Kudryavtseva Alla

Kudryavtseva Alla

36
žena
Rusko
Datum nar.:
3. 11. 1987
Výška:
178 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 56.
čtyřhra: - / 15.

Kr. Plíšková a Martincová v Nanchangu první zápasy zvládly

WTA NANCHANG - Kristýna Plíšková se v prvním kole turnaje WTA International v Nanchangu nečekaně nadřela. S až 134. hráčkou světa Su Jeong Jang bojovala skoro dvě hodiny a ve druhém setu musela likvidovat setbol. Česká favoritka nakonec zvítězila 6-3 7-6. Postupuje také Tereza Martincová, která v prvním kole udolala po téměř dvouapůlhodinovém boji 7-5 2-6 6-4 zdravotně indisponovanou Allu Kudrjavcevovou.

Hlaváčková s Hradeckou ukončily tříleté čekání na společný titul

WTA QUÉBEC - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká vyhrály čtyřhru na turnaji v Québecu. Nejvýše nasazený pár v dnešním finále porazil ruskou dvojici Alla Kudrjavcevová a Alexandra Panovová a získal první společný titul od triumfu na US Open před třemi lety. Hradecká zaznamenala jubilejní dvacátý titul v deblu, Hlaváčková má o dva méně.

Štefková v Québeku druhé překvapení nepřidala, prohrála s Van Uytvanckovou

WTA QUÉBEC - Barbora Štefková ukončila své premiérové vystoupení na turnaji WTA ve dvouhře ve druhém kole. Jednadvacetiletá Češka v Québeku nenavázala na senzaci z předchozího zápasu a Belgičance Alison Van Uytvanckové podlehla ve dvou setech.

Birmingham: Ve dvouhře Strýcová nestačila na Keysovou, ve čtyřhře slaví s Plíškovou titul

WTA BIRMINGHAM - Barbora Strýcová na turnaji v Birminghamu sice nejprve prohrála finále dvouhry s Američankou Madison Keysovou, poté si ale spravila chuť ve čtyřhře. V té třicetiletá Češka spolu s krajankou Karolínou Plíškovou porazily americko-ruské duo Vania Kingová/Alla Kudrjavcevová 6-3 7-6 a slaví tak první společný titul.

Obhájkyně Stosurová je zraněná, odhlásila se ze Štrasburku

Samantha Stosurová neobhájí ve Štrasburku loňský titul. Úřadující šampionku zastavilo zranění levého zápěstí, kvůli kterému odstoupila před dnešním čtvrtfinálovým zápasem s domácí Caroline Garciaovou. Ta se o finále utká se svou krajankou Razzanovou.

Hradecká padla v Nottinghamu v tie-breacích, Radwaňská nezaváhala

Hned v úvodním kole skončil pro Lucii Hradeckou její první letošní turnaj na trávě. Česká tenistka dnes v Nottinghamu svedla velkou bitvu s Monikou Puigovou, se kterou prohrála ve dvou zkrácených hrách.

Dvě favoritky jsou v Pattayi ze hry venku, Shuai Peng postupuje

Čínská tenistka Shuai Peng má za sebou úspěšný vstup do turnaje v thajské Pattayi. Nejvýše nasazená hráčka v pavouku dnes porazila Rusku Kudrjavcevovou 6-3 6-2 a postoupila do osmifinále.

V Brisbane se schyluje k finále favoritek. Postupují Šarapovová i Ivanovičová

Ruská tenistka Maria Šarapovová se hned na svém prvním letošním turnaji přiblížila zisku premiérového titulu v nové sezoně. Světová dvojka vyhrála v Brisbane hladce i svůj druhý zápas a postoupila do semifinále. V něm je také druhá nasazená Ana Ivanovičová, která však dnes musela otáčet zápas s Estonkou Kanepiovou.

Plíšková na skalp Azarenkové nenavázala, prohrála s Kudrjavcevovou

WTA BRISBANE - Karolína Plíšková cenný skalp bývalé světové jedničky Azarenkové v hodnotnější výsledek na turnaji v Brisbane nepřetaví. Česká tenistka skončila ve druhém kole na raketě Rusky Kudrjavcevové, která se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser.

Kudrjavcevová s Rodionovovou se jako poslední kvalifikovaly na Turnaj mistryň

WTA TIANJIN - Turnaj mistryň je již kompletně obsazen. Poslední volné místo ve čtyřhře obsadily Alja Kudrjavcevová s Anastasií Rodionovovou, které se prestižního klání na závěr sezony zúčastní poprvé. Rusko-australská dvojice si letenku do Singapuru zajistila dnešním triumfem v čínském Tianjinu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist