Muster Thomas

Muster Thomas

56
muž
Rakousko
Datum nar.:
2. 10. 1967
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 405.

Thiem ukončil po dvou týdnech spolupráci s Musterem

Pouhé dva týdny vydržela spolupráce pátého hráče žebříčku Dominika Thiema a bývalé světové jedničky Thomase Mustera. Rakušané se rozešli během Australian Open, při dnešním Thiemově postupu do osmifinále už Muster v lóži nebyl. Hlavním koučem Thiema zůstává Chilan Nicolás Massú.

Thiem rozšířil trenérský tým. K Massúovi doplnil krajana Mustera

Rakušan Dominic Thiem doplnil svůj trenérský tým o krajana Thomase Mustera. Někdejší první hráč světa byl na nynějším ATP Cupu na Thiemovo přání kapitánem Rakušanů a na základě posledních zkušeností se dohodli na širší spolupráci v tomto roce. Vítěz French Open z roku 1995 se Thiemovi bude věnovat 20 týdnů v roce, hlavním trenérem světové čtyřky zůstane Chilan Nicolás Massú.

ATP v roce 2011, část IV. Konci roku vládne Federer

Celý rok Novak Djokovič vládnout nedokázal. Vybily se mu baterky. Využil toho Roger Federer, který doslova ožil a rok zakončil 17 výhrami v řadě. Titulu po dlouhé době se dočkal také Tomáš Berdych, formu měl i Andy Murray.

Muster ukončil kariéru prohrou s o 26 let mladším krajanem

ATP VÍDEŇ - Thomas Muster ukončil kariéru. Poté, co se k tenisu vrátil po 'jedenáctileté dovolené', tak učinil ve 44 letech. Bývalá světová jednička se rozloučila na domácí půdě ve Vídni, kde prohrál s talentovaným krajanem Dominikem Thiemem - vítězem letošní juniorky French Open.

Muster ukončí kariéru. Definitivně

Bývalý nejlepší tenista světa Thomas Muster ve svých 44 letech pověsí raketu na hřebík. Rakušan, který se loni po jedenácti letech vrátil do profesionálního tenisu, oznámil, že příští měsíc ve Vídni odehraje svůj poslední turnaj.

Rosol znovu končí v prvním kole

Lukáš Rosol se v Kitzbühelu svého čtvrtého letošního postupu z úvodního kola na turnaji ATP nedočkal. Stejně jako před týdnem v Gstaadu klopýtl hned na začátku; tentokrát prohrál se Španělem Andújarem 6-3 3-6 a 3-6.

Muster se nechytil ani v Praze, prohrál už v kvalifikaci

Ani na pražské Štvanici nenabral bývalý první tenista světa Thomas Muster vítězný kurz. Rakouský hráč dostal volnou kartu do kvalifikace challengeru Strabag Open 2011 a v 1. kole v sobotu prohrál s Němcem Dennisem Blömkem.

Muster: Nikdy jsem neskončil, těch 11 let byla jen dovolená

Dávno pryč jsou doby, kdy si Rakušan Thomas Muster jako antukový Terminátor podmaňoval svou levou rukou tenisový svět. Před patnácti lety stál naposledy na vrcholu žebříčku. Nyní přijel do Prahy v 43 letech hrát kvalifikaci challengeru Strabag Open 2011 a jeho jméno je ve světovém pořadí k nalezení o 990 míst níže. Jemu to ale nevadí.

Muster už v sobotu v Praze, přihlásil se do kvalifikace

Bývalá světová jednička Thomas Muster se objeví na tenisovém challengeru Strabag Open 2011 na pražské Štvanici. Někdejší elitní antukář požádal pořadatele o volnou kartu do hlavní soutěže, ale přijal i místo v kvalifikaci, která začne v sobotu. Challenger s dotací 100 tisíc dolarů se hraje příští týden a u Negrelliho viaduktu se objeví i ženy na akci kategorie ITF s polovičními 'prize money'.

Comeback veterána Mustera: Sympatický výkon prohře nezabránil

ATP VÍDEŇ - Rakušan Thomas Muster se po jedenácti letech představil na turnaji ATP. Vítězný comeback se však nekonal. Bývalý první hráč světa dnes ve Vídni podlehl v prvním kole krajanovi Andreasi Haiderovi-Maurerovi 2-6 6-7.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist