Luzzi Federico

Luzzi Federico

44
muž
Itálie
Datum nar.:
3. 1. 1980
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 93.
čtyřhra: - / 258.

Kvarteto Italů má problém. ATP po nich chce stovky tisíc dolarů

Nepříjemnou dohru může mít pro čtyři italské tenisty jejich soudní spor s ATP, kterou napadli kvůli svým trestům za sázení na tenisové zápasy. Mužská tenisová asociace po nich chce zaplatit soudní výlohy, které vyčíslila na více než 480.000 dolarů.

Italský tenista Luzzi zemřel v 28 letech na leukémii

Ve věku 28 let dnes v Arezzu zemřel italský tenista Federico Luzzi. Podle prohlášení Italské tenisové federace podlehl bývalý daviscupový reprezentant akutní leukémii.

Italští tenisté potrestaní za sázky chtějí zažalovat ATP

Čtyři italští tenisté, kteří dostali tresty za sázení, chtějí zažalovat organizaci ATP kvůli narušení soukromí. Potito Starace, Daniele Bracciali, Federico Luzzi a Giorgio Galimberti chtějí dát k soudu také sázkovou kancelář, která dodala ATP informace o jejich sázkách.

Čermák sázel, teď bude pykat

Český tenista František Čermák má kvůli sázkám na cizí zápasy na deset týdnů zastavenou činnost a musí zaplatit pokutu 9450 eur (asi 217.000 korun). Deblovému specialistovi dnes udělila trest organizace ATP zastřešující mužské turnaje.

Šokující Stachovskij, suverénní Davenportová a potrestaný Luzzi

Kdyby ATP vyhlašovala Skokana týdne, stal by se jím s velkým náskokem Sergej Stachovskij. Ukrajinský tenista senzačně vyhrál turnaj v Záhřebu a v žebříčku si polepšil o 86 míst. Antiskokana by potom získal Ital Luzzi. Ten se sice nijak výrazně nepropadl, zato si kvůli sázení vybere nucenou dovolenou na 200 dní, což mu určitě nepomůže.

ATP potrestala Luzziho za sázení

Letošní sezona prakticky skončila pro 139. hráče světa Federica Luzziho. Ten je pátým z italských tenistů, které ATP potrestala za sázení. Luzzi si nezahraje 200 dní a navíc zaplatí pokutu 50.000 dolarů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist