Junqueira Diego

Junqueira Diego

43
muž
Argentina
Datum nar.:
28. 12. 1980
Výška:
178 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: - / 156.

Chorvatům se první den na domácí antuce v Umagu nedařilo

ATP UMAG - Pouhými dvěma zápasy v pondělí odstartoval antukový turnaj v chorvatském Umagu, v obou se však představili domácí tenisté. Nicméně ani jeden z nich do 2. kola nepostoupil; osmý nasazený Dodig nestačil na Španěla Ramose, Veič podlehl Junqueirovi.

Ferrero řádí dál, vítězí i v Acapulku

Už jedenáctý zápas v řadě vyhrál španělský tenista Juan Carlos Ferrero na jihoamerické antuce. Vítěz z Costa do Sauipe a Buenos Aires úspěšně zahájil i turnaj v Acapulku, když smetl Argentince Junquieru 6-2 6-3. Do druhého kola postoupil i nejvýše nasazený Fernando Verdasco, který ale musel otáčet zápas s Italem Fogninim.

Hernych zahájil turnaj ve Gstaadu drtivou výhrou

ATP GSTAAD - Český tenista Jan Hernych vstoupil do turnaje ve švýcarském Gstaadu drtivou výhrou, když Itala Flavia Cipollu smetl za 51 minut 6-1 6-0. O druhé letonšní čtvrtfinále si zahraje s Andrejevem.

Štěpánek vydřel v Barceloně postup, Hernych po boji prohrál

Český tenista Radek Štěpánek vyhrál svůj první letošní zápas na antuce. Na turnaji v Barceloně si v zápase prvního kola, který přerušil déšť, poradil s domácím Garciou-Lopezem a za více než dvě hodiny zvítězil 6-4 2-6 6-4. V dalším kole ho čeká Srb Janko Tipsarevič.

Propadák favoritů v Houstonu: Dohráli Blake i Fish

Pohromou pro domácí favority skončilo první kolo antukového turnaje v Houstonu. Hned v úvodu půlmilionového podniku vypadli dva nejvýše nasazení tenisté, Američané James Blake a Mardy Fish. Kvůli zraněnému koleni se pak z turnaje musel odhlásit Sam Querrey.

Berdych konečně vyzrál na Južného, černé série končí

ATP MIAMI - Od osmifinálové prohry na Australian Open prohrál Tomáš Berdych na okruhu ATP všechny tři zápasy. Až v Miami proti neoblíbenému soupeři Južnému sérii ukončil a postoupil do 3. kola. Do něj se nedostal Jan Hernych, jež nestačil na Robreda. Vstup do turnaje zvládli favorité Federer a Djokovič.

Štěpánek je ve druhém kole, Hernych postup odmítl

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Radek Štěpánek postoupil na Australian Open do 2. kola. Naopak vedení 2-0 na sety a ani dva mečboly k postupu nestačily Janu Hernychovi S Rumunem Hanescem prohrál smolně 6-3 6-3 6-7 6-7 6-8.

Horna je v Limě už v semifinále

CHALLENGER LIMA - Peruánec Luis Horna si na domácím challengeru v Limě zahraje semifinále. Po té, co ve druhém kole udolal Brazilce Julia Silvu, mu čtvrtfinálový soupeř Mariano Puerta předem vzdal. O postup mezi nejlepší čtyři si v Peru zahraje také ještě pět Argentinců a jeden Španěl.

Challenger v Limě okupují Argentinci

CHALLENGER LIMA - Hlavní soutěž antukového challengeru v peruánské Limě obsadila téměř polovina Argentinců. Sedm z nich je nasazeno a až na jednu výjimku úvodní kolo zvládli. Z osmi domácích tenistů se do druhého kola dostali pouze dva: daviscupoví reprezentanti Horna a Miranda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist