Mertl Jan

Mertl Jan

42
muž
Česká republika
Datum nar.:
3. 1. 1982
Výška:
191 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 164.
čtyřhra: - / 131.

Muže čekají příští týden turnaje v Petrohradu a Métách

Muži na rozdíl od žen zatím zůstávají na okruhu ATP v Evropě. Příští týden je čekají dva turnaje série ATP 250 v ruském Petrohradu a francouzských Métách. Zatímco v Métách nebude mít český tenis žádné zastoupení, do Petrohradu odcestovali Tomáš Berdych, který se představí poprvé od srpnového turnaje v Cincinnati, a Lukáš Rosol.

Mertl ve Gstaadu Lópeze nezdolal

Jan Mertl dnes ve švýcarském Gstaadu bojoval o premiérový postup do čtvrtfinále, turnajovou jedničku Feliciana Lópeze ale nezdolal. Český tenista se španělským favoritem dlouho držel krok, nakonec ale prohrál 6-7 4-6.

Mertl si ve Gstaadu připsal svou první výhru na turnaji ATP

Jan Mertl se včera ve Gstaadu na 45. pokus kvalifikoval poprvé v kariéře do hlavní soutěže turnaje ATP. Tím však jeho cesta na švýcarské antuce neskončila. Čtyřiatřicetiletý Čech dnes v prvním kole využil příznivého losu a po výhře 6-4 6-7 6-2 nad domácím Yannem Martim postoupil do druhého kola.

Hamburk: Šátral se poprvé kvalifikoval na turnaj ATP. Mertl neuspěl ani na 44. pokus

ATP HAMBURK - Jan Šátral si poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž na okruhu ATP. Pětadvacetiletý Čech se kvalifikoval na antukový turnaj ATP 500 v německém Hamburku, když v rozhodujícím druhém kole kvalifikace porazil Němce Cedrika-Marcela Stebeho, a může se těšit na souboj s Almagrem. Naopak Jan Mertl v kvalifikaci neuspěl ani na 44. pokus.

Štěpánek po 14 letech vstoupil do grandslamové kvalifikace, zdolal Šátrala

AUSTRALIAN OPEN - Radek Štěpánek poprvé od roku 2002 vstupuje do grandslamového turnaje už zápasy v kvalifikaci. Boj o Australian Open odstartoval úspěšně, když v souboji dvou českých tenistů přetlačil Jana Šátrala. Ani na 30. pokus neprojde grandslamovou kvalifikací Jan Mertl, který nestačil na Albota.

Štěpánek vstoupí do kvalifikace Australian Open proti Šátralovi

Do kvalifikace o Australian Open ve dvouhře mužů zasáhnou tři Češi a jeden z nich má jisté druhé kolo. Radek Štěpánek se totiž utká hned v úvodním zápase s krajanem Janem Šátralem. Jan Mertl bude čelit nasazenému Moldavci Albotovi. Rozhodl o tom dnešní los v Melbourne.

Prostějov slaví osmý titul v řadě, ve finále ztratil jediný set

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Agrofert Prostějov vyhrál poosmé v řadě Tenisovou extraligu družstev. Hvězdami nabitý tým porazil ve finále v domácí hale I. ČLTK Praha 6-0 na zápasy, když se o body postarali Petra Kvitová, Lukáš Rosol, Barbora Strýcová, Dominic Thiem, Tomáš Berdych a Jiří Veselý.

Cetkovská v kvalifikaci uspěla, Mertl grandslamovou premiéru nevybojoval

Petra Cetkovská úspěšně zvládla všechny nástrahy wimbledonské kvalifikace a pátým rokem po sobě si zahraje na travnatém grandslamu. Hůř dopadl v posledním kole Jan Mertl, který na svou první účast v hlavní soutěži grandslamu znovu nedosáhl.

Mertl prochází kvalifikací. Ve Wimbledonu sahá po prvním grandslamovém startu

WIMBLEDON - Jediná výhra dělí Jana Mertla od premiéry na grandslamovém turnaji. Třiatřicetiletý český tenista dnes postoupil do závěrečného třetího kola wimbledonské kvalifikace, když si poradil s Italem Violou. Ve stejné fázi je mezi ženami také Petra Cetkovská.

Hernych v Prostějově smetl Golubjova, Mertl prohrál

CHALLENGER PROSTĚJOV - S poloviční úspěšností vstoupily do challengeru v Prostějově domácí tenisté. Nejprve neuspěl Jan Mertl, radost českým fanouškům pak udělal Jan Hernych, který smetl Golubjova.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist