Yan Zi

Yan Zi

40
žena
Čína
Datum nar.:
16. 1. 1984
Výška:
171 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 40.
čtyřhra: - / 4.

Obhájkyně titulu Rusky si zahrají o finále s Italkami

FED CUP, SVĚTOVÁ SKUPINA I - Ruské tenistky postoupily do semifinále Fed Cupu. Obhájkyním titulu zajistila v Moskvě rozhodující vedení 3-0 Anna Čakvetadzeová, která v třetí dvouhře porazila Číňanku Yan Zi 6-1 6-2. Soupeřkami Rusek budou v dubnovém semifinále Italky, které vyřadily Francii.

Česko - Španělsko 1-1: Benešová na výhru Kvitové nenavázala

FED CUP, SVĚTOVÁ SKUPINA I - České tenistky hrají ve Fed Cupu po úvodním dnu se Španělkami nerozhodně 1-1. První bod pro domácí tým v Brně získala Petra Kvitová, která porazila dvakrát 6-4 Carlu Suárezovou. Vyrovnání stavu přinesla dnešní druhá dvouhra, v níž Iveta Benešová podlehla Nurii Llagosteraové 6-1 1-6 4-6.

Tvrdý čínský režim polevil. Elitní tenistky jsou "svobodné"

Nejlepším čínským tenistkám v čele s wimbledonskou semifinalistkou Čeng Ťie se podařilo osvobodit od centrálně řízeného sportovního systému a od prosince si užívají prvních výdobytků "svobody". Díky nezávislosti na svazu si budou moci samy vybírat, jakých turnajů se zúčastní, a také nebudou muset odvádět tolik procent z odměn.

Preview: Fed Cup - semifinálovými favoritkami jsou Rusky a Číňanky

Ruské tenistky nastoupí v semifinále proti oslabeným Američankám a mají tak blízko k postupu do finále. I ve druhém semifinále favoritkami domácí tenisky - Číňankám sice chybí jednička Na Li, ale Šuaj Pchengová, silný deblový pár a volba povrchu by proti Španělkám bez Medinaové-Garriguesové a Ruanové-Pascualové měly rozhodnout ve prospěch domácího výběru který usiluje o historicky první postup do finále.

Safinová s Vesninovou překvapivě zvítězily

Ruské tenistky Dinara Safinaová a Elena Vesninaová vyhrály čtyřhru v Indian Wells. V dnešním finále si poradily s čínským párem Yan/Zheng ve třech setech a staly se jako nenasazené překvapivými vítězkami. Ruské tenistky spolu odehrály vůbec první turnaj po dvou letech a dosud společně vyhrály jediné utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist