Smith John Patrick

Smith John Patrick

35
muž
Austrálie
Datum nar.:
24. 1. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1509. / 108.
čtyřhra: 61. / 52.

Krejčíková je v Melbourne znovu po roce ve finále mixu, letos s Chorvaterm Mektičem

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková si na Australian Open zahraje znovu po roce o titul ve smíšené čtyřhře. Loňská vítězka mixu s Američanem Rajeevem Ramem letos vytvořila dvojici s Chorvatem Nikolou Mektičem, se kterým v dnešním semifinále porazili třetí nasazený kanadsko-finský pár Gabriela Dabrowská a Henri Kontinen 3-6 6-3 10-5.

Krejčíková má první grandslamový titul z mixu, Australian Open vyhrála s Američanem Ramem

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková získala třetí grandslamový titul první ve smíšené čtyřhře, když společně s Američanem Rajeevem Ramem ovládli Australian Open. Třetí nasazený pár ve finále zdolal domácí hráče startující na divokou kartu Astru Sharmaovou a Johna-Patricka Smithe 7-6 6-1.

Krejčíková je na Australian Open ve finále smíšené čtyřhry

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková si na Australian Open zahraje o titul ve smíšené čtyřhře, ve které startuje s Američanem Rajeevem Ramem. Třetí nasazený pár si v semifinále poradil se Španělkou Marií José Martínezovou a Britem Nealem Skupskim 6-0 6-4. Ve finále narazí na domácí překvapení turnaje Astru Sharmaovou a Johna-Patricka Smithe.

Delray Beach: Sock letos poprvé vyhrál, Hyeon Chung se vrátil vítězným obratem

ATP DELRAY BEACH - Až na třetím letošním turnaji se Jack Sock dočkal první výhry. V Delray Beach domácí obhájce titulu a nasazená jednička porazil Australana Johna-Patricka Smithe a za své úspěchy za posledních 14 let byl korunován 'Králem Delray Beach'. Úspěšný návrat na kurty má za sebou také Korejec Hyeon Chung, který od Melbourne nehrál kvůli léčbě puchýřů.

Štěpánek je nejstarším absolventem grandslamové kvalifikace po 40 letech

AUSTRALIAN OPEN - Osmatřicetiletý Radek Štěpánek se stal nejstarším úspěšným kvalifikantem na grandslamovém turnaji od roku 1977, když znovu po roce prošel kvalifikačním sítem Australian Open. Český veterán v závěrečném kole přehrál Johna Patricka Smithe a svou neporazitelnost v kvalifikacích prodloužil už na 19 utkání.

Štěpánek udolal Kavčiče, v kvalifikaci vyhrál poosmnácté v řadě

AUSTRALIAN OPEN - Radek Štěpánek prodloužil svou neporazitelnost v kvalifikacích už na 18 zápasů. Dnes v Melbourne udolal 8-6 ve třetím setu Slovince Blaže Kavčiče a postoupil do závěrečného kola bojů o start na Australian Open. Posledním soupeřem českého veterána bude domácí John Patrick Smith.

VIDEO: Bratři Bryanovi vrací osm smečí

Kdyby se John Patrick Smith nerozhodl změnit rytmus výměny, možná by s parťákem Omarem Jasikou 'bušili' do bratrů Bryanových ještě dnes. Američané úspěšně vrátili osm smečí Australanů, výměnu však přesto prohráli. Nicméně postup do semifinále si už ujít nenechali.

Del Potro je bez ztráty setu ve čtvrtfinále. V něm změří síly s Chardym

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro v Delray Beach porazil ve dvou setech i Australana Johna-Patricka Smithe a na prvním turnaji po 11 měsících postoupil do čtvrtfinále. V něm se šampion z roku 2011 utká s Francouzem Chardym, s nímž poslední souboj prohrál.

Del Potro se vrátil snadnou výhrou. Možná dokážu být zase nebezpečný, věří si

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro oslavil svůj návrat po téměř rok dlouhé pauze hladkým vítězstvím. V Delray Beach šampion z roku 2011 s přehledem porazil domácího Denise Kudlu a s Australanem Smithem si zahraje o čtvrtfinále.

Karlovič si v Newportu zahraje po roce opět ve finále, vyzve ho bývalý šampion Ram

ATP NEWPORT - Ve finále travnatého turnaje v Newportu se utká bombarďák Ivo Karlovič s domácímRajeevem Ramem. který vyznává styl servis-volej. Chorvat je loňský finalista, Američan šampion z roku 2009.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist