Kirilenko Maria

Kirilenko Maria

37
žena
Rusko
Datum nar.:
25. 1. 1987
Výška:
173 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 10.
čtyřhra: - / 5.

Kirilenkové se narodil syn

Ruská tenistka Maria Kirilenková se stala matkou. Vítězka šesti turnajů WTA a bývalá desátá hráčka světa porodila podle ruských médií chlapce.

Plíšková zdolala i Kirilenkovou a po týdnu je znovu ve finále

WTA SOUL - Karolína Plíšková v Soulu zdolala bývalou světovou desítku Rusku Marii Kirilenkovou a po týdnu postoupila znovu do finále, letos už čtvrtého. O svůj druhý titul na okruhu WTA bude hrát s Američankou Varvarou Lepchenkovou, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Unavená Plíšková si v Soulu zahraje o další finále, Radwaňská titul neobhájí

WTA SOUL - Karolína Plíšková v Soulu navzdory únavě porazila Američanku Nicolu Gibbsovou a postoupila do semifinále. O druhé finále během dvou týdnů a již čtvrté letošní si zahraje s Ruskou Kirilenkovou. Titul v jihokorejské metropoli neobhájí Polka Radwaňská.

Koukalová ani Kristýna Plíšková dnes neuspěly, končí ve druhém kole

Už jen Karolína Plíšková hájí po dnešku české barvy na turnaji v Soulu. V souboji o čtvrtfinále dnes neuspěla ani její sestra Kristýna, která po boji nestačila na Estonku Kanepiovou, ani třetí nasazená Klára Koukalová. Ta ztratila podobně dobře rozehraný zápas s Ruskou Kirilenkovou.

Favoritky první den na US Open nezaváhaly, Šarapovová otáčela ziskem deseti gamů v řadě

US OPEN ŽENY - Bez jediného většího překvapení se na US Open odehrál první hrací den. Otáčet zápas musela světová dvojka Simona Halepová, naopak suverénní byly Agnieszka Radwaňská a Maria Šarapovová. Polka proti Fichmanové získala 12 gamů v řadě, Ruska proti krajance Kirilenkové otočila vývoj deseti vyhranými hrami po sobě.

Kirilenková zrušila zasnoubení s hokejistou Ovečkinem

Po golfistovi Rorym McIlroyovi a tenistce Caroline Wozniacké se letos rozešel další prominentní sportovní pár. Ruská tenistka Maria Kirilenková dnes oznámila, že zrušila plánovanou svatbu s hokejovou hvězdou Alexandrem Ovečkinem.

Azarenková úvod ve Wimbledonu zvládla, Stosurová a Stephensová končí

Viktoria Azarenková na úvod Wimbledonu nezaváhala. Běloruska, jež se na kurty vrátila minulý týden po vleklém zranění nohy, v prvním kole porazila Chorvatku Mirjanu Lučičovou 6-3 7-5 a vyhrála tak první zápas od letošního ledna. Úvodní utkání v All England Clubu naopak nezvládly 17. nasazená Samantha Stosurová a turnajová 18. Sloane Stephensová.

Koukalové se v Hertogenboschi povedla odveta za Roland Garros

WTA HERTOGENBOSCH - Klára Koukalová i na druhém letošním přípravném turnaji na trávě zvládla svůj úvodní zápas. V nizozemském Hertogenboschi, kde před devíti lety získala svůj premiérový titul, zdolala ve třech setech Španělku Marii-Teresu Torróovou-Florovou, které oplatila porážku z letošního Roland Garros. O postup do čtvrtfinále se utká s Němkou Barthelovou.

Madrid: Kvitová, Šafářová i Cetkovská postupují, Koukalová nepřekvapila

WTA MADRID - Do turnaje v Madridu dnes vstoupila česká jednička Petra Kvitová, která v napínavém souboji porazila Rumunku Soranu Cirsteaovou až v tie-breaku třetího setu. Lucie Šafářová předvedla parádní obrat proti Italce Pennettaové a Petra Cetkovská hladce porazila Švýcarku Vögeleovou. S turnajem se však rozloučila Klára Koukalová, jež nezaskočila Marii Šarapovovou. Za obhajobou titulů vykročila Serena Williamsová.

Šafářová vstoupila na antuku hladkou výhrou, postupuje i Cetkovská

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vstoupila do antukové sezony hladkým vítězstvím. Na startu oblíbeného turnaje v Charlestonu si poradila se Švédkou Larssonovou a už posedmé v řadě zvládla svůj úvodní zápas. Úspěšně do turnaje vstoupila také Petra Cetkovská.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist