Obziler Tzipi

Obziler Tzipi

51
žena
Izrael
Datum nar.:
19. 4. 1973
Výška:
172 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 75.
čtyřhra: - / 149.

Kvitová a Benešová v curyšské kvalifikaci postupují

WTA CURYCH - České tenistky Petru Kvitovou a Ivetu Benešovou dělí jediné vítězství od postupu do hlavní soutěže slušně obsazeného turnaje ve švýcarském Curychu. Zatím žádná Češka v pavouku dvouhry není.

Baráž v Izraeli měla překvapivé hrdinky

Fedcupová baráž českých tenistek v Izraeli ukázala, že aktuální forma má často vyšší váhu než papírové předpoklady. Týmové jedničky Lucie Šafářová a Šahar Peerová neuhrály ani bod, překvapivými hrdinkami se staly Iveta Benešová a Petra Kvitová.

České tenistky postoupily do elitní skupiny Fed Cupu

České tenistky postoupily do elitní skupiny Fed Cupu. Květa Peschkeová s Ivetou Benešovou dnes v baráži o účast ve Světové skupině I v izraelském Ramat Hašaronu porazily v rozhodující čtyřhře 6:4 a 6:3 Šahar Peerovou a Tziporu Obzilerovou a získaly třetí bod.

Kapitán Pála věří v postup, uvažuje o nasazení Benešové

Nehrající kapitán českého fedcupového týmu Petr Pála věří, že jeho svěřenkyně v neděli vybojují dva body potřebné k postupu do Světové skupiny I. Stav baráže v Izraeli je po prvním dnu nerozhodný, protože Lucie Šafářová ve druhé dvouhře nenavázala na překvapivé vítězství Petry Kvitové nad osmnáctou hráčkou světa Šahar Peerovou. Česká jednička podlehla 98. hráčce světa Tzipoře Obzilerové.

Jedničky selhaly, Česko hraje v Izraeli 1-1

Papírové předpoklady v prvním dnu fedcupové baráže mezi Izraelem a Českou republikou neplatily. Na betonu v Ramat Hašaronu dnes nejprve Petra Kvitová překvapivě ve třech setech porazila osmnáctou hráčku světa Šahar Peerovou, pak česká jednička Lucie Šafářová stejně nečekaně prohrála s domácí Tziporou Obzilerovou. Po prvním dnu je tak stav boje o účast ve Světové skupině I vyrovnaný.

Šafářová prohrála s Obzilerovou, stav baráže je vyrovnaný

Česká jednička Lucie Šafářová v duelu s izraelskou tenistkou Tziporou Obzilerovou nepotvrdila roli favoritky a prohrála 0:6, 6:3 a 4:6. Stav baráže o účast ve Světové skupině I Fed Cupu je tak po prvním dnu vyrovnaný.

Pála: Šafářová se musí chytit, Kvitová nemá co ztratit

České tenistky mají před sebou čtvrtý pokus o postup do elitní skupiny Fed Cupu. Tentokrát je v boji o účast v osmičlenné Světové skupině I čekají Izraelky, víkendový zápas se uskuteční v Ramat Hašaronu nedaleko Tel Avivu. I když Češkám bude znovu chybět Nicole Vaidišová, vyhlídky obou týmů na postup jsou vyrovnané.

Preview: Češky s Izraelkami téměř nehrají

Český fedcupový tým se o tomto víkendu pokusí v Izraeli po 4 letech o návrat do Světové skupiny I. V týmu chybí jednička Nicole Vaidišová, Petra Pálu však může těšit forma Ivety Benešové a talentované Petry Kvitové. Ta dostane šanci hned v úvodním sobotním střetnutí proti Obziletrové.

Fedcupovou baráž v Izraeli zahájí Kvitová proti Peerové

Zápas osmnáctileté Petry Kvitové s domácí jedničkou Šahar Peerovou v sobotu zahájí fedcupovou baráž, v níž se české a izraelské tenistky utkají o postup do Světové skupiny I. Po nich na kurt v tenisovém centru v Ramat Hašaronu nastoupí Lucie Šafářová a Tzipora Obzilerová. Rozhodl o tom dnešní los, který se uskutečnil oproti zvyklostem o den dříve s ohledem na páteční sváteční den v zemi.

Serena Williamsová postoupila do čtvrtfinále

Serena Williamsová se po delší pauze vrátila na kurty vítězně. V indickém Bengalúru si dnes poradila s Tziporou Obzilerovou a v semifinále může narazit na sestru Venus.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist