Wu Di

Wu Di

32
muž
Čína
Datum nar.:
14. 9. 1991
Výška:
173 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 140.
čtyřhra: - / 180.

Thiem v Chengdu nezaváhal, Kyrgios nevyužil mečboly proti Andersonovi

ATP CHENGDU - Nejvýše nasazený hráč turnaje v čínském Chengdu Rakušan Dominic Thiem potvrdil roli favorita proti domácímu Di Wuovi a postoupil do čtvrtfinále. Naopak už po svém prvním vystoupení se se svým prvním turnajem od US Open rozloučil Australan Nick Kyrgios, byť měl dva mečboly.

Čilič odvrátil mečbol a postoupil, zápas otočil i Tsonga

S velkými problémy prošel v Šanghaji do druhého kola čtrnáctý nasazený Marin Čilič. Chorvata pořádně potrápil domácí hráč třetí stovky žebříčku ATP Di Wu. Čilič proti němu musel odvracet mečbol a o svém vítězství rozhodl až v tie-breaku třetího setu.

Djokovič prodloužil v Pekingu vítěznou sérii, vyhrál 25. zápas v řadě

Hladkým vítězstvím nad Simonem Bolellim vstoupil do turnaje v Pekingu jeho největší favorit Novak Djokovič. Srbský tenista, který startuje poprvé od vítězného US Open, dnes deklasoval Itala dvakrát 6-1 a protáhl svou sérii výher v čínské metropoli už na 25 zápasů.

Asijsko-pacifické play-off o Australian Open vyhráli Di Wu a Hao Chen Tang

Asijsko-pacifické play-off o dvě divoké karty na Australian Open skončilo v čínském Shezhenu úspěchem domácích tenistů. Mezi muži si start v Melbourne zajistil stejně jako před rokem Di Wu, mezi ženami naopak překvapivě uspěla devatenáctiletá Hao Chen Tang, jež bude na grandslamovém turnaji debutovat.

Di Wu: Fandili mi i cizinci

Na Australian Open se příliš neohřál, favorizovaného Chorvata Dodiga sice potrápil, ale přes první kolo nepřešel. Pro čínského tenistu Di Wua ovšem už samotná účast v Melbourne byla výhrou: je totiž prvním hráčem své země od roku 1959 v hlavní soutěži grandslamového turnaje.

Na Hopman Cup zamíří také Čína s vítězkou French Open Na Li

Vedle wimbledonské šampionky Petry Kvitové se na lednovém turnaji smíšených tenisových dvojic Hopman Cupu představí i další vítězka letošního grandslamu. Účast v Perthu přislíbila Číňanka Li Na, která vybojovala trofej na červnovém Roland Garros. Tradiční turnaj zahajující sezonu se uskuteční v Austrálii od 31. prosince do 7. ledna.

Srbové postoupili i bez Djokovičových bodů do semifinále

Srbští tenisté postoupili do semifinále Davisova poháru a v září je čeká duel s Argentinou. Ve Švédsku získal rozhodující třetí bod obhájců titulu Janko Tipsarevič po třísetové výhře nad Michaelem Ryderstedtem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist