Silva Dutra Rogerio

Silva Dutra Rogerio

40
muž
Brazílie
Datum nar.:
5. 2. 1984
Výška:
178 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 84.

Macháč ani Nejedlý na challengeru v Liberci do finále nepostoupili

ATP CHALLENGER LIBEREC - Osmnáctiletý Tomáš Macháč i o osm let starší Pavel Nejedlý na domácím challengeru v Liberci i přes dnešní porážku prožili životní turnaj. Macháč byl absolutně bez šance proti nasazenému Brazilci Rogeriovi Dutrovi Silvovi, kvalifikant Nejedlý statečně vzdoroval nasazenému Srbovi Nikolovi Milojevičovi.

Jarry znovu udolal Ramose a semifinále si zahraje i v Sao Paulu. Cuevas tam neprohrál už 15 zápasů

ATP SAO PAULO - Chilan Nicolas Jarry v Sao Paulu pokračuje ve skvělých výkonech. Na třetím turnaji na jihoamerických antukách po sobě si zahrál ve čtvrtfinále a podruhé se dostal do semifinále, když vyřadil nasazenou jedničku Španěla Alberta Ramose. Už na 15 zápasů prodloužil svou neporazitelnost v Sao Paulu Pablo Cuevas z Uruguaye.

Thiem neproměnil čtyři mečboly proti Schwartzmanovi a v Montrealu skončil

ATP MONTREAL - Trápení Rakušana Dominica Thiema po skončení antukové části sezony pokračuje. Šestou porážku z posledních jedenácti zápasů utrpěl sedmý hráč světa na úvod turnaje Masters 1000 v Montrealu, kde proti Argentinci Diegu Schwartzmanovi neproměnil žádný ze čtyř mečbolů a soupeř tak zaznamenal svůj první skalp hráče Top 10.

Nadal premiéru na 'svém' kurtu v Barceloně zvládl. Murray postoupil bez boje

ATP BARCELONA - Rafael Nadal vyhrál i svůj šestý letošní zápas na antuce. V Barceloně na nově pojmenovaném kurtu Pista Rafa Nadal devítinásobný šampion začal hladkým skalpem Brazilce Rogeria Dutry Da Silvy. Bez boje do osmifinále postoupil nejvýše nasazený Andy Murray.

Cuevas titul v Riu neobhájí, prohrál už počtvrté v řadě

ATP RIO DE JANEIRO - Obhájce titulu Pablo Cuevas skončil na antukovém turnaji v Riu de Janeiro nečekaně už v prvním kole. Svůj první skalp hráče Top 60 si proti němu připsal Belgičan Arthur De Greef. Premiérovou výhru na okruhu ATP včera v Brazílii zaznamenal osmnáctiletý Nor Casper Ruud.

Duo H+H si krátce před Riem zahraje turnaj ITF na štvanické antuce

Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková se necelé dva týdny před olympiádou představí domácím fanouškům. Stříbrný pár z Londýna 2012 si zahraje na pražské Štvanici, kde se od pondělí 25. července uskuteční tradiční dvojturnaj Advantage Cars Prague Open 2016 by Zenova.

Veselý, Rosol a Pavlásek jsou v Prostějově ve čtvrtfinále

Čeští tenisté Lukáš Rosol, Jiří Veselý a Adam Pavlásek postoupili do čtvrtfinále challengeru v Prostějově. Druhý nasazený Rosol porazil Švéda Eliase Ymera 6:2, 2:6, 6:3, obhájce titulu Veselý zdolal Srba Janka Tipsareviče 7:6, 6:3 a prosadil se také Pavlásek, který vyřadil sedmého nasazeného Brazilce Rogéria Dutru Silvu 3:6, 7:6 a 6:1.

Kyrgios si zpříjemnil narozeniny výhrou, čeká ho Čorič

ATP ESTORIL - Nick Kyrgios v portugalském Estorilu úspěšně vykročil za obhajobou finále. V den svých 21. narozenin druhý nasazený Australan zdolal v prvním letošním zápase na antuce Španěla Iniga Cervantese a postoupil do čtvrtfinále. V něm změří síly s dalším talentem Chorvatem Čoričem.

Allertová si na Štvanici zahraje o největší titul, Cetkovská a Pavlásek se do finále nedostali

ITF PRAHA - Ze tří českých želízek v ohni se do finále turnajů na pražské Štvanici dostala pouze místní rodačka Denisa Allertová. Naopak Petra Cetkovská a Adam Pavlásek v semifinálových bitvách neuspěli.

Murray pomohl Británii vrátit se mezi elitu

Andy Murray byl u všech tří bodů britské daviscupové reprezentace a stal se hlavním strůjcem úspěchu v barážovém duelu s Chorvatskem o Světovou skupinu Davis Cupu. Světová trojka získala dnes třetí postupový bod v zápase s Ivanem Dodigem vítězstvím 6-4 6-2 6-4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist