Hanley Paul

Hanley Paul

46
muž
Austrálie
Datum nar.:
12. 11. 1977
Výška:
183 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 396.
čtyřhra: - / 5.

Nestor má druhý titul v mixu, v Melbourne vyhrál se Srebotnikovou

AUSTRALIAN OPEN MIX - Slovinsko-kanadské duo Katarina Srebotniková a Daniel Nestor vyhrálo Australian Open smíšených párů, když ve finále porazilo 6-3 3-6 10-7 tchajwansko-australskou dvojici Yung-Jan Chan a Paul Hanley.

Berdychův pomalejší rozjezd, pak už Kohlschreibera přehrával

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Tomáš Berdych v Melbourne překonal svůj loňský výsledek. Šestý hráč světa po prohraném prvním setu porazil Němce Philippa Kohlschreibera a chystá se na souboj o osmifinále s Francouzem Gasquetem. Senzačně končí už v 1. kole čtyřhry Lukáš Dlouhý.

Dlouhý a Hanley mají už druhý titul! Porazili i bratry Bryanovy

ATP SYDNEY - Spolupráce Lukáše Dlouhého s Paulem Hanleym zatím funguje fantasticky. Sezonu zahájili osmi výhrami v řadě a porazit česko-australský pár se dnes ve finále v Sydney nepodařilo ani světovým jedničkám Bobu a Miku Bryanovým. Dlouhý získal jubilejní 10. titul, s Hanleym druhý.

Premiéra Dlouhého s Hanleym skončila titulem

ATP BRISBANE - Ideálním způsobem zakončili 'seznamovací' turnaj Lukáš Dlouhý s Paulem Hanleym. Česko-australský pár, jenž hrál poprvé po svém boku, se hned v Brisbane dočkal titulu. Pro rodák z Písku je to celkově devátá trofej pro vítěze.

Dlouhý si našel parťáka. Sezonu začne s Hanleym

Lukáš Dlouhý zveřejnil jméno deblového partnera, se kterým začne příští sezonu. Český tenista, jenž si dává pauzu s Indem Paesem, odehraje několik turnajů s Australanem Paulem Hanleym.

8. den v Melbourne: Dlouhý si zahraje v areně Roda Lavera

Na centrálním dvorci v Melbourne Parku si v pondělí zahraje český tenista Lukáš Dlouhý. Po boku Leandra Paese budou usilovat o postup do čtvrtfinále. Před nimi se na kurtu objeví světová jednička Rafael Nadal proti Gonzalezovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist