Harkleroad Ashley

Harkleroad Ashley

39
žena
USA
Datum nar.:
2. 5. 1985
Výška:
165 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 39.
čtyřhra: - / 39.

Šarapovová se pomstila, ve Stanfordu postupuje

Ve znamení výher nasazených tenistek se nesl včerejší den na turnaji ve Stanfordu. Mezi úspěšnými favoritkami byla i Ruska Maria Šarapovová, která svým vítězstvím nad Jie Zheng oplatila Číňance jarní porážku z Indian Wells.

Dívka z Playboye Harkleroadová: Po porodu se vrátila debaklem

Na jaře 2008 ukázala své tělo fotografovi časopisu Playboy a v létě téhož roku otehotněla. Řeč je o čtyřiadvacetileté Američance Ashley Harkleroadové, jež před rokem porodila syna a nyní se vrací na kurty. V prvním zápase však utrpěla debakl.

Harkleroadová: Ráda bych se fotila znovu

Americká tenistka Ashley Harkleroadová je momentálně 72. v žebříčku WTA. V kariéře už na tom byla lépe, přesto se o ní mluví jako nikdy předtím. Důvod je jednoduchý: na jaře ukázala své tělo fotografovi časopisu Playboy a nyní si ho mohou prohlédnout i jeho čtenáři.

Davenportová přišla o turnaj ve Stanfordu

Lindsay Davenportová se odhlásila z turnaje v americkém Stanfordu. Dvaatřicetiletá trojnásobná šampionka stále nevyléčila zranění pravého kolena a v posledních šesti týdnech tak kvůli němu přišla už o třetí turnaj. V pavouku nahradí bývalou světovou jedničku Kanaďanka Aleksandra Wozniaková.

Harkleroadová pózovala pro Playboy

Americká tenistka Ashley Harkleroadová sice v Paříži podle očekávání vypadla hned v prvním kole, přesto se dostala na titulní stránky novin. Oznámila totiž, že se vydala ve stopách některých sportovních kolegyň a zapózovala pro fotografy Playboye.

Harkleroadová je po operaci, vrátit se chce v květnu

Nejméně měsíc bude bez tenisu Američanka Ashley Harkleroadová. Fedcupová reprezentantka USA musela podstoupit operaci, při které jí lékaři vyjmuli pravý vaječník. Na kurty se vrátí nejdříve začátkem května.

Davenportová: Sestry Williamsovy s týmem USA do Ruska nepojedou

Stejně jako ve čtvrtfinálovém duelu s Německem se americký fedcupový tým bude muset zřejmě obejít bez sester Williamsových i v semifinále, které hraje koncem dubna v Rusku. Alespoň to tvrdí Lindsay Davenportová, která by tak v případě absence Sereny a Venus zůstala americkou jedničkou.

Šafářová i Zakopalová končí

České tenistky Lucie Šafářová a Klára Zakopalová vypadly na lukrativním turnaji v Indian Wells ve druhém kole. Obě svým soupeřkám podlehly až ve třech setech. Šafářové se letos vůbec nedaří, od úvodu sezony vyhrála pouze dva zápasy.

Benešová na tchajwanskou soupeřku nestačila

Česká tenistka Iveta Benešová vypadla v americkém Indian Wells hned v prvním kole, když nestačila na tchajwanskou deblovou specialistku Chan Yung-jan. Asijské soupeřce sice v prvním setu dovolila jen dvě hry, ale další dvě sady ztratila v poměru 2:6 a 4:6. Své soupeře pro 2. kolo zná Vaidišová, Šafářová i Berdych.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist