojka Petra Kvitová, Lucie Hradecká i Barbora Záhlavová-Strýcová. Nepřekvapily jen Klára Zakopalová a Andrea Hlaváčková, které čelily nasazeným Ruskám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist