Štefková Barbora

Štefková Barbora

29
žena
Česká republika
Datum nar.:
4. 4. 1995
Výška:
174 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 154.
čtyřhra: - / 100.

Talentovaná Štefková kvůli přetrvávajícím bolestem ukončila kariéru

Nečekaně brzký konec kariéry oznámila teprve 24letá česká tenisová naděje Barbora Štefková. Rodačka z Olomouce nemůže pokračovat kvůli reaktivní artritidě. V žebříčku to i přes časté zdravotní problémy nejvýše dotáhla na 154. místo.

Poslední domácí duel Šafářové: Ve Stromovce se Štefkovou nevyužily mečboly

WTA PRAHA - Lucie Šafářová odehrála svůj poslední zápas před českými fanoušky. Na antukovém turnaji WTA v pražské Stromovce v prvním kole čtyřhry s krajankou Barborou Štefkovou podlehly japonsko-ruskému tandemu Ninomijaová/Sizikovová, když v rozhodujícím super tie-breaku neudržely vedení 8-5 a nevyužily dva mečboly.

V kvalifikaci turnaje WTA v Praze postupují Allertová, Smitková a Bouzková

WTA PRAHA - Zatím dvě české tenistky prošly prvním kolem kvalifikace antukového turnaje WTA v pražské Stromovce. Zadařilo se Denise Allertové, jež si poradila s Argentinkou Ormaecheovou, a Tereza Smitková, která vyhrála bitvu s krajankou Anastasií Zaryckou.

Bouzková na turnaji ITF v Istanbulu začala výhrou nad krajankou Štefkovou

ITF ISTANBUL - České derby na turnaji ITF 60k v Istanbulu vyhrála druhá nasazená Marie Bouzková. Dvacetiletá naděje porazila čerstvě čtyřiadvacetiletou Barboru Štefkovou v deštěm přerušeném utkání hladce 6-2 6-1 a postoupila do druhého kola.

Štefková ve finále v Hongkongu prohrála s teprve patnáctiletou Lopateckou

ITF HONGKONG - Barbora Štefková ve finále akce ITF W25 v Hongkongu na svůj jubilejní 10. titul nedosáhla. Třiadvacetiletá Češka prohrála s obrovským talentem Darjou Lopateckou z Ukrajiny, která si ve svých 15 letech připsala už třetí triumf na okruhu ITF.

Už za pár hodin to budu hodnotit pozitivně, řekla Štefková po prohrané grandslamové premiéře

Pomaleji než čekala se Barbora Štefková vrací po zranění na dříve vydobyté pozice. Třiadvacetiletá hráčka doufá, že i dnešní grandslamová premiéra ve Wimbledonu, byť prohraná, jí pomůže stoupat žebříčkem a v budoucnu své maximum ještě vylepšit.

Kar. Plíšková a další tři Češky ve Wimbledonu postoupily do 2. kola. Vypadly dvě hráčky Top 10

WIMBLEDON - Čtyři ze sedmi českých tenistek se první hrací den Wimbledonu radovaly z postupu. Třísetovou výhrou odstartovala své působení na travnatém grandslamu Karolína Plíšková, jež zdolala domácí divokou kartou Harriet Dartovou. Ve večerních hodinách pak uspěly Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková, která v tříhodinovém maratónu udolala Američanku Vandewegheovou.

Wimbledon rozlosován. Jedenáct českých zástupců zná své soupeře

Kolem poledne skončilo losování letošního ročníku Wimbledonu a všichni čeští zástupci i favorité již znají své první soupeře. V mužské dvouhře se z Čechů představí pouze Jiří Veselý, který začne proti Němcovi Mayerovi. Největší naděje mezi ženami Petra Kvitová zahájí útok na třetí wimbledonský titul proti Bělorusce Sasnovičové, Karolínu Plíškovou na úvod čeká domácí Dartová. Jedničkami jsou Roger Federer a Simona Halepová.

Štefková ve Wimbledonu zvládla tříkolovou kvalifikaci a zahraje si poprvé hlavní soutěž grandslamu!

WIMBLEDON - Barbora Štefková v tříkolové kvalifikaci Wimbledonu vybojovala svůj debut v hlavní soutěži grandslamového turnaje. Třiadvacetiletá talentovaná česká tenistka v závěrečném kole kvalifikace po obratu zdolala Conny Perrinovou ze Švýcarska.

Ve wimbledonské kvalifikaci už pokračuje jen Štefková

WIMBLEDON - Ve wimbledonské kvalifikaci se dnes představilo trio českých tenistek. Do závěrečného kola se probojovala pouze Barbora Štefková, která po obratu zdolala Rusku Kudermetovovou. Na favorizovaných soupeřkách naopak skončily Karolína Muchová i Marie Bouzková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist