O’Brien Katie

O’Brien Katie

38
žena
Velká Británie
Datum nar.:
2. 5. 1986
Výška:
167 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 84.
čtyřhra: - / 174.

Hlaváčková ve Vigu vyhrála druhý turnaj ITF v řadě

ITF VIGO & BUKUREŠŤ - Třiadvacetiletá Andrea Hlaváčková během 14 dní vyhrála druhý turnaj kategorie ITF. Česká hráčka po triumfu ve francouzském Les Contamines-Montjoie zvítězila jako nasazená jednička i na rychlém povrchu ve španělském Vigu. Naopak ve finále v Bukurešti prohrála Zuzana Ondrášková.

Voráčová ve čtvrtfinále. Poprvé po téměř třech letech

Tak vydařený turnaj jako ten v marockém Fesu Renata Voráčová už dlouho nezažila. Česká tenistka dnes ve druhém kole porazila Britku Katie O'Brienovou 6-0 a 7-5 a postoupila mezi nejlepších osm. Čtvrtfinále na okruhu WTA si tak zahraje poprvé po téměř třech letech.

Šafářová ani Zakopalová v Portoroži nezaváhaly

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Lucie Šafářová postoupila na turnaji v Portoroži do druhého kola, poté co ve svém úvodním utkání porazila Britku Katie O'Brienovou dvakrát 6-4. Po Šafářové dnes na tvrdém povrchu ve Slovinsku uspěla také Klára Zakopalová, která porazila domácí Mašu Zecovou Peškiričovou po setech 6:2 a 6:4.

Benešová otočila zápas na neoblíbené trávě

I když česká tenisová jednička Iveta Benešová nerada hraje na trávě, podařilo se jí dnes ve Wimbledonu přehrát domácí Katie O'Brienovou. Svedla s ní třísetovou bitvu, kterou otočila agresivnější hrou, a zvítězila 6:2, 5:7 a 6:4.

Štěpánek a Berdych postupují, mezi ženami jde dál jen Benešová

Iveta Benešová se jako první česká tenistka dostala přes první kolo Wimbledonu. Na trávě v All England Clubu si poradila s domácí Katie O'Brienovou po setech 6:2, 5:7 a 6:4. Suverénně postoupili i Radek Štěpánek přes Kolumbijce Alejandra Fallu a Tomáš Berdych přes domácího Alexe Bogdanovice. Další boje se naopak nebudou týkat Petry Kvitové, Nicole Vaidišové, Lucie Hradecké ani Barbory Záhlavové-Strýcové. .

Zvonarevová v Paříži hrát nebude

Ruská tenistka Věra Zvonarevová se odhlásila z Roland Garros, kde měla startovat v roli šesté nasazené hráčky. Z druhého grandslamu sezony, který začíná v neděli, ji vyřadil zraněný kotník.

Zakopalová v Portoroži porazila čtvrtfinalistku French Open

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Klára Zakopalová v prvním kole turnaje v Portoroži vyřadila čtvrtfinalistku Roland Garros Carlu Suarezovovu-Navarrovou. Kromě sedmé nasazené Španělky už dohrála i turnajová pětka Cvetana Piroňková z Bulharska.

Britové rozdali divoké karty na Wimbledon

Organizátoři grandslamového Wimbledonu oznámili jména prvních jedenácti tenistů a tenistek, kteří si na slavném turnaji zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi je například Belgičan Malisse, bývalý semifinalista Wimbledonu, nebo Francouz Chardy, který na French Open vyřadil Davida Nalbandiana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist