Sfar Selima

Sfar Selima

46
žena
Tunisko
Datum nar.:
8. 7. 1977
Výška:
166 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 77.
čtyřhra: - / 48.

Šafářová prohrávala, postoupila díky skreči soupeřky

WTA STUTTGART - Lucie Šafářová letos na antuce odehrála tři zápasy, ale nezískala ještě ani set. Přesto ve Stuttgartu postoupila do 2. kola. Pomohly jí zdravotní soupeřky Selimy Sfarové, jež za stavu 6-2 0-3 vzdala.

Zakopalová udolala Voráčovou a je letos poprvé ve čtvrtfinále

WTA MARBELLA - Po nečekaném středečním vítězství nad světovou jedničkou Serenou Williamsovou zvládla tenistka Klára Zakopalová na turnaji v Marbelle i duel s krajankou Renatou Voráčovou a letos postoupila poprvé do čtvrtfinále.

Déšť dnes tenisty v Pekingu už na kurty nepustí

OH PEKING MUŽI & ŽENY - Kvůli nepřízni počasí se na úvod tenisového turnaje na olympijských hrách v Pekingu stihlo odehrát jen devět zápasů. Kvůli vytrvalému dešti musely být zbývající duely přesunuty na pondělí. Mezi těmi, kteří stihli svůj zápas odehrát, byl i český reprezentant Tomáš Berdych. Rozehráno má Nicole Vaidišová.

Massu může obhajovat olympijské zlato

Chilský tenista Micolas Massu bude moci obhajovat dvě olympijská zlata z Atén. Rozhodla o tom dnes v Londýně Mezinárodní tenisové federace ITF, která jemu a dalším jedenácti tenistům udělila divoké karty pro turnaj v Pekingu.

Nasazená Dementěvová v Dubaji postoupila do 2. kola

Spojené Arabské Emiráty jsou známy svým bohatstvím a na dotaci tenisového turnaje v Dubaji je to znát. Tento týden zde hrají ženy o 1.500.00 dolarů, o stejnou částku budou hrát příští týden i muži. Vysoké Prize money přilákaly téměř kompletní světovou špičku, a tak hned od prvních kol není nouze o souboje kvalitních tenistek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist