Nestor Daniel

Nestor Daniel

51
muž
Kanada
Datum nar.:
4. 9. 1972
Výška:
191 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 59.
čtyřhra: - / 1.

Raonic si znovu obnovil zranění stehna a v Davis Cupu nenastoupí

Milos Raonic se omluvil z nominace na zápas 1. kola Davisova poháru Kanady proti Velké Británii. Třetího hráče světa na kurt nepustí zranění stehenního svalu, které si přivodil tento týden při čtvrtfinálové prohře s Rafaelem Nadalem na Australian Open.

Nadal s Lópezem získali v Riu olympijské zlato ve čtyřhře

Španělé Rafael Nadal a Marc López získali olympijské zlato ve čtyřhře. Ve finále v Rio de Janeiro porazili za dvě hodiny a 26 minut rumunský pár Florin Mergea, Horia Tecau 6-2 3-6 6-4. Bronz v Riu vybojoval americký pár Jack Sock, Steve Johnson, který v duelu o 3. místo porazil Kanaďany Daniela Nestora s Vaskem Pospisilem 6-2 6-4.

Nadal má jednu medaili jistou, s Marcem Lópezem je ve finále čtyřhry

Rafael Nadal i svou druhou olympiádu promění v zisk minimálně jedné medaile. V Riu de Janeiro je už ve finále čtyřhry poté, co s krajanem Marcem Lópezem zdolali ve dvou tie-brecích kanadské duo Daniel Nestor a Vasek Pospisil. O zlato si Španělé zahrají s Rumuny Tecauem a Mergeou, kteří získají pro svou zemi premiérovou medaili z tenisu.

Štěpánek mění parťáka, Nestora nahradí Zimonjič

Radek Štěpánek mění deblového partnera. Na sociálních sítích dnes oznámil, že ukončil spolupráci s Kanaďanem Danielem Nestorem a hrát bude se jiným velezkušeným deblistou Srbem Nenadem Zimonjičem.

Dubaj: Berdych je ve čtvrtfinále, Rosol dohrál. Djokovič si připsal 700. výhru

Tomáš Berdych postoupil na turnaji v Dubaji do čtvrtfinále. Třetí nasazený hráč neztratil ani dnes set, italského kvalifikanta Thomase Fabbiana porazil hladce dvakrát 6-2. Turnaj naopak skončil pro Lukáše Rosola, který nestačil na favorizovaného Feliciana Lópeze.

Štěpánek: O Turnaj mistrů se porveme

Vydařený začátek roku i deblové spolupráce má za sebou Radek Štěpánek. Ve dvouhře se dokázal kvalifikovat do hlavní soutěže a uhrát na Australian Open kolo, ve čtyřhře spolu s novým spoluhráčem Danielem Nestorem útočili na titul . a teď myslí na účast na Turnaji mistrů v Londýně.

Štěpánek třetí grandslam nedobyl. Melbourne ovládli Murray se Soaresem

Radek Štěpánek v Melbourne na grandslamové triumfy z Australian Open 2012 a US Open 2013 nenavázal. Český tenista s Kanaďanem Danielem Nestorem v dnešním finále podlehli britsko-brazilskému páru Jamie Murray a Bruno Soares, kteří tak získali premiérový grandslamový titul.

13. den v Melbourne: O titul budou hrát Serena proti Kerberové, v deblu pak Štěpánek

V sobotu se na Australian Open bude hrát o tituly ve dvouhře žen a čtyřhře mužů. Po souboji Sereny Williamsové s Angelique Kerberovou si o třetí grandslamovou trofej zahraje Radek Štěpánek, který hraje s Kanaďanem Danielem Nestorem.

Štěpánek s Nestorem jsou ve finále Australian Open!

Radek Štěpánek postoupil popáté v kariéře do finále grandslamového turnaje ve čtyřhře mužů. Sedmatřicetiletý Čech s o šest let starším Kanaďanem Danielem Nestorem v dnešním semifinále Australian Open zdolali uruguaysko-španělskou dvojici Pablo Cuevas a Marcel Granollers a Štěpánek tak v Melbourne může navázat na své triumfy z Australian Open 2012 a US Open 2013.

11. den v Melbourne: Štěpánek s Nestorem budou hrát o finále

Australian Open se pomalu dostává své závěrečné fáze. Ve čtvrtek se v Melbourne rozhodne o finalistkách ženské dvouhry a v souboji Novaka Djokoviče s Rogerem Federera také o prvním finalistovi mezi muži. Radka Štěpánka s Kanaďanem Nestorem čeká deblové semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist