Schoofs Bibiane

Schoofs Bibiane

35
žena
Nizozemí
Datum nar.:
13. 5. 1988
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1231. / 142.
čtyřhra: 91. / 77.

Jednička Svitolinová v Hua Hinu zvládla vstup do turnaje

WTA HUA HIN - Elina Svitolinová zvládla vstup do thajského podniku WTA v Hua Hinu. Turnajová jednička si v úvodním kole bez ztráty setu poradila s Nizozemkou Bibiane Schoofsovou. V souboji o čtvrtfinále světovou čtyřku vyzve australská kvalifikantka Storm Sandersová.

Sedmý start, sedmé čtvrtfinále. Arruabarrenaová na antuce v Bogotě opět ožila

WTA BOGOTÁ - Lara Arruabarrenaová, která na prvních deseti akcích sezony skončila pokaždé v prvním kole, nebo už v kvalifikaci, na oblíbené antuce v Bogotě opět ožila. Španělská šampionka z roku 2012 ani při svém celkově sedmém startu v kolumbijské metropoli nebude chybět ve čtvrtfinále. V něm se střetne se Slovinkou Tamarou Zidanšekovou.

Martincovou na Tchaj-wanu zastavila záda. Češka ve čtvrtfinále vzdala

WTA 125k TCHAJ-PEJ - Tereza Martincová na turnaji WTA 125k v Tchaj-peji pátou výhru v řadě nepřidala. Ve čtvrtfinále čtyřiadvacetiletá česká kvalifikantka vzdala kvůli bolestem zad Nizozemce Bibianě Schoofsové.

Češky kralovaly na ITF. Krejsová triumfovala v Glasgow. Vondroušová neprohrála ani v Grenoblu.

České tenistky ovládly minulý týden dva turnaje na okruhu ITF. Na podniku série 25k ve francouzském Grenoblu prodloužila svou neporazitelnost Markéta Vondroušová. Sedmnáctiletá Češka ve finále přehrála 7-5 6-4 Annu Blinkovovou. Na mapě o něco výše, konkrétně ve skotském Glasgow, uspěla Petra Krejsová. Nasazená osmička ve finále turnaje série 15k udolala 2-6 7-5 6-4 Bibiane Schoofsovou.

Hradecká v Lucemburku na semifinále nedosáhla

Lucie Hradecká se v Lucemburku svého třetího letošního semifinále na turnaji WTA nedočkala. Česká tenistka se musela sklonit před Rumunkou Niculescuovou, které dnes podlehla dvakrát 4-6.

Benešová postupuje bez boje, Kirilenková se odhlásila

Iveta Benešová si po roce zahraje ve čtvrtfinále turnaje WTA. Pomohlo jí k tomu odstoupení její soupeřky Marie Kirilenkové, která dnes k zápasu nenastoupila kvůli zraněnému kotníku. V boji o semifinále může Benešová narazit na turnajovou jedničku Azarenkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist