Federer v Miami válí na servisu, ve dvou zápasech ztratil jen 10 fiftýnů

24. 3. 2014, 08:26
Aktuality 405
ATP MIAMI - Roger Federer zatím proplouvá turnajem Masters 1000 v Miami hladce bez ztráty podání. Nizozemci de Bakkerovi mu po něm povolil uhrát jen sedmfiftýnů a postoupil do osmifinále, kterém ho čeká Francouz Gasquet. Do 4. kola bez problémů postoupil i obhájce titulu Murray a zcela bez práce také Djokovič.
Roger Federer (© sonyopentennis.com)

Roger Federer v Miami ztratil po svém servisu pouze 10 fiftýnů ve dvou zápasech. Nejprve necelý týden po finále v Indian Wells porazil Iva Karloviče, proti kterému poprvé v kariéře prohrál na podání jen tři výměny, a v neděli pak povolil pouze sedm fiftýnů Thiemu De Bakkerovi.

Dvaatřicetiletý Švýcar přičítá zlepšený servis především změně rakety. Od začátku sezony totiž hraje s novým typem náčiní s větším rámem, které vyměnil po více nežř 10 letech. 

"Myslím, že díky ní je pro mě snažší dát více síly hlavně do prvního servisu," řekl Federer po výhře 6-3 6-3 nad Nizozemcem De Bakkerem. "A řekl bych, že postupem času dostávám do rakety i více citu a dokážu tak míček lépe kontrolovat a tím pádem ho umisťovat i více k čárám," pochvaluje si sedmnáctinásobný grandslamový vítěz.

Letos Federer odehrál čtyřti turnaje a jen na Australian Open se nedostal do finále (skončil v semifinále). "Cítím, že změna rakety a zlepšený servis mi pomáhají soustředit se na svůj výkon po celý zápas. A to je něco, s čím jsem v minulé sezoně bojoval. Jsem se změnou velmi spokojený, protože jsem se s ní výborně sžil," pochvaluje si Švýcar, který se po turnaji v Miami může posunout už na post světové trojky.

"Umím hrát dobrý tenis, to vím. V minulosti jsem to prokázal a jenom proto, že se mi nepovedla loňská sezona i trochu kvůli zranění to neznamená, že jsem zapomněl, jak se tenis hraje," reagoval Federer na kritiku, která se na něj během loňského roku valila ze všech stran.

V osmifinále se dvojnásobný vítěz turnaje z let 2005 a 2006 utká s Richardem Gasquetem, s nímž ze třinácti vzájemných duelů prohrál jen dvakrát a pokaždé na antuce. "Už jsem spolu hráli mnohokrát, ale musím říct, že teď přesně nevím, jak haje. Musím si něco najít. Ale je to výborný tenista se skvělým forhendem i bekhendem. Bude to pro mě těžký zápas," očekává Federer. Francouzský tenista si ve třetím kole poradil ve dvou setech s Jihoafričanem Kevinem Andersonem.

Hladce ve dvou setech 6-4 6-1 si obhájce titulu Andy Murray poradil se Španělem Felicianem Lópezem, kterého porazil i v devátém vzájemném střetnutí. Murray po loňské operaci zad startuje na šestém turnaji sezony, v níž je jeho maximem semifinále z Acapulka.

"Dobře jsem se pohyboval a returnoval. Většinou se v zápasech proti němu (Lópezovi) takhle pohodlně necítím, protože při stylu jeho hry je těžké najít rytmus," komentoval vítěz turnaje z let 2009 a 2013 Murray, jehož z boxu sledoval i jeho bývalý trenér Ivan Lendl, se kterým se před turnajem rozešel.

V osmifinále se britský tenista utká
Jo-Wilfriedem Tsongou, který měl ve 3. kole namále s Kypřanem Marcosem Baghdatisem. Jedenáctý nasazený Francouz prohrál první set a v tie-breaku druhé sady prohrával už 1-5. Přesto vývoj otočil a vynutil si rozhodující set, v němž však čelil ve třech gamech po sobě ( za stavů 3-3, 4-4 a 5-5) celkem pěti brejkbolům. Se všemi si ovšem poradil a po boji zvítězil 4-6 7-6 7-5.

Bez boje postoupil mezi šestnáct nejlepších druhý hráč světa Novak Djokovič. Trojnásobný vítěz turnaje už od rána věděl, že nebude muset nastoupit do zápasu proti Němci Florianu Mayerovi, který odstoupil kvůli zranění třísel. V osmifinále srbský tenista narazí na Španěla Tommyho Robreda.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.649.405 dolarů)
nedělní výsledky (23. 03. 2014)
Dvouhra - 3. kolo:
Djokovič (2-Srb.) - Mayer (Něm.) bez boje
Ferrer (4-Šp.) - Seppi (31-It.) 6-3 6-2
Federer (5-Švýc.) - De Bakker (Niz.) 6-3 6-3
Murray (6-Brit.) - F. López (32-Šp.) 6-4 6-1
Gasquet (9-Fr.) - Anderson (17-JAR) 6-3 6-4
Tsonga (11-Fr.) - Baghdatis (Kypr) 4-6 7-6(6) 7-5
Robredo (16-Šp.) - Benneteau (Fr.) 6-3 6-4
Nišikori (20-Jap.) - Dimitrov (15-Bulh.) 7-6(1) 7-5
Čtyřhra - 2. kolo:
Llodra, Mahut (8-Fr.) - Rosol, Zeballos (ČR/Arg.) 6:3, 6:0.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

405
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som si dovolil odbočiť k tenisu..Je pozoruhodné, ako nám výkonnostne hapruje vyššia vrstva..Wawrinka mám pocit, ze vyhral Austráliu a je pripravený zomriet..Delpo sa vyparil z povrchu tenisového, Tsonga zabudol hrat tenis a Ferrera tie cigarety raz dostať museli..Z dlhodobo stabilných hráčov 5-8zostal iba Berdych..
Reagovat
Fandina
Je to tak, Berďa na pětku, kdyby šel před Andyho, zlobit se nebudu ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Mas pocit, ze bychom se nebavili o tenisevem tematu ;)
Reagovat
a.magerova
Stan_Borowitz: před 7 hodinami se nám o takovém čísle ani nezdálo, prostě Roger je Frajer :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Diky, diky; )
Reagovat
a.magerova
Roger vs Richard.... parááááda!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Prostě úžasné. Jak to číslo, tak i Rogerův výkon proti hráči Top10.

To první jsme ale do značné míry vycucali z Fandiny, to je potřeba upřímně přiznat.
Reagovat
a.magerova
Tak je to i Rogerova fanynka, takže to byla do jisté míry její povinnost ;-)
Reagovat
Fandina
Jasně, že jsem Rogerova fanynka a velká. A v debatě jsem také avizovala, že v ní chci pokračovat kvůli výši příspěvků. Takže v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten članok o RF,ktory som minule spomimal je napr.aj tu:www.pluska.sk ,šport a tam už najdete ten článok pod nazvom tenis musí isť bokom Federer si za nic na svete nenechá ujsť pôrod.
Reagovat
a.magerova
Dík.
Ale není tam nic nového, a zmínka o tom, že už teď ví, že by vynechal Wimbledon už vůbec ne. O tom, že čeká dvojčata já už na TP psala v lednu, né že bych to věděla, ale prostě mu přeju dva kluky. A když jsem Mirku teď v Miami viděla, sice kamery přidávaj nějaké to kilo :-)), tak představa, že by byla teprve v šestém měsíci je pro mě těžko přijatelná, ale vcelku je to jedno, hlavně ať jsou mrňata/mrně zdravé. Dokud se nenarodí, tak jistotu mít stejně nebudeme, stále počítám s dubnem, carolyn s květnem, Portál 20minuten s koncem června, tak uvidíme kdo bude mít pravdu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Treba len počkať a uvidi sa to nakoniec bude.Tie clanky sa velmi nelišia,ale je ich velmi vela a kazdý autor si tam pridá niečo po svojom dohady a pod.Len dufam,že to ozaj nebude v čase Wimbledonu.
Reagovat
spaniel
Cim to je, ze ma clanek o Federerovi vzdy nejvic komentu :D
Reagovat
a.magerova
Je to přece Pánes ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No predsa jeho fandovia a Fandiny..
Reagovat
r.Fever
Pri tej diskusii je ťažké zostať v pozore, že toto je článok o Federerovi :)

Predvčerom sa aj mne dostalo tej cti, diskutovať s tou-ktorú-netreba-menovať, a fakt je to des. Večný súboj argumenty vs demencia na strane tej-ktorú-naozaj-netreba-menovať-lebo-som-už-na-to-meno-alergický.
Reagovat
Fandina
r.Fever ... nestěžuj si, nikdo tě nenutí se mnou diskutovat ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No nejsme na tom zatím nejlíp :-/
Minule pod Raoničem bylo 333 komentů (teda sice podobného ducha, ale historie se neptá), doufám že má Roger větší "palebnou sílu" než Miloš :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Mám tedy ještě Fandinu trochu rozplamenit?
Reagovat
Fandina
Máš pocit, že mě rozplameňuješ?
Reagovat
a.magerova
Za chvíli ten článek zapadne a co už pak, jak TO doženeme?!
Prostě, poper se za Rogera!!! ;-)
Reagovat
Fandina
On už nemá sílu, došla mu ...
Reagovat
r.Fever
Tak keď niekto tvrdí, že o ženský tenis je rovnaký záujem ako o mužský a potom to podloží tvrdením, že "veď na turnaji WTA v Linzi bolo viac ľudí ako na challengeri v Bratislave" tak si tú reakciu priamo pýta.

A keď ti sem potom postnem vysvetlenie, že tie turnaje vlastne vôbec nie sú rovnaká váhová kategória a ukážem aj zoznam prihlásených hráčov na jednej strane (Linz - prešpikovaný hráčkami top 30 a lepšie) a na strane druhej (Bratislava - najvyššie nasadení - Sijsling, Lacko, Kubot) ... a ty si stále hudieš svoje, že návštevnosť na týchto turnajoch sa dá v pohode porovnávať - to si už ani nepýta reakciu mňa, ale nejakého kvalifikovaného doktora, najlepšie Mráčka ;)
Reagovat
Fandina
A nač se tak rozčiluješ, nic jsem netvrdila. Jela jsem tam a tam na obou turnajích mě zajímali tenisti, je jedno, na kolikátém žebříčku byli, ale jako fanoušek mě zajímali a v Linci bylo víc lidí než v Bratislavě.
Reagovat
Stan_Borowitz
Satelitní televize a streamované video na internetu fungují na v zásadě stejném principu, to ví každý odborník. Rozdíl v kvalitě je způsoben výhradně rozdílem v průchodnosti přenosových kanálů.

To by pochopilo každé malé dítě.
Reagovat
Fandina
Co by pochopilo každé malé dítě?
Reagovat
Stan_Borowitz
Že satelitní HD televize a streamované video na internetu fungují na v zásadě stejném principu a že rozdíl v kvalitě je způsoben výhradně rozdílem v průchodnosti přenosových kanálů...

I malé dítě by pochopilo, co by pochopilo i malé dítě.
Reagovat
a.magerova
Stan_Borowitz - to dáš ;-)
Reagovat
Fandina
To je dobře, ne, že princip přenosu dat je jiný?
Reagovat
Stan_Borowitz
Není. Technologie je jiná, princip je stejný. V obou případech se přenášejí nuly a jedničky z místa A do místa B.
Reagovat
Fandina
Tak buď rád, že to víš a rozumíš tomu a můžeš to tady všem sdělit, aby to také věděli, ne? Vždyť to ví každé malé dítě?
Reagovat
Stan_Borowitz
Moc hezký předmět. Mám to pochopit jako výzvu?
Reagovat
a.magerova
No přesně tak to bylo myšleno ;-)

Jednou tady a teď a jednou večer kdekoli :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
A už jsi to pochopila i ty? Snad se nenecháš zahanbit od malých dětí. Právě jsem to probral se svou devítiletou dcerou i ona tomu rozumí. Na druhou stranu má velké IQ, tak chápe věci rychleji než jiní.
Reagovat
Stan_Borowitz
Musím se zeptat manželky, jestli mi to dovolí. Dám vědět...
Reagovat
Roger_Federer
Ano je pravdepodobne, ze v Linci byla vetsi navstevnost nez v Bratislave, protoze turnaj v Linci je daleko lepe obsazen.Kazdy kdo tyto turnaje porada, chce mit co nejvice prestyznich jmen v pavouku, protoze navstevnost turnaje je primo umerna, zajimavosti jmen hracu..nasazenych v turnaji.
Reagovat
Fandina
Nic jsem nepochopila. Já jsem nechápavá, hlavně nechápu lidi, kteří se točí na jednom slovu pricip pořád dokola a dokola a dokola a nepochopí, že to slovo je nepodstatné a pořád ho omílají omílají a trvají si na svém pořád dokola ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Slova jsou podstatná, kdyby nebyla, lidi by komunikovali třeba mňoukáním nebo hýkáním.
Reagovat
Fandina
Návštěvnost mohla být ovlivněna čímkoli, i tímto, ale já důvod nepitvám, napsala jsem jak to bylo a proč to už může mít víc důvodů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak já jsem samozřejmě pro. Všema deseti.
Reagovat
Roger_Federer
Uvadet ke srovnani prestizni turnaj Wta a challengers je proste nesmysl, protoze poradatel v Bratislave si nemuze dovolit zaplatit stejne zvucna jmena jako poradatel v Linci zenskeho turnaje
Reagovat
Fandina
Slova jsou zaměnitelná a kdo chce pochopí, kdo ne nepochopí a bud pořá a pořád opakovat to svoje, jako ty.
Reagovat
a.magerova
Jestli Tě pustí nebo připustí?
Reagovat
Fandina
Srovnávat se dá všechno, jen se musí chtít. Například i vstupné bylo v Bratislavě nižší, možná to bylo i bez něj, nebo s vytištěnou vstupenkou z netu, volňáskem?
Reagovat
a.magerova
V Tvém případě jsem čekala 100% nadšení čili všemi dvanácti ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Slova nejsou volně zaměnitelná, to je nesmysl. Nemůžeš třeba zaměnit slova "zasít" a "zabít", i když jsou si hodně podobná. Dokonce drtivá většina slov není volně zaměnitelná. Ale to si obvykle lidi uvědomují už během získávání prvních verbálních znalostí a dovedností. Kde se u tebe stala chyba?
Reagovat
Fandina
My chytří nepotřebujeme slova, nám stačí naznačit.
Reagovat
Roger_Federer
Uvadet ke srovnani prestizni turnaj Wta a challengers je proste nesmysl, protoze poradatel v Bratislave si nemuze dovolit zaplatit stejne zvucna jmena jako poradatel v Linci zenskeho turnaje
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty dva poslední jsou hrozně velký, s těma musíme pomáálu a hóódně opatrně.

No, hlavně potřebuju vědět, jestli mne opravdu miluje tak, jak říká, a bude tudíž mít nezištnou radost z toho, že mi někdo nabídl hezký zážitek. O tom přece láska je, nebo ne?
Reagovat
Fandina
Fanouška nezajímá, co kdo může nebo nemůže zaplatit. Pro mě byl zajímavější turnaj v Bratislavě, protože tam hráli kluci, holky v Linci jsem vesměs znala, ale také jsem tam jela, ale jak je vidět, tak víc lidí se šlo podívat na holky než na kluky v Blavě, kteří mě zajímali víc. A jinak srovnávat se dá všechno, musí se chtít.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt to je logicke, v Bratislave bylo nizsi vzupne, v zhledem ke kvalite obsazeni toho turnaje..Cim hur obsazeny turnaj tim je vetsinou vstup levnejsi, nebo zadny..Cim vetsi hvezdy v pavouku, tim si muze piradatel uctuvat vyssi vstup.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jakpak tedy, že nechápeš to, co ti tady spousta lidí poměrně velmi otevřeně už dlouho naznačuje? Není to logický spor? To naznačování je nepřehlédnutelné, takže chyba bude asi na druhé straně logické rovnice...
Reagovat
Fandina
Já výši vstupného nezpochybňuji, ty si něco takového četl? Přesto, že tam nebylo žádné, bylo tam málo lidí.
Reagovat
Fandina
O jaké chybě to mluvíš, musíš konkrétně. Já nikde nezpochybňovala, že stream a HD televize funguje na jiném principu, to ty si mi tvrdil, že nemám pravdu. Já žádnou chybu neudělala. Napiš jakou.
Reagovat
Roger_Federer
Tebe mohli "malo znami" panove v Blave zajimat vic, jiste to ti nikdo nebere..Ale stejne jako nemuzes cekat stejnou navstevnost na koncerte U2 a pak to srovnat z koncertem Rytmuse a rict, ze tebe zajimal Rytmus, takze to jde srovnavat.
Reagovat
Fandina
Já nečekala nic, já jen napsala, jak to bylo a těch důvodů je x.
Reagovat
a.magerova
Jj je to tak a je to velmi logické, třeba můj manžel mi vždy připomíná, že mu záleží na mém blahu, jen nesmím půjčovat jeho pyžamo nikomu, takže u nás Láska vládne, já pyžamo nemám, takže nejsem tím pádem na něj ani tak přísná, jak on na mě ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Už zase nestíháš zpracovávat přísun informací, už jsme v debatě někde úplně jinde...

Ale budiž, vraťme se na začátek, alespoň si to zopákneš a zapamatuješ. Stream a HD televize nefunguje na jiném principu, funguje na stejném principu digitálního přenosu obrazových dat. Na jiném principu funguje třeba řetízkový kolotoč a houpačka, abych ti to přiblížil na něčem, čemu snad rozumíš.
Reagovat
Roger_Federer
;)..takze zaver.chapu dobre, ze podle tveho nazoru lze srovnavat obsazenost a na ni navazujici navstevnost turnaje v Linzi a challengers v Blave?
Reagovat
Fandina
Je mi tě lito, ale rozumím tomu, že ti jde o počet nových příspěvků. Ale pokračuj v tom vysvětlování nechápavcům ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, zkusím to přihodit jako argument na misku vah, že pyžamo tvého muže si nebudu půjčovat, protože to máš zakázané. To by mohlo zabrat. Vidím to teď o dost nadějněji.
Reagovat
a.magerova
A když už jsme u toho hraní se slovy, třeba mě ve škole děsně štvala a odpuzovala trojka, ale postupem času tato nenávist nějak vymizela či co a já zjistila, že není trojka jako trojka ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže i ty už konečně rozumíš tomu, že princip je stejný? Že bychom se posunuli dál...
Reagovat
Fandina
Ano, když budu chtít, moho srovávat cokoli. Když nebudu chtít, tak budu jako ty pořád přesvědčovat o své pravdě druhé, i když je jim to jedno. Jáí to nebyla, kdo mě před pár dny vyzval, abych srovnala klučičí a holčičí turnaj. Napsala jsem, co jsem zažila. Proč to tak bylo, proč tam a tam byla jiná návštěvnost, má x důvodů. Žebříček bude určitě ten nejdůležitější. Ale srovnávat se dá všechno.
Reagovat
Fandina
Princip není stejný, princip je jiný pro každý jednotliý element. Každá má svůj princip a každého je ten princip jiný. To je pořád stejné. Je to u streamu a televize jinak.
Reagovat
Stan_Borowitz
A představ si, že kdybys poslala prázdný příspěvek, Fandina by to stejně věděla, protože ona slova nepotřebuje. Tak chytrá holka to je!

Ach ano, trojka. Trochu jsem se zasnil a zavzpomínal...
Reagovat
Fandina
Musím se zase věnovat povinnostem. Sorry.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Každá má svůj princip a každého je ten princip jiný."

Bingo! To si nech vytetovat na prsa. To je tvá zatím nejlepší hláška.
Reagovat
Fandina
Jsou věci, které jsou nejkrásnější beze slov, ale jinak máš pravdu, chytrý člověk ví a nemusí se moc ptát.
Reagovat
Roger_Federer
Presto ze se snazis prezentovat, ze tomu rozumis, nerozumis.
Vubec nechapes princip fungovani a poradani kategorii turnaje Wta nebo challengers, jejich obsazovani.Coz me velmi prekvapuje, protoze mnohokrst si zde reagovala v diskuzich na to nebo podobne tema..takze se raci venuj webum a tvemu pod pod pod, protoze toto je asi nad moznosti tveho chapani..
Reagovat
Fandina
Tetování jsou hezká, že bych kvůli tobě????????
Reagovat
a.magerova
Chtěla jsem Ti tím ukázat PRINCIP (třeba dát i návod na fungování) mého manželství, jakože jsou samozřejmě věci, které máme zakázané, protože úplná anarchie to být nemůže ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně se vůbec nelíběj, ale na tebe by se fakt hodilo! Takové tvoje životní motto. Dokonale vystihuje rozháranost tvé mysli.
Reagovat
Fandina
Podívej, jaké jsou turnaje ví každý fanoušek tenisu, a že ty větší potřebují víc peněz atd. o tom se snad nemusí vůc na TP mluvit. To je automatické. NIkdy by mě nenapadlo, že tohle někdo neví. A co se týká mě, četl si tu někdy, že bych se vydávala za odborníka na cokoli? Na tenis nikdy, protože mu jen fandím, ale to neznamená, že o něm nic nevím. To ani není možné, když ho někdo sleduje tak jako já.
Reagovat
a.magerova
Na školní léta?
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, ale jak má vytetováno na prsou Fandina "každá má svůj PRINCIP a každého je ten PRINCIP jiný", takže tento PRINCIP nelze jen tak aplikovat jinam... i když, jak už víš, u mne je ten PRINCIP stejný.
Reagovat
Fandina
Myslíš mé mysli nebo těla? A propo nestarej se o mou mysl, nic o ní nevíš, je známo, že každý zná nejvíc sebe a pak teprve druhé a propo, podle toho jak se mnou rozmluváš, jsi co se týká znalosti mé mysli hodně vedle, musíš přidat.
Reagovat
Fandina
Všechno má svůj princip, nejlepší je ten vyšší ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Školní, poškolní a prvomanželská...už je to všechno tak dávno.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejvyšší, Fandino, nejvyšší. Nezapomínej na opice a psací stroje.
Reagovat
Roger_Federer
Zamyslel jsem se a uz ti asi rozumim..Ty vnimas rozdil mezi temi turnaji jen jako "holky & kluci".., coz pozna z televize i 5 lete dite.Pak chapu ze to srovnavas.
Reagovat
Fandina
Znáš to přísloví, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá?
Reagovat
Fandina
Vážně ses zamyslel????????????
Reagovat
Fandina
A jinak jaký je podle tebe rozdíl mezi Sislingem, Rosolem, Veselým a Plíškovic holkama a Carlou pro pětileté dítě?
Reagovat
Stan_Borowitz
Naopak, pořád musím ubírat, nestíháš. Ale už jsem to kvantifikoval v noci, nebudu se opakovat.

Ale vzhledem k tomu, že přitom ještě dělám práci a daňové přiznání, tak jsem rád, že mne nikdo nenutí k vyšším intelektuálním výkonům, že stačí jet na "volnoběh"...
Reagovat
a.magerova
Dávno nedávno.... čas je pojem relativní.

Ale právě proto, co můžem udělat dnes... ;-)
Reagovat
Fandina
Abys náhodou nepřiznal i něco, co by tě pak mrzelo. Už je to za pár dní ...
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, asi jsem te precenil a mel na tebe vysoke naroky..Nu cekal jsem od nekoho kdo pusobi nekolik let na tak specializovanych dizkuzich o tenise, ze v nima a zna rozdili v turnajich, kategoriich a navaznost ch na ne,ne jen zenske a muzske, nebo spolecne.; (
Reagovat
Stan_Borowitz
Zkoušela jsi to někdy? Myslím volat do lesa. A pokud ano, jak to dopadlo?
Reagovat
Fandina
Určitě si mě přecenil, to se stává, najdi si jiný objekt na zkoumání, já nejsem odborník, jen fandím ... pojď pojď pojď
Reagovat
Stan_Borowitz
Dá se v Mošnově nechat přistavit limuzína?
Reagovat
Fandina
Vlastně nezkoušela, pořád máum zafixováno, že v lese se nekřičí.
Reagovat
Fandina
Ale zase je faktem, že když v lese se nekřičím ozvěnu do lesa bych mohla zkusit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak proč to nezkusíš beze slov? Volat do lesa mlčky, když slova nepotřebuješ? Právě tak to stoprocentně funguje.

A pak už stačí tu zkušenost jen extrapolovat...
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě, že dá :-))

Už máš povolení k odletu?
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, nemusím používat slova, ani nebudu mlčet, zahoukám, vydám zvuk beze slov.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je nápad! Výborně!

A jak říkám, pak jen extrapoluj získanou zkušenost a ponaučení. Hlavně extrapoluj...
Reagovat
a.magerova
Pomohli jsme Rogerovi porazit Miloše!!!
Reagovat
Fandina
Ale představ si, takový princip televize a počítače, jak je každý jiný, že?
Reagovat
Stan_Borowitz
Představ si, že opravdu je. Tentokrát jsi vystřelila naslepo a přitom trefila cíl! Blahopřeji.
Reagovat
Fandina
Máš problém, zase si se nestrefil, já nikdy nestřílím náhodně, vždycky cílím, už mě nebavilo tě principiálně trápit ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Tož a mame po fajrontě a plan splněny na 102,5 %. Ziskali zme čestny tytul Brigada socialistycke prace.

Jdu probrat ten náš plán se ženou.
Reagovat
Fandina
Ale stejně konektor, konvektor a nevím ještě jaké to byly presmyčky a překlepy, to se mi moc líbilo, jak si donekonečna okolo toho běhal, a měl cíl ke kterému si se uchyloval, to bylo super od tebe.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ono to vyjde nastejno, každopádně jsi se konečně poprvé trefila. To nevadí, počítá se výsledek. Blahopřeji. Teď zkus komunikovat beze slov, jsi přece chytrá, tak ti to jde, ať si ten dobrý výsledek zbytečně nepokazíš...
Reagovat
a.magerova
Jj vidím to stejně a navíc nádherně propojenou minulost s přítomností a budoucností :-))
minulost: socialistický závazek
přítomnost: přidaná hodnota
budoucnost: večer tu přidanou hodnotu zhodnotím ;-)
Reagovat
Fandina
Obávám se, že tě zklamu, pokud budeš náchylný na reakce na mě, jako dosud, pořád bude z čeho si střilet ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
No a je to v pytli... a já ti tak držel palce.

Teď už je to jedno, klidně dál střílej ostošest, třeba se zase za měsíc nebo dva trefíš. Nebo taky ne.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že stačilo, že jsem se trefila, za jak dlouho se ozveš a nenecháš to poslední slovo na mě. A vyšlo mi to.
Reagovat
Stan_Borowitz
To máš jako s tou opicí u psacího stroje, čím víc budeš střílet, tím vyšší šance, že se zase jednou trefíš.
Reagovat
Fandina
Sice nevím o jaké opici u psacího stroje je řeč, ale přibliž mi to, jestli je to zajímavé.
Reagovat
a.magerova
http://www.jenpromuze.cz/video/silenosti/7996-opice-zautocila-na-africke-vojaky-puskou

Líbí se mi i ten popisek o HD kamerách, prostě jako by to bylo děláno pro TP diskuzi :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Tezke to z tebou musi byt, takova uminenost to se jen tak nevidi..pozdravuj imaginarni rodinku, chvilku vypni kompl a jdi na vzduch.
Reagovat
r.Fever
Sorry Dominik, ale taku debatu citat znova, bolia ma oci.. Nabuduce ked budem tvrdit ze muzsky tenis je zaujimavejsi, pomozem si porovnanim : ved na ATP v Dubaji je viac divakov nez na ITF 10 000 zenskol turnaji v Limoges :))
ved to mozem porovnavat, ved preco nie - kluci/holky a ides.
Mimochodom Fandinka nasa zlata, nikto ta nevyzyval aby si nieco porovnavala - reagovala si ty na spanielov a moj prispevok .. usmev
Reagovat
Fandina
Ty se vždycky objevíš a začněš moralizovat a poučovat mě, zvláštní péče, přiznám se, že mě opravdu netěší.
Reagovat
Roger_Federer
Nejhorsi je, ze sem si myslel ze to dela schvalne, no ted uz si nejsem jisty a zkutecne mam pocit , ze ten rozdil mezi temi turnajema nevnima.., ze je porovnavat je proste nesmysl.
Reagovat
Fandina
jestli je to pro tebe tak důležité, tak mě ke srovnání turnajů vyzval RF, napsal, že jezdím na turnaje, tak to musím vědět. A já jsem v paměti zapátrala. Kdyby to nepsal, nebudu srovnávat turnaje ze svých osobních návštěv. Jinak znovu opakuji v Paříži na FO byl na zápase s Petrou a Hamton nával a vedle kde hráli kluci nevím kdo to byl, bylo mnohem míň lidí.
Reagovat
Fandina
Kde píši, že ty turnaje jsou stejné, já nikde, stačí si přečíst příspěvky o tom.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud si byla na kurte Kvitova-Hampton..vedle hrali treba Kavcic a Sousa( samozdrejme nevim na jakem kurtu to bylo a kdo tam v tu chvili hrsl), je neco divneho ze na byvalou Wimbldonskou vitezku Kvitovou bylo vice divaku nez na 2 hrace kolem 100 v zebricku.
Reagovat
Fandina
Ano, na zápase Petra Hampton bylo narváno a já to dala jako příklad a uvedla jsem u toho, že to záleží i na tom, kdo hraje. A že jsou situace, kdy na zápasy holek je víc lidí, než na ATP, protože jsem to zažila na vlastní kůži. Nic jiného jsem nepsala.
Reagovat
r.Fever
Kvitová je hráčka č.6 vo svete, vyhrala Wimbledon. Ale aj tak je tvoje tvrdenie nepreukázateľné, pretože kto boli tí "kluci"...nikto nevie. Takže asi niekto skoro neznámy ;) a aká bola fáza zápasu ? 1.set z piatich ? ... tiež nikto nevie, a mnoho by to vysvetlovalo. Aký zápas šiel po Kvitovej na jej kurte ? Proste nemožno len tak streliť že tam bolo viac a tam menej, len preto že si to tak videla ty a pasuje ti to k tomu čo píšeš, teda ze ženský tenis rovnako láka ako mužský.
Ale myslím že už na dnes stačilo, každý kto si toto číta vidí, čo sa tu v tvojom podaní deje :)
Reagovat
Roger_Federer
Nelzi..ja te k dizkuzi nevyzval, ani se te neptal.Konstatoval jsem, ze pokud jezdis po turnajich musis videt rozdil mezi plnosti tribun u zenskych a muzskych turnajich..na to jsi ty argument vytahla turnaje v Linci a Bratislave, od cehos se zacala odvijet debata o tom ze nejde porovnavat navstevnost techto dvou turnaju z tech a tech duvodu.
Reagovat
Roger_Federer
Nelzi..ja te k dizkuzi nevyzval, ani se te neptal.Konstatoval jsem, ze pokud jezdis po turnajich musis videt rozdil mezi plnosti tribun u zenskych a muzskych turnajich..na to jsi ty argument vytahla turnaje v Linci a Bratislave, od cehos se zacala odvijet debata o tom ze nejde porovnavat navstevnost techto dvou turnaju z tech a tech duvodu.
Reagovat
Fandina
napsala jsem to jako příklad, nic jiného za tím nehledej.
Reagovat
Fandina
Napsal si, že jezdím na turnaje a že vidím, jaká je návštěvnost a to je co, to není výzva. Sorry, ale nemusel si o mě nic psát, tak jako to děláš už delší dobu, vyptáváš se, kdo jsem, proč tu píši, vyčítáš mi to, proč to děláš?
Reagovat
Fandina
nebylo by lepší, kdyby si se už věnoval někomu jinému a zahrnoval ho svou péčí. Nejsem tu jediná, kdo tu píše. Necituj mě, nepiš o mě, nereaguj na mě a nebudu muset pořád odpovídat. To doufám chápeš. Dneska otevřu TP a první věta výsměch Fandině. Nemyslíš si snad, že se neozvu, nebo ano?
Reagovat
carolyn
děláš si to sama tím že o Fandině píšeš co dělá, co má, koho má a další bludy. Nikdo jiný to tu nedělá a právě proto mají klid.
Taky se můžu zeptat proč to děláš? Co tě k tomu vede? Máš pocit že to tu někoho zajímá? Né, píšeš to zničeho nic sama od sebe aniž by se tě někdo ptal.
Reagovat
Roger_Federer
Co to je tedka za vycitavy prizpevek?? Co pak jsme deti? Ukradl jsem ti lopatku na pisek?
Ty sama zde reagujes na x uzivatelu x poznamkami, ktere casto ani nejsou zalozeny na pravde jen napises nejakou svou domenku a tvrdis ze tak to je.Casto to pusobi , ze si snas delas az p..u;).Jak casto rikas kazdy si muze napsat co chce. Sory, pokud jsem se te dotknul..

Rekl bych ze za ty roky co sem chodis si mela bezkonkurencne nejvice konfliktu se spostou uzivatelu..Vetsinou protoze nejsi ochotna pripustit nici nazor , na vse mas odpoved, casto bez realneho argumentu.
Pri takto vedenych diskuzich by si v hospode dostala do rypaku.Muj nazor
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tu sama o sobě nepsala jen tak. Na to si až moc vážím svého soukromí. Když se někdo zeptá, odpovím. Je to anonymní web, takže odpovídám jen obecně. Sama o sobě tu nikdy nepíši.
Reagovat
Fandina
Dobře, nikdy jsem nikoho tady vědomě neurazila. Nikomu nic nepřikazovala, nikomu nenadávala. Za to, že napíši svůj názor máš potřebu mi dát do rypáku?
Reagovat
carolyn
a co to bylo, když jsem se tě ptala co řekla Martina Sáblíková? Jaká byla tvá odpověd?
Ok - tak tedy ted se tě ptám: určitě víš jakým způsobem na FO kontrolují vstupenky, pokud bylo na Petře narváno, musíš to vědět.
Reagovat
Roger_Federer
Uvedomujes si zkolika uzivateli si se zde dostala uz nekdy do sporu??, myslis ze to vzdy je jejich vina? Ty nic, ty muzikant a tobe se jen ublizuje?
Reagovat
Fandina
Odpověděla jsem ti o Martině Sáblíkové jak? Je pro tebe hodně důležité, kdo jsem, jestli jsem byla na FO nebo nebyla nebyla, co to má společného s diskusí tady. Nikomu tu nenadávám, neurážím a jestli o sobě napíši to a to, tak tě to nemusí zajímat.
Reagovat
Fandina
Vždycky na spor musí být dva. Nikdy jsem nikomu neublížila, nikoho neshazovala, nikomu nic nevnucovala. Zajímalo by mě, když jsem měla s někým spor, proč k němu došlo, proč ten dotyčný najednou na mě začal útočit, aniž bych se slovem zmínila. Viz třeba carolyn. Z ničeho nic se mi začala vysmívat, neznám jí, vůbec nevím o koho jde a když jsem se na to zeptala ve vzkazníku, tak napsala na první strnáku webu, že mě žádá, abych jí nepsala. Co to je za jednání?
Reagovat
a.magerova
Chápej, přece to dělá nevědomě.... nevědomě uráží, nevědomě přikazuje, nevědomě nadává.... :-/
Reagovat
carolyn
Tak vidíš, nevíš nic. Na otázky neodpovíš a když tak jen obece, co dohledáš na gůglu nebo wiki. Ale na co se tě nikdo neptá o tom tu povídáš dokola zasvědceně.
Nic radši jdu, než zas debatit s vymyšlenou Fandinou
Reagovat
carolyn
Fandino - víš co, abys tu furt nebrečela, že jsem ti zakázala psát mi vzkazy, piš mi je, klidně můžeš mi psát jak je libo, ale jen ti říkám, stejně je číst nebudu
Reagovat
Fandina
Vstupenka byla na jméno a na doklad a na místo na stadionu. A sama si napsala, že to není podstatné, jestli to vím, nebo nevím, protože si to zagoogluji. Tak proč je to pro tebe tak důležité, jestli jsem tam byla nebo nebyla.
Reagovat
Fandina
Ty pomlč, se svými plkami o zlých lidech o tom, jak lžu, když jdu na DC, na tvém místě bych mlčela.
Reagovat
carolyn
já se ptala jakým způsobem je kontrolovali, ale to je jedno ....
Reagovat
Fandina
Ty jsi vůbec nepochopila princip tvého odmítnutí vzkazů. Ty jsi se chovala hystericky, jako bych ti ukradla hračku a já vůbec nechápu o co ti šlo. Nemám zájem ti psát žádné vzkazy, protože si hned ten první odmítla, nepochopila. Teď se vyptáváš na to, jestli jsem byla nebo nebyla na FO, nejsi trochu povrchní?
Reagovat
Roger_Federer
:)..na spor muze byt i vice lidi nez dva..Sama si odpovez proc ty to zde vyvolavas..spory, ty hodna a neutralni teta Fandina. I mene bistri jedinci zde pochopili i oco ti vetsinou v diskuzích jde..; ), vyvolat spor, psat psat a do nekonecna diskutovat..
Reagovat
a.magerova
To si mě s někým pleteš.
Navíc, mě jsi z TP vyhazovala už v létě 2012 a od té doby jsi jen přitvrdila. Asi podle sebe soudíš druhé :-/
A nepřikazuj mi, že mám mlčet, můžu si tady plkat jak chci :-P
Reagovat
Fandina
Kontrolovali je u hlavního vchodu už nevím, jestli tam byly turnikety, ale stálo se v uličkách a pak při vstupu na stadion. Byly tam hezké holčiny u vchodů a myslím, že dávali něco, když jsem šla na ostatní venkovní kurty, abych se mohla vrátit zpět na svoje místo k sezení.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Nikdy nevyvolávám konflikty, nikdy s nikým nechci diskutovat a pokaždé se někdo na mě navaří. Sorry, ale tohle si vůbec nepochopil. Stačí se podívat na vlákna, kde píši, jen výjmečně se někde přidám, jinak jako tohle, začalo tvým příspěvkem o mě, proto jsem reagovala.
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tě od nikud nevyhazovala, bylo by to stejně zbytečné gesto, každý si může psát co chce. To že na tvém místě bych mlčela je příměr. Ne příkaz, to je rozdíl.
Reagovat
Fandina
Nepletu si tě, nevím komu si tu vysvětlovala, jak jsem zlá, zrádná, podlá, lhářka, byla si to ty.
Reagovat
a.magerova
Ukaž mi, kde jsem to psala!
Reagovat
Fandina
Nevím, kde to bylo, ale ty si to budeš pamatovat moc dobře. Stejně tak, jako vloni před DC jak si tvrdila, že jsem lhářka. Nebo jak si psala o mém trollování, jak jsem hloupá, jak si vymýšlím. Sorry. Bylo toho hoddně.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, kde jsou další, se kterými jsem měla spory. Stačí jména, pokud jsou jich mraky.
Reagovat
Amputace
Nestačím zírat :OOO
V tomhle vlákně je materiálu na celou diplomku.
Reagovat
Roger_Federer
Takze; Brouk pytlik, makova panenka, kremilek a vochomurka, rakosnicek, bolek a lolek, kralici z klobouku,krakonos...mam dal?

To snad vis sama nejlepe ne?
Reagovat
a.magerova
Jak nevím, chci abys mi ukázala nebo dala odkaz na článek, kde jsem to psala!
Reagovat
Fandina
Sama vím jedno, nikdy jsem tu nikomu nenadávala, neurazilo ho, nevyháněla odsud, neshazovala ho, nevysmívala se mu. S tebou jsem měla kolik sporů?
Reagovat
Fandina
Chceš, abych ti to ukázala, nebo chceš říct, že jsi mě nikdy nepopisovala jako hlupáka, zlou, trollující, vymýšlející si, lhářku.
Reagovat
a.magerova
Chci, abys svá troufalá slova podložila hmatatelným důkazem, je to tak těžké pochopit?
Reagovat
Fandina
Není to troufalé tvrzení, tak napiš, že si to nikdy neudělala, trollování, že jsem hloupá, že si vymýšlím, že lžu. Přece když si to neudělala, tak ti to nemohu doložit.
Reagovat
a.magerova
Odpovědnost za dokazování viny leží na Tobě, já svou nevinu dokazovat nemusím.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... dobře, nemám důkazy, ale pořád jsi na ingternetu, měla si někdy se mnou spory?
Reagovat
a.magerova
Ale to nepíšeš pravdu, já pořád na internetu nejsem.
Reagovat
Fandina
Dobře, takže jsem si tě spletla, byl to někdo jiný, kdo tu o mě psal jako o zlé osobě, která si vymýšlí, ty si to nebyla ne?
Reagovat
a.magerova
No to je taky řešení.
Reagovat
Fandina
Pro tebe ano, pro mě ne. Ale je to jedno, obě víme, jak to je a ostatní to nemusí zajímat.
Reagovat
Fandina
jedna možnost jak se zbavit konfliktního diskutujícího, kterým jsem podle tebe je blokace účtu. Proč o to nepožádáš. Já nemám potřebu se tady s nikým vybavovat, jak jsem psala, fandím, nikoho neurážím, na opak do mě si tu každý kopne. Takže proveď blokaci a já si najdu jinou zábavu a ty budeš mít klid.
Reagovat
Roger_Federer
Uz toho nech..je to smesne.Nemam duvod te blokovat..Spor spolu nemame.Ale jsi diskuter z kterym se diskutovat moc neda.;)
Reagovat
Roger_Federer
Zjevne dosahla vrcholu sve kariery na tenisportalu..toliko pozornosti jako v poslednich 2 dnech se ji a predpokladam nikomu jinemu zde ,nepodarilo ziskat.

Gratuluji, za titul " klaun roku"...Bolek by mohl zavidet, nebo se ozrat ;);)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel som si dať Fandinine vlákno ku rannej káve, no nestačila by na to ani 2L limonáda..Na to človek musí byť vyzbrojený konskou dávkou času a trpezlivosti..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze si na to vzit tydenni dovolenou a nakoupit tuny kafe a prasku proti spanku za to nestoji.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně se vám pánové v noci zdál sen o tom, jak jeden z členů Fandiny odborné komise skládá na ČVUT zkoušku z fyziky.

Zkoušející: Tak nám řekněte rovnici ekvivalence hmoty a energie.
Fandin odborník: G rovná se třetí odmocnina z n krát s
Zkoušející: Prosím vás, co to tady povídáte, vždyť to je E rovná se m krát c na druhou.
Odborník: No to ne, my jsme rodina samých odborníků a všichni se doplňujeme a podporujeme. Podle odborníků je to tak, jak jsem uvedl.
Zkoušející (vezme učebnici fyziky a nalistuje příslušnou kapitolu): Ale podívejte se, tady to máte černé na bílém, vidíte? Takže nemáte pravdu.
Fandin odborník: Heleďte, nebudu brát zpět něco, co jsem jednou napsal a nic se z toho nezměnilo. Ten výrok platí bezezbytku a za tím si stojím. Kdyby v té vaší knížce bylo napsáno, že máte skočit z okna, půjdete a uděláte to?

Do místnosti tiše vstoupí duch Alberta Einsteina. Skromně se přihlásí o slovo a nesměle praví: Promiňte, já jsem tu rovnici odvodil a musím potvrdit, že nemáte pravdu.
Zkoušející (vítězoslavně): No vidíte!
Odborník: Podívejte se, nehrajte si s písmenky, bavme se o podstatě. Já když řeknu, že G rovná se třetí odmocnina z n krát s, pak chytrý pochopí, že tím myslím E rovná se m krát c na druhou. Jaké je vůbec vaše IQ, když to nechápete?

Do místnosti na větroni otevřeným oknem vlétá Fandina s pytlem odpadků v ruce, natřená krémem z mrtvého mrože, který stírá obrovským magnetem ve tvaru podkovy.

Duch Alberta Einsteina: Támhle ale letí pěkná ženská. Mám ji sbalit?

Všichni vstanou, obejmou se kolem ramen a začnou v kruhu tančit. Do rytmu jim buší nekonečný počet opic na psací stroje, které vydávají melodii Beethovenovy páté symfonie, známé též jako Osudová...
Reagovat
a.magerova
Moc pěkné, líbilo se mi i včerejší rozsáhlé shrnutí Hovorů H tedy hovorů Diskuréra A s Diskutérkou Fa od autora J.M.

Retro vzpomínka: už před dvěma roky čili jaro-léto 2012 tady Chazy, tito, tomasinho (možná i jiní) bádali nad záhadou v jakých drogách Diskutérka Fa jede!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu dobrá haluz po ránu. :D :D Já bych ale nekrmil Fandinu, podle mě trpí narcistním komplexem a čím víc zmínek o ní, tím více je uspokojena. Úplně ji vidím, jak teď pobíhá v pokojíčku v nějakém davis cupovém triku a bije se do prsou.
Reagovat
Fandina
Pobavil si mě, narcistnistní komplex jsem si tu o sobě ještě nepřečetla, jinak toho už bylo opravdu hodně ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ano to si pamatuji, že tu mnozí bádali v jakých drogách jedu a pořád to tu ještě nenapsali ... úsměv
Reagovat
Fandina
Hezký příběh, máš básnické střevo a tak mě napadlo, jak je to s tím streamem a HD televizí, jak je to s tím, že obojí pracuje na jiném principu?
Reagovat
Fandina
Stan ... nebyl to magnet ve tvaru podkovy ani veliký, byl celkem malý, to jenom, abych tě poučila ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale ne, vůbec mě netěší tak velká pozornost TP nicku Fandina. Jsi na omylu.
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, byl to jen sen... a navíc, na velikosti přece nezáleží, že.

Princip nebo přenos, vždyť to je jedno. Demonstrace nebo menstruace, obojí může být pěkně krvavé, takže je to samé, viď?
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že jsem také o tobě přemýšlela, někdy se to tak stává, znáš to, ale pořád mě nenapadá, proč tak vehementně se mnou diskutuješ a ztrácíš čas, proč se pořád tak točíš okolo jednoho slovíčka, konvertor, konvektor, princip, je to pro tebe tak důležité, to konkrétní slovo, i když se pořád mluví o jednom?
Reagovat
Roger_Federer
Kde se prave nachazis..u pocitace, reagujes na kazdy prizpevek na TP?, sla si vubec spat, nebo si umrela nudou od 2:00 co tady na tebe nikdo nereagoval?, ted uz je to dobre ne??
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... TP jsem zapla teď, ty jak koukám tady píšeš už před třemi a půl hodinami a všera si tu psal hodně pozdě, tvoje poznámka má znamenat co?
Reagovat
Fandina
Jinak pro upřesnění, nereagovala bych, kdy si tu o Fandině nepsal. Zjevně nemáš jiné téma, že?
Reagovat
Fandina
Nehledě k tomu, že dole v té diskusi kdybych chtěla, budu reagovat, já tam poslední slovo neměla. Já to nebyla, kdo poslední psal a čekal na odpověď.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak dobře víš, koupu se po nocích v penězích, kterými mám po okraj naplněné bazény na zahradách u svých domů, a koukám při tom dalekohledem na satelity, na ty své i na ty tvé. Taky na ruské, americké a další. Takže si můžu dovolit ztrácet času, kolik se mi zamane...
Reagovat
Roger_Federer
se ano,jsi velmi zajimavy pripad rozvracene osobnosti, ktera podlehla svym vlastnim fabulacim.
Reagovat
Fandina
Já si to tak nějak myslela, já mám také moře času, když chci, ale stejně, proč zrovna já, je tady tolik zajímavých a chytrých nicků, proč se mnou ztrácíš čas, já s tebou nikdy debaty nezačímám ty se přidáváš a pak pořád a pořád píšeš dokola, proč já jsem ta vyvolená ... úsměv
Reagovat
Fandina
Nic o mě nevíš, jsi mimo mísu.
Reagovat
Roger_Federer
Ja na tom nejsem tak dobre jako Stan..presto jsem absolutnim panem svehi casu..zdaleka ho ale nemam tolik jako ty, to se nemusim starat o rodinu, obchod, dum, a delat stranky..;)..
Reagovat
Roger_Federer
Nevim? Vychazim z indiciji, ktere si sama poskytla, predpokladam ze jsou tedy pravdive ; ), nebo to pevne tvrdis a sama tomu veris..
Reagovat
Fandina
A to má být výčitka, že mám rodinu, dělám stránky nebo co si tím myslel?
Reagovat
Roger_Federer
Mas problem z chapanim napsaneho textu..neni to poprve.
Jiste ze to neni vycitka, naopak obdiv.
Reagovat
Fandina
RF ... buď rád, že ty všemu rozumiš ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Buď ráda. Je mnoho povolaných, však málo vyvolených. Dostává se ti velké cti a privilegia.
Reagovat
Fandina
Já si toho tedy nesmírně vážím, upřímně, doufám, že lehká ironie je z příspěvku cítit, píši to pro jistotu, kdyby nebyla. Nicméně, někdy se mi zdá, že jení potřeba tak vehementně tlačit na pilu a rozhovor protahovat a znáš to přísloví, že moudřejší ustoupí. A já věřím, že ty chceš tím moudřejším být jako správný gengtelman, muž ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejsem gengtelman, ani gentleman, jsem Bůh. Bůh milosrdný, ale i Bůh trestající.
Reagovat
Fandina
Omlouvám se za překlep. O Bozích je známo, že i trestají, ale nejlepší je, když se lidé chovají tak, aby tresty nemusely být.
Reagovat
Fandina
Na internetu se dá dočíst hodně věcí, například i to, že laskavost je výsadou silných osobností. Napadlo tě to někdy?
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem stanovil Zákon, já jsem sepsal Knihu smlouvy, a tam se praví: "Oko za oko, zub za zub, ruku za ruku, nohu za nohu, spáleninu za spáleninu, modřinu za modřinu, jizvu za jizvu."
Reagovat
Fandina
Tak to je slovo chlapa a bojovníka. Tak vidíš a to už jsem tě při svých meditacích o tvém nicku skoro odepsala. Jak se říká, nikdy neříkej nikdy.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale hlavně: "Nebudeš šířit falešnou pověst. Nespřáhneš se se svévolníkem, aby ses stal zlovolným svědkem."

Zde hledej odpověď na otázky, jež tě souží.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejsem chlap, jsem tvůj Bůh!
Reagovat
Fandina
Hezky se s tebou povídá, když mě nenutíš odvolávat to co se odvolávat nedá :-))), ale povinnosti volají. Tak zase někdy. Měj se hezky můj Bože .... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Jdi, mé vševidoucí oko tě bude sledovat a mé milosrdenství provázet. Pomni však, abys nezhřešila a mé protivenství a zlobu velkou na sebe nepřivolala!! Jsem Bůh hromovládný!
Reagovat
Stan_Borowitz
Zařadil jsem tě ve svém milosrdenství mezi Blahoslavené, jejichž jest Království nebeské. Výsadou Blahoslavených je to, že jejich řeči není možno přikládat žádné vážnosti a nemohou být jakkoli nuceni ji změnit. Jejich řeč má stejný význam a vážnost jako šumění větru nebo bzučení mouchy.
Reagovat
Fandina
Děkuji ti o Bože, a sám se tudíž tímto řiď a nepodléhej svodům nevážným bytostem a mouchám do jejich bzučení zasahovat, neboť je to výsost Bohů jít příkladem, i kdyby tě ruka svrběla tak, že by se prostě jinak nedalo. Neboť silní duchem neragují na nevážné osoby ani bzučící mouchy a nepodléhají nicotným svodům jejich chování ... amen
Reagovat
Stan_Borowitz
Tetelestai.
Reagovat
Fandina
Je to táááááááám. Gratulace Berďo. Supeeeeeeeeeer. Pojď pojď pojĎ!
Reagovat
Mayo
perfektný výkon, spokojnosť :)
Reagovat
Denis92
Dolgo,Dolgo..ty si mi narobil starosti. Ale nastastie si to zvladol.
Reagovat
smazaný uživatel
ten pocit, když ti rozhodčí zkazí zápas :D
Reagovat
EllNino
Taková chyba čárového, Lajovic byl hodně poškozen ...
Reagovat
Mayo
jžš mária človek si chce pozrieť 1 zápas z celého doterajšieho turnaja a ono začne pršať...sen
Reagovat
carolyn
Taky čekám až přestane, vždy začne pršet v tu nejnevhodnější dobu
Reagovat
Mayo
ale už sa hrá , tak paráda :D
Reagovat
spaniel
Jak dole pises, ze Bautista nema zadny zbraně, to jsi vedle. Letos je to velice nebezpecny hrac a to pro kazdeho. Je trpělivý jako antukar, ma spolehlivý bekhend a skvely forehand. Pohybové taky dobry a navic ma ted vysoké sebevedomi. Jiste ze top hraci budou proti nemu favority, ale zatopit jim muze.
Reagovat
Rafaeoli25
Já neříkám, že je to nějakej loser, kvalitu určitě má a nemalou, je ale fakt, že na AO mu možná ke skalpu DelPa pomohlo jeho horšící se zápěstí, v IW zase Berdych zahrál dost průměrně, pokud favoriti z nejlepší osmičky zahrajou svůj top tak by s nim neměli mít větší problém. Na dvacítku má ale určitě, to je bez diskuse..
Reagovat
carolyn
David, Nico a Petra? V Miami si užívají diskárny :-P
http://imgup.cz/image/BrS
Reagovat
smazaný uživatel
Jen takový dotaz.. :-)
Kde tam vidíš Petru? :D
Na té fotce je Kerber.. :DD
Reagovat
carolyn
Jo taky to bylo s otazníkem, já právě si nebyla jistá kdo to je :-)
Reagovat
carolyn
ale dík za rozluštění :-) a opravu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ahá tak proto tam byl ten otazník :DD Já si řikal, že jsi se asi nějak překlikla :DD
Reagovat
Nola
dnes skvelý, servis, return, , hra na sieti, dokonca aj backhand.... spanilá jazda, už v IW sa mi páčil, dnes to iba potvrdil, definitívne ho zaraďujem medzi mojich oblúbených hráčov /a to som ho ešte 2 roky dozadu radila medzi servismanov/, snáď mu to vydrží, má nakročené do TOP10 a to zaslúžene
Reagovat
Rafaeoli25
Mně se teda daleko víc líbí Dolgopolov, kterej mmj.Raoniče v IW pěkně vyklep..
Reagovat
Davor1
Je to servisman, v medzihre je tragický, podobný typ ako Isner. Dnes využil akurát Garcia Lopezovu neschopnosť, ale keď príde súper s lepšou medzihrou, tak má šancu len cez TB, podobne ako Isner.
Reagovat
Nola
asi sme nesledovali rovnaký zápas :D servismana si predstavujem inak .... už aj Isnera som vzala na milosť po zápase s Novakom v IW
Reagovat
Davor1
Dnes hral dobre, ale posledné zápasy to bola čo sa medzihry týka tragédia- proti Dolgopolovi a Vasselinovi bol o dve triedy horší a držal ho len servis.
Reagovat
Rafaeoli25
Už jsi zpátky v plný kondici jak koukám, jen urážet a posmívat se všem Rafovým fandům, ta lednová pokora a smířlivej tón byly jen přetvářka a klam, jen co se mu něco nepovede pliveš na něj a na nás jedovatý sliny, seš ubožák, ty tak někomu kázej o velikosti mozečku ty nenávistnej trolle, jinak já se neohánim H2H, jen se posmívám tvojí malosti, děláš ramena jak je Roger nej a přitom seš posranej až za ušima když má jít na Rafu a jen se modlíš, aby ho někdo vyřadil ty "hrdino". Pro mě je the best Rafa a neboj on to nakonec potvrdí i číselně a z toho máš jak víme pořád v kalhotách :)
Reagovat
Roger_Federer
Byls na dovolene..? Jake to bylo, ze ses nestavil rozebrst to po prohre Rafy v IW?
Reagovat
smazaný uživatel
O.o ..tvl o co Ti jde ? proč takový slova , když napsal jen , že Prdeloškrab může mít problémy s Bautistou , což je pravda ... Umí zahrát, když se nahecuje ... takže nevím kdo je tady ubožák a chudáček :))
Reagovat
Rafaeoli25
Protože já dokážu přijmout porážku a odmlčet se a taky nemám potřebu tady diskutovat do bězvědomí jako vy. Carragher: Jasně, Rafa prohraje s Dolgem, kterej je v životní formě a hned ho může porazit dle tebe skoro každej, úžasná logika, je znát, že ho nesnášíš, i přesto by to ale chtělo mít soudnost..
Reagovat
Roger_Federer
Opet zivotni forma...uz vymysli neco noveho.
Reagovat
Rafaeoli25
Takže podle tebe neni v životní formě? Hm, tak asi je to devátý místo v champion race omyl, jinak já netvrdim, že Rafa hrál svůj top tenis, nehrál, co jako chceš slyšet víc?
Reagovat
Roger_Federer
Otazka prece je jestli bude dnes Bautista, nebo potom Raonic taky v zivotni forme., ne jak hraje Rafa..; )
Reagovat
Rafaeoli25
Já nikdy neřekl, že každej kdo porazil Rafu byl v životní formě, většina porážek s hráči mimo top8 byla vinou jeho horšího výkonu, např.loni ve Wimblu, každopádně se najdou zápasy, kdy jeho soupeř podal životní výkon, tam řadím částečně i mač s Dolgem, ten proti němu má ale taky zbraně, Raonič jen servis a Bautista žádný, s nima může prohrát jen když nepředvede svůj top (Raonič by ho moh dát jen se štěstim přes tiebreaky)..
Reagovat
Pe3k
S Richardem by si měl poradit. Větší strach mám ovšem v případném čtvrtfinále z dvojice Ferrer/Nisikori. S Davidem má sice naprosto drtivou bilanci 15:0, ale s Kei to na něj celkem umí. Uvidíme, snad to Roger zvládne a v semifinále to bude otevřené.

Nadal může mít problém v případném duelu s Bautisotou. Sledoval jsem jeho zápas a málo známý Španěl hraje inteligentní tenis a nebojí se nikoho. Pak ho pravděpodobně čeká Miloš, který vypadá, že jde herně nahoru.

Nole to bude mít hodně těžké proti Murraymu. Možná bych si na skotáka i vsadil. Konenečně začíná hrát to, na co má a Nolemu jeho styl nesedí. Zítra už začínají pořádné zápasy :)
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa a prej problémy s Bautistou, ty holt nemáš nikdy dost co..
Reagovat
r176
Věšák na hadry šarapka dostavá pkně na prdel :-D
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ona je krom toho že vyhrála všechny grandslamy ještě pěknej vešák na hadry, čim si svět obohatil ty?
Reagovat
Frick
Takže v zásadě je klidně reálný, že na sklonku sezóny by se mohl odehrát okolo na hranici TOP 20 boj o pozici český jedničky? Zajímavé a nepříliš pozitivní. Z pohledu Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
vysvetli mi kdo je ferovej hrac a nebo kazdej at rekne kdo si mysli ze je ten nejslusnejsi hrac....treba Djokovic..ten prohrava chodi po kurtu nejvic nasrany porad jenom krouti hlavou kdyz nekdo hraje lip nez on a pak na zaver ma ten svuj ironickej usmev jak ho to nebavi a jak mu to hrozne nejde...a nebo Nadal? ktery kdyz prohraje a rekne MAM PROBLEMY SE ZADY ALE LIDI SI KOUPILI LISTKY NA UTKANI TAK JSEM TO CHTEL DOHRAT A NEBYLO BY FER TO VZDAT MEMU KAMARADOVI...tak jako sorry ale tohle je trapne ale pokazde to rika porad NEBYLO BY TO FER VUCI PROTIVNIKOVI...tak ku.va kdyz jsem zraneny tak nebudu behat dve hodiny po kurtu kdyz si tak udelam jeste vetsi problemy...fakt nechapu kdo je podle vas ferovy hrac...
Reagovat
Padme
Přesně kvůli takovýmto příspěvkům sem už skoro nechodím. Vždycky se jen n*s*ru. Lepší nečíst, jsem se zase na pár dní poučila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že je ten Federer tak skromný a pokorný... :-)
Udělal pro tenis hodně, možná nejvíc ze všech tenistů v historii, ale nesnáším, když je někdo takto namyšlený. Když vyhrává, tak se chválí, když prohrává, tak neuzná kvalitu soupeře. I kdyby vyhrál 20 GS, pro mě to nejlepší tenista nikdy nebude. Nerozhoduje jen GS, Masters, DC, TM... Statistiky to nezohledňují, ale povaha člověka a fair play je také důležité a ke sportu to patří...
Reagovat
smazaný uživatel
jak si predstavujes ze by se mel chovat teda? to mel chvalit de bakkera a rikat blaboly tipu - ikdyz to tak nevypada byl to brutalne tezky zapas....?
Reagovat
smazaný uživatel
A jak si představuješ, že by se měl chovat férový hráč?
Reagovat
slacker
Asi by si mel zmenit prijmeni :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A na jaké, aby to pak bylo víc fér?
Reagovat
dorons
Co to meles?! Ty jedes na drogach,nebo jsi si soupnul pancovany alkohol? Mluvil jsi s nim nekdy,nebo alespon ho videl live? Nebo odkad mas ty informace,ze je namysleny? Otevri oci a koukej nima, pitomce.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedel jsem, ze nekomu pichnu do vosiho hnizda...

Ano videl jsem ho Live, v roce 2012 v Cincinnati. Navic jsem psal o svych pocitech z neho, jeho vystupovani a z to, co o sobe rika. Nekdo to muze videt jinak a ja to respektuju...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ta vymluva na zraneni...
Kdyz je napr. Nadal prohraje a rekne, ze to bylo kvůli zraneni, je diskuse plna nadavek. Kdyz se ale vymlouva, pro nekoho, tenisovy buh, neni tady o tom ani radek...pokrytci..
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, nemáš ho rád, není ti sympatický, ok. Ale proč to cpeš zrovna sem? Tohle je úplně normální rozhovor, co by měl asi říkat? Vše co řekl, je pravda, zlepšil se, raketa mu pomáhá. Počkej si, až prohraje a řekne něco horšího a pak si to tady rozbal, ale vyblít se zrovna tady, to vážně nechápu.
Reagovat
Vojtiik
sice toho lituju, ale precetl jsem vasi vcerejsi debatu s Fandinou... kluci ja vas obdivuju, ale taky nechapu, tam nemuzete vyhrat.. nikdy:D .. ale pobavil jsem se nad tim, to zase jo :D
Reagovat
Fandina
Když vydrží, tak vyhrají ... úsměcv
Reagovat
a.magerova
Tyhle debaty jdou daleko za hranice lidského chápání... pokud se sám nezúčastníš, nemáš nikdy šanci pochopit, že i naděje na případnou remízu by byla vlastně obrovská výhra ;-)
Reagovat
Fandina
Je to jednoduché, vědět proč a o čem mluvíš a nikoho neurážet, nevysmívat se, neshazovat, potom chytrý člověk vyhraje. Hloupému je to jedno.
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem rekl v noci..posledni sance je vymitac ;), hlavne rychle
Reagovat
Fandina
RF ... až tak ti vadím????????????
Reagovat
Roger_Federer
Ty osobne ne, neznam te..Tvoje argumenty a nazory, ktere jedes pres mrtvolu i kdyz jsou evidentne mimo..Navic to delas umyslne a myslis jak he to vtipne.?
Reagovat
Fandina
RF ... moje názory nejsou mimo, řekni mi jediný příklad. Když něco napíši, tak si za tím stojím.
Reagovat
Roger_Federer
Nemam chut se nechat vtahnout z tebou do dalsi nesmyslne dizkuze..
Jsou zde daleko lepsi a klidnejsi diskuteri z argumentaci velmi dobrou a vylamali si na tobe zuby; )..napr.JM, nebo minule Stan_Borowics.

Myslim ze dosahnes brzy toho ze te bzde 90% lidi zde ignorovat a nereagivat na tebe, pak tvoje pusobeni zde strati smysl..
Reagovat
Fandina
Pokud na mě nebude reagovat 99,9 procent uživatelů bude líp.
Reagovat
carolyn
Včera jsem na tebe nereagovala a hned sis to vyžádala, že prý mi dlouho trvá ti odpovědět, jindy zas jen napíšeš že čekáš na odpověd. Tady si na veřejném webu, musíš počítat s tím že kdokoli a kdykoli zareaguje- tvá slova
Reagovat
Fandina
Já nemám zájem, aby na mě reagoval kdokoli, protože to z 99,9 procent jsou urážky a shazování. Takže pokud na mě nikdo nebude reagovat, budu spokojená.
Reagovat
carolyn
spaniel tě též několikrát žádal abys pod jeho příspěvky nepsala, ale ty děláš vše proto abys psala pod každým jeho koment.
A narozdíl od tebe já tebe neurážím nadávkama jako ty mě - úsměv
Reagovat
Fandina
carolyn nikdy na spaniela nereaguji, nepíši o něm nic, napsal o turnajích ATP a WTA, třeba včera a já se vyjadřovala k tomu. O spanielovi ani slovo. Co se týká tebe, tak si jediný člověk, kterého jsem na TP a to ještě ne tady, ale vedle v diskusi urazila slovně a to proto, že sis to podle mě zasloužila. A je to dávno, třeba bych to ted už neřekla. Ale v té chvíli to jinak nešlo.
Reagovat
Roger_Federer
Bud silna...nesmis..; )
Reagovat
Fandina
RF ... nereaguj ... úsměv
Reagovat
carolyn
Mě nevadí žes to napsala, to spíš sis udělala vizitku vedle ty. Navíc já tu hlavně v tu dobu vůbec nebyla :-)) Ale pokud jsme něco řešily tady, je vtipné žes to šla psát tam a až za několik hodin :-D Ale to je fuk, neřešila bych to.
Spíš jde o to, že tu tvrdošíně píšeš, že tu nikoho neurážíš a to jak si ted sama přiznala není pravda.
Reagovat
Fandina
carolyn ... já nikde nepsala, že nikoho neurážím, kde to čteš? Já napsala, že to chce nikoho neurážet, to je rozdíl. Ale jinak platí, že se málokdy vytočím, abych tady někoho urazila. To opravdu ale opravdu nedělám.
Reagovat
a.magerova
Njn... nemáme povahu Sheldona :-/
http://www.youtube.com/watch?v=9VdrSb5eQ7c
Reagovat
Stan_Borowitz
"...moje názory nejsou mimo, řekni mi jediný příklad. Když něco napíši, tak si za tím stojím."

Že si za nimi stojíš, neznamená, že tvoje názory nejsou mimo. Poměrně často (ne vždy, ale často) jsou. Konkrétně včera tvé tvrzení, že webové streamy mají proti HD televiznímu vysílání přes satelit horší kvalitu proto, že se jedná o v principu dva odlišné způsoby zpracování televizního signálu.

Ale zase je s tebou často sranda. Třeba ty konverktory, ty mi oživily veselé vzpomínky na nezapomenutelné brojlery Milouše Jakeše.
Reagovat
Fandina
Vážně myslíš, že moje názory jsou mimo? Třeba, že obraz přes webové stránky je ostřejší než na televizi obraz v přímu HD? Skutečně máš pravdu ty nebo já? Dokaž mi to, já se dívám na televizi v HD a ať dělám co dělám, je to ostřejší než stream na webu. A ty slavné konvertory? Kdo chtěl, pochopil, o co jde, nešlo o to jedno slovo ... úsměv
Reagovat
J.M.
Nerad dávám nevyžádané rady, ale po té odpovědi Stanovi (mimochodem, neodpověděla jsi mu v předchozí diskusi) přece - když s někým diskutuješ, princip diskuse spočívá v tom, že reaguješ na to, co ti oponent říká. Pokud trváš na tom, že oponentovi neustále podsouváš něco úplně jiného než to, co tvrdí, a to, o že skutečně celou dobu mluvíš o něčem úplně jiném, nejsi ochotna pochopit ani poté, co jsi na to mnohonásobně upozorněna, potom se nesmíš divit, když dopadneš tak, jak už v tomto vlákně napsali jiní. To už ani není (jen) věc myšlenkových schopností, to už je věc charakteru. A to je, stručně řečeno, konečná.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že rozumím, že diskuse spočívá v tom, že se vzájemně na sebe reaguje, jenže to vyžaduje respekt od obou diskutujících. Pokud napíši, že něco funguje na jiném principu, tak to nic jiného než to, že je to na jiném principu neznamená. Jen tuhle jednu větu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale samozřejmě, že jsou ostřejší a kvalitnější, protože přes satelit k tobě proudí daleko více dat než internetovou přípojkou od odesilatele streamovaného videa, ne proto, že by to bylo v principu něco jiného. Princip je úplně stejný, na začátku někdo prostě nasnímá obraz a udělá z něj spoustu jedniček a nul, ty pak pošle do tvého koncového zařízení, kde se provede zpětná proměna z těch jedniček a nul na obrázek, na který pak koukáš. Jediný rozdíl mezi streamem na netu a HD signálem přes satelit je v "hustotě" těch jedniček a nul, proto je ten obraz na televizi kvalitnější. Jinak je to v principu totéž. Vysvětlovali ti to včera správně J.M. i Brož, ale pokud nikomu z nás nevěříš, zavolej si zítra třeba na fakultu elektrotechniky ČVUT, katedru sdělovací techniky, a zeptej se jich. Tam jsou opravdoví odborníci, kteří tomu rozumí. Jistě ti potvrdí, že nekecám...
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... a v čem je problém. Já nic jiného, než že obojí funguje na jiném principu nenapsala. Nevím o co ti jde. Za mnou stojí manžel a minule syn a oba mi řekli, že obraz přes satelit je něco jiného než v počítači stream, že to funguje jinak. A já nic jiného nenapsala. A na tom si trvám.
Reagovat
Stan_Borowitz
A to je právě nesmysl. V tom je ten problém. Funguje to na prakticky stejném principu. Zavolej na ČVUT, jak jsem ti poradil, tam ti potvrdí, že mám pravdu. Určitě tam tomu rozumí lépe než tvůj manžel nebo syn, o tom snad nepochybuješ ani ty.
Reagovat
a.magerova
Na TP se změnila pravidla psaní příspěvku?
Jakože budu vždy potřebovat někoho z výše jmenovaných, aby za mnou stál?!
Né že bych neměla k dispozici tyhle rodinné příslušníky, ale aspoň sednout by si snad mohli, né?!!!
Reagovat
Fandina
Předně já nikde nepsala, jaký ten princip je, napsala jsem, že je tam rozdíl, takže nemám žádný důvod na svém stanovisku něco měnit. Nehledě na to, že Broze neznám, ale manželovi a synovi věřím, takže nebudu zkomat ten rozdíl.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... stál za mnou, protože mám za psacím stolem jen jednu židli ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, přesně, nemáš důvod nic měnit. A tím se obloukem vracíme na začátek diskuse, kde jsem tě upozornil na to, že přestože si svými názory stojíš, neznamená to, že nejsou mimo. Naopak to znamená, že i když jsou naprosto mimo, pevně si za nimi stojíš a nikdo a nic tě v tvém mimoňství nezviklá. Což jsem chtěl dokázat a s tvou vydatnou pomocí se to i povedlo.
Reagovat
Fandina
Jenže ono je to tak, že si mi nedokázal, že jsem mimo, naopak si mi potvrdil, že obojí funguje trochu jinak a slovíčkaření mě nezajímá. Jde mi o podstatu. Napsla jsem, že je funguje na jiném principu, slovy jinak a tím to pro mě končí.
Reagovat
spaniel
:D Stane, to uz je na panáka. Jen skoda ze si ho nemuzu dat s tebou.
Reagovat
Fandina
na zdraví pánové ... úsměv
Reagovat
J.M.
Musím uznat, že míra bezcharakternosti diskuse, na kterou má Fandina žaludek, je něco, s čím jsem se asi v životě nesetkal. Samozřejmě to ve mně vzbuzuje otázky, co za tím je, a pokud je to skutečně něco, za co nemůže (duševní porucha či choroba) - a to opravdu nemyslím urážlivě, ale nejopravdověji jak je to možné, protože s takovými případy setkal a vím, že to člověka nejdřív zmate, a až pak si uvědomí, že to je něco jiného a třeba se i zastydí, že to nepoznal dřív a reagoval jinak než měl - pak asi řešením je to, co psali jiní, tedy ignorovat. Pokud to tak není a je to jen bezcharakternost, pak myslím je spravedlivé, a snad i důležité tepat.

Tato debata probíhá tak jako i jiné předešlé:

Diskutér A: Tvrdí X.
Diskutérka Fa: To není pravda, nevím o co ti jde, je to úplně jinak (nevím proč, ale je).
Diskutér A: Jde mi o to, že X je pravda, protože (následuje argument)
Diskutérka Fa: Y není pravda, protože nejsi odborník.
Diskutér A: Tvrdil jsem X, ne Y, a pravda to je, protože (následuje argument).
Diskutérka Fa: Nemám ti důvod věřit, že Y je pravda, protože tomu sice nerozumím a nevím proč, ale vím, že nemáš pravdu.
Diskutér A: Když tomu nerozumíš, neměla bys to tak sveřepě tvrdit. Navíc mluvím o X, ne Y.
Diskutérka Fa: Nemáš pravdu. Y není pravda. Nejsi odborník. Ty nemluv o věcech, kterým nezorumíš.
Diskutér A: Mluvíš z cesty. Bavíme se o X.
Diskutérka Fa: Ukaž mi jediný příklad, kdy mluvím z cesty.
Diskutér A: Například v tom, že tvrdíš, že X není pravda, navíc si to pleteš s Y.
Diskutérka Fa: Nemáš pravdu. Y není pravda.
Diskutér A: Nepochopila jsi, co jsem ti řekl. Bavíme se o X, ne Y. Říkal jsem ti to už mnohokrát.
Diskutérka Fa: Já vím, že nemáš pravdu. Lidi mě tady uráží, nevím, proč to dělají. Já se tím bavím.

A tak dál, v nekonečné smyčce.
Reagovat
Karolko2
A já s vámi a ne jednoho....
Reagovat
Fandina
Zklamu tě, nejsem ani necharakterní, ani chorá. Sorry.
Reagovat
J.M.
To je věc, na kterou jsem se rozhodně neptal tebe, a ty jsi ta poslední, kdo by byl kompetentní k tomu mi to sdělit. Chronický lhář o sobě nikdy neřekne, že je lhář. Protože to by mluvil pravdu. Stejně tak duševně nemocný člověk si často svoji duševní chorobu neuvědomuje.
Reagovat
Fandina
A proč si to tedy psal?
Reagovat
Karolko2
Já myslím,ze je tam nějaký obrovsky mindrak.Kdyz to tu někdy čtu,tak je mi jí až líto,protože to je asi její smysl života,sedět u počítače a sledovat co kdo píse a všechno komentovat ať tomu rozumi nebo ne a ať to někoho zajímá či ne.Ty mas můj obdiv,za ten krásný klid s kterým vysvetlujes.
Reagovat
Fandina
Ale ne, vůbec není důvod mě litovat, to spíš někteří nickové se rádi rozpisují o tom, kdo jsem a mají bujnou fantazii. Viz teď J.M. fabulace diskuse o mně. To vůbec nemá logiku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale dokázal. Skutečnost, že to nechceš nebo nemůžeš uznat, na tom nic nemění. Prostě jsi plácla nesmysl a z nějakého důvodu to nechceš připustit. Dobrá, to je tvůj boj, tvůj problém, jak chceš, aby tě ostatní vnímali. Jestli jako tvrdošíjného hlupáka, který neumí uznat omyl, nebo jinak...
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze zcela zbytecne venujete cas odpovedim, argumentaci..Napisete 30-50 vet..stratite cas, jedinou odpovedi je 4-10 vet, ktere vybizi k dalsi vasi/nasi argumentaci..dela to umyslne.
Reagovat
J.M.
Zajímavá debata na SkySports po výhře Dolgopolova o tom, že není dobré, aby trenéři klonovali hráče, aby hrál jeden jako druhý, ale je důležité, aby byli unikátní hráči jako Dolgopolov, u kterých zazáří ta kreativita, což je nejen velice nepříjemné pro jejich soupeře, ale důležité a vzrušující i pro diváky tenisu, a tedy tenis jako takový.

Ale Lajovič hrál taky hodně pěkně, takový klasický tenis. Škoda těch jeho kiksů v rozhodujících chvílích.
Reagovat
J.M.
Pardon, ten můj předchozí příspěvek měl být umístěný nahoře. Tady v tomto vlákně platí spíš kdo uteče, vyhraje. :-) Minimálně tedy sníží riziko atrofie mozku o stovky procent.
Reagovat
Fandina
Nemám důvod se přiznávat k něčemu co jsem neuděla. Napsala jsem, že to každé funguje jinak a nevím, proč bych měla přiznat chybu.
Reagovat
J.M.
Naštěstí to, co jsi skutečně tvrdila (navíc agresivně a sveřepě, což byl skutečný důvod, proč jsem já, a počítám že i Stan na tebe reagoval), je zde zarchivováno jako jasný důkaz pro všechny, kdo mají zájem si ověřit, že teď prostě lžeš. A není to zdaleka poprvé, co jsi tu byla usvědčena z lhaní.
Reagovat
Fandina
Předlož, kde jsem lhala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vždyť ty si ani nepamatuješ, co jsi napsala... opět nemůžeš nebo nechceš. Ale ve výsledku je to jedno. Jak říkám, tvůj boj, tvoje image. Já se jen bavím tím, jak kuriozní lidé se také potulují někde po světě. Pokud je tvým cílem prezentovat se jako ještě větší mimoň, než jakého si kdo dokáže představit, tak je tvá mise podle ohlasů úspěšná.
Reagovat
Fandina
Já si moc dobře pamatuji, co jsem napsala, ale ti nějak nechceš napsat, za co bych se měla omlouvat, přiznávát chybu. Jinak to o misi tady jsem si to přečetla s úsměvem, protože o tu mi vůbec nejde. Je to mimo mě.
Reagovat
Fandina
oprava ... ale ty ne ti ... sorry
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to jako dohadovat se s malým dítětem, tak pěti až šestiletým. Ono ti neúnavně tvrdí, že na velkém řetízkovém kolotoči se pozvrací rychleji než na malém proto, že každý ten kolotoč funguje na jiném principu. Zkus si představit, že to dítě přesvědčíš fakty a argumenty. To prostě nejde.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nepamatuješ nebo nechceš pamatovat. To je jedno. Stejně jako je jedno, jestli nechceš nebo neumíš přiznat chybu. Jako malé děcko. Nebo autista.
Reagovat
Fandina
Co vlastně ode mě chceš, přiznat chybu a proč, kde jsem jí udělala? Za co se mám omlouvat?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to je přece úplně jednoduché, udělala jsi ji tehdy, když jsi napsala (několikrát v různých variacích) toto: "Stream je neostrý, rozmazaný na rozdíl od televize. Oboje pracuje na jiném principu, jak jsem psala, proto je to každé jiné."

Celkem banalita, normální člověk by poté, co jsem tě upozornil na to, že princip je prakticky stejný, jen přenosové kapacity jiné, zareagoval nějak takto: "Jé, fakt, tak to jsem se spletla/nevěděla jsem/nenapsala jsem to přesně. Dík za info..." Ne tak ty. Ty kolem takové banality dokážeš vyprovokovat debatu s třiceti lidmi na několik dnů. Jak jsem již napsal, je to svým zvláštním způsobem pozoruhodné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale nikde jsem nenapsal, že by ses měla za něco omlouvat. Ani tu chybu (veřejně) uznávat nemusíš. Stačí, když pochopíš, jak to je.
Reagovat
Fandina
Kdybys chtěl, tak bys nikdy nereagoval na to, když jsem napsala, že to pracuje každé jinak. Proč si na to reagoval. Co tě k tomu vedlo mi to vysvětlovat. Nebudu brát zpět něco, co jsem jednou napsala a nic se o toho nezměnilo. Ten výrok platí bezezbytku. Já to nejsem, kdo o tom pořád píše. Napsala jsem to jednou a nic na tom zpět brát nemusím.
Reagovat
Stan_Borowitz
V pohodě, máme demokracii, každý ze sebe může svobodně dělat idio.ta, jak se mu zlíbí. Já jsem ten poslední, kdo by ti v tom chtěl bránit. Psal jsem to hlavně kvůli těm, kdo o tom třeba nic nevědí a po přečtení tvého nesmyslu by si třeba mohli myslet, že tam skutečně fungují nějaké dva zcela odlišné principy.
Reagovat
Fandina
Já napsala, že to každé funguje jinak a na jiném principu a není to žádný nesmysl. Je to pravda.
Reagovat
a.magerova
Je toto stream nebo televize?
http://www.sportlemon.tv/20131112/vv528215bce752d6.75363528-493131.html
Reagovat
rod_laver
já jsem si nejprve myslel, že se Michal Kolesa dal na tenis a píše pod nickem Fandina. Po jeho úmrtí jsem opět na začátku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Není to pravda a je to nesmysl, jak bylo opakovaně dokázáno a jak ti mohou potvrdit třeba profesoři z ČVUT, když sebereš odvahu a zavoláš tam, jak jsem ti opakovaně doporučoval, protože celkem i chápu, že nemusíš věřit nikomu z nás, kdo se ti to tady snažíme už dva dny vysvětlit.

Mimochodem, víš, že streamované webové video můžeš sledovat i přes satelit? A dokonce i v (reálné) HD kvalitě? Asi nevíš, že?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, taky Vincent Venera se mi několikrát vybavil...

Vincent pravil: "Já sem se s UFO setkal ve Státech, a tak vim jak vypadaj i co podniknou. Dvě mimozemský bytosti mají zmrazený v Dallasu. Ty bytosti nemaj oční víčka. Jsou na svejch planetách rozkastovaný, některý maj holý hlavy, a ty co lítaj na Zem, maj navíc tykadla a sou nazelenalý. Ale jinak maj barvy těl ve všech spektrálních barvách, maj dlouhý prsty a chodidla, aby udržely rovnováhu, protože maj různý velikosti od liliputánů až do tří metrů. Až 90% lidí zajde v atomový válce, tak budou startovat z Bermud a z Mariánskýho příkopu, takže opíšou S – /*znak jin-jang*/. Oni můžou po válce přilítnout a nasadit tady nový plemeno jako do květináčů. Von i Hitler byl prej nasazenej do Německa. My sme zase nasazený do kavárny." Tak pravil Vincent.
Reagovat
Fandina
Mám radost, že vyhrála Petra. A co se týká streamů a televizí, když budu chtít, tak si to zjistím. A pokud něco napíši na internetu v diskusi, tak si za tím stojím. A jinak gratulka Pétě. Jela jako stroj.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak říkám, máme svobodu, kdo chce, může pochopit, kdo nechce nebo nemůže, nemusí... už si tím nelámej hlavu. Úplně stačí, když poznáš, že stream má v současnosti nižší kvalitu než HD obraz v TV. Když se točíš na řetízkáči, nemusíš taky rozumět obecné teorii relativity, aby sis ho užila...
Reagovat
Fandina
Svobodu máme už dávno a jak jsem psala, já když potřebuji, zjistím si co chci, dneska to není problém ani na internetu, nemusíš se ani nikoho ptát. Já se třeba někdy dívám na streamy na velkém moniotru, je to jako televize, ale nikdy to nedosahuje HD kvality jako televize přes satelit. Odborníci ti zdůvodní, že je to pracuje na jiném principu přenosu dat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, odborníci ti vysvětlí, že to je nižší průchodností přenosové cesty, žádný jiný důvod to nemá. Jenom pitomci budou furt dokola omílat nějaký nesmysl...
Reagovat
Fandina
Odborníci řeknou, že to funguje na jiném principu dat.
Reagovat
Roger_Federer
Zacinam pomalu chapat..
Pro tebe je zjevne nutnosti, az nutkanim mit v jakekoliv diskuzi z kymkoliv posledni slovo, je jedno co je obsahem diskuze..Jisteze je to porucha, ktera ti neumoznuje kontakt a praci v "normalnim svete", z realnymi lidmi..Zajimave by bylo vedet na kolika forech internetu realne pusobis.
Reagovat
Fandina
RF ... na žádném foru nepůsobím a když něco řeknu, tak si za tím stojím.
Reagovat
Roger_Federer
To pises porad dokola..;).za cim konkretne?
Reagovat
Fandina
RF ... za vším. Přece když něco napíši, tak si to obhájím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nic takového žádní odborníci neřeknou, už jen proto, že nic takového, jako "jiný princip dat" neexistuje.

Ale jak už jsem řekl, netrap se tím, když na to nestačíš. Jak se říká, nech to koni, ten má větší hlavu.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Každý odborník ti řekne, že se jedná o jiný přenos dat.
Reagovat
Roger_Federer
Pletes se, nemas pravdu..neargumentujes.
Reagovat
Fandina
RF ... jak neargumentuji. Třeba teď, stream funguje na jiném principu než televize a to jsem napsala. Co chceš slyšet ještě?
Reagovat
Roger_Federer
;)
Reagovat
Fandina
Mám radost, že Petra vyhrála. Dva kanáry, to je dobré ne?
Reagovat
Manzel_Fandiny
Ženo, vypni PC a pojď spát, jinak Tě vyměním!
Reagovat
Roger_Federer
Poradnou sichtu od rana tady.180-240 prizpevek?..byla si dnes venku??
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jiný princip, nebo jiný přenos? Zdá se, že konečně začínáš trošičku chápat, o čem je řeč. Slovo přenos zaznělo od tebe poprvé, přitom to se ti tady asi deset lidí snaží už druhý den vysvětlit. Žádný jiný princip, ale jiný způsob přenosu, jiná přenosová trasa/technologie, která je (v případě satelitního TV přenosu) datově daleko průchodnější. Proto je satelitní televize kvalitnější než streamované video na internetu. Princip je ale pořád stejný. Jedničky a nuly se přenáší z místa A do místa B.
Reagovat
Roger_Federer
Napada me otazka?
Mate z manzelem jeste sexualni zivot, nebo si ho nahrazujes?
Reagovat
Fandina
Dneska jsem hodně psala, ale nelituji toho, každý den se jen pracovat nedá ... úsměv
Reagovat
Fandina
RF ... ty asi vážně nic jiného než TP neznáš viď, že si myslíš to samé o druhých. Hodně si mě pobavil s tou otázkou o sexu. Proč bych neměla stíhat všechno ostatní, kromě psaní tady? Tak náročné to zase není tady psát.
Reagovat
J.M.
"Jiný princip dat", to je argument, který určitě vymysleli Vesmírní lidé. To má potenciál stát se nesmrtelným memem.

Jinak ještě taková radikální poznámka - když prozkoumáš data přijatá z televizního vysílání, zjistíš, že jsou přenášena ve formátu MPEG-TS, kde TS znamená Transport Stream. Ano, kupodivu televizní vysílání je šířeno jako stream.

A radikální poznámka č. 2 - HD znamená High Definition, tedy vysoké rozlišení. Tento termín nic neříká o tom, jestli se vysoké rozlišení týká televizního signálu nebo třeba internetového streamu. Není k tomu jediný důvod. Řada internetových streamů je v HD, tedy vysokém rozlišení. To není věc názoru, to není něco, o čem by se měl člověk radit s odborníky. To je prostě nepopiratelný fakt, ke kterému existují nezvratné důkazy ve formě existujících HD streamů.

A radikální myšlenka č. 3 - ten televizní signál, který putuje těmi "jinými principy", prochází na trase různými cestami. Dimenzemi, principy. Klidně před tím, než dorazí do zákazníkova televizoru, může na trase projít i formou síťového streamu. Ostatně mnohé televize interně přímo ve svých budovách používají k přenosu počítačovou síť. Protože princip přenosu dignitálních dat je identický - přenáší se sled nul a jedniček. Sekvence nul a jedniček, která se odešle přes satelit, vzduchem přes pozemní vysílání nebo třeba jako internetový stream, je pořád ta samá sekvence nul a jedniček, a když si ji člověk na svém koncovém zařízení zachytí, může klidně srovnáním zjistit, že tomu tak skutečně je. Protože "jiné principy dat" možná fungují v paralelních vesmírech a myslích Vesmírných lidí, ale ve světě, který známe, jsou digitální data prostě digitální data.
Reagovat
Fandina
Pobavil si mě s tím příspěvkem o tom, že já něco začínám chápat a upřímně, myslela jsem si, že jsi trochu víc nad věcí a neřešíš, jestli někdo napíše konvertor nebo konvektor nebo cokoli jiného nebo napiší jedná se o jiný princip nebo jiný princip přenosu nebo jiný přenos dat. Chytrý ví, pochopí.
Reagovat
Fandina
Hezký výklad o přenosu dat, možná by jsi se takhle mohl bavit s mými odborníky z rodiny, absolventy ČVUT obor počítače. Mě stačí napsat jiný princip. Každý pochopí.
Reagovat
Roger_Federer
Opet odpovidas na otazku otazkou, neodpovedela si na nic co jsem de ptal..,ja jsem v klidu mam 5% baterie a kvuli diskuzi z tebou se mi nechce do auta pro nabijecku..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ha, Fandina si vzpomněla, že se někde v debatě mihla zkratka ČVUT, a rázem má v rodině dva absolventy. No není s ní legrace...
Reagovat
spaniel
Zřejmě tady nikdo chytrý neni, protoze to nikdo nechape... Neni to zvlastni, ze je tady treba 20 lidi, ty tvrdis jedno, ostatni opak a ty mas pravdu a oni nechápou? Nebude to jako v tom vtipu o tom chlapovi, co jel v autě a v radiu porad hlásili: "dávejte pozor, nejaky šílenec jede v protisměru" a chlapík si pomyslel: "co jeden nejaky šílenec, tady jedou v protisměru vsichni".
Reagovat
Fandina
RF ... odpověděla jsem ti, není potřeba k tomu co dodávat ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, chytrý pochopí, že plácáš hlouposti a o věci nemáš ani páru. Přechválil jsem tě...
Reagovat
J.M.
Vzhledem k tomu, že tě tady nepochopil nikdo, je tvoje poznámka "každý pochopí" další z tvé rozsáhlé sbírky bezcharakterních lží.

Jinak celý smysl toho vysvětlení byl právě v tom, že žádný rozdíl v principu není.
Reagovat
Fandina
Napíši to jinak. Jaké máš IQ? Nebo vážně myslíš, že si píšeš z blbem?
Reagovat
Fandina
Jakých lží? Napiš konkrétně co myslíš?
Reagovat
Fandina
spaniel ... když ti dvacet lidí řekne skoč z okna, skočíš?
Reagovat
Stan_Borowitz
Pardon, každý pochopí, že plácáš hlouposti...

Nevím, jestli si povídám s blbem, ale rozhodně s někým, kdo se usilovně jako blb snaží působit.

Když těch dvacet lidí budou hasiči držící dole plachtu a za zády mi bude hořet dům, tak klidně skočím. Ty se klidně s nimi dohaduj o tom, jestli je princip ohně, co ti hoří za zadkem úplně jiný, než ohně, který pálí...
Reagovat
Roger_Federer
Dve jednoduche otazky.., problem odpovedet na neco tak banalniho?

Ne venku jsem nebyla, jelikoz tady sedim od rana a pouze jsem byla dvakrat na zachode..;)

Manzel semnou uz 4 roky nespi, jelikoz ma mladsi milenku, protoze ja mam moc prace a hodne jsem prenesla svuj zivot na internetove diskuze..
Reagovat
Fandina
Aha, jenže tak jsem to s tím skončením z okna nemyslela. Myslela jsem to tak, že jsi jedinec, který si stojí za svými činy a nenechává se ovlivňovat míněním druhých. Stojí si za svým.
Já nevím, kdo ze sebe dělá pitomce, jestli ten, kdo druhému pořád vysvětluje, že něco jiného je konvertor nebo konvektor i když se může jednat jen o překlep, nebo spletení slova, ale princip je stejný. Chci tím říci, že chytrý pochopí, že se bavíme o satelitu a neřeší ten překlep.
IQ znamená, že i na internetové diskusi rozliším, jestli ten člověk je hlupák nebo ne. A to ty jak vidím neumíš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pamatuješ na majora Halušku? "A čo vy si, J.M., predstavítě pod takým slovom 'princíp'?"

Tož asi tak nějak to bude...
Reagovat
Fandina
To si napsal ty o těch milenkách a manželovi, ne já. Jinak jsem venku byla s odpadky a nakoupit. Vyprala jsem, utřela prach, zaplatila dceři internetové stránky, dala několik položek do e-shopu, udělala si pleťovou masky z mrtvého može, která byla zajiímavá, protože jsem vypadal jako čert a musela to stírat magnetem pře papír a byl to dárek od syna k vánocům. A jinak jsem si řekla, že dneska se podívám na hodně tenisu, protože nevím, jestli zítra nebudu muset jít pomáhat do našeho rodinného obchodu.
Reagovat
spaniel
Maska z mrtvého mrože :D
Reagovat
Fandina
Mrtvého moře ... sorry překlep
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak když na tom trváš ... dobrá - tak tedy, veškeré tvé projevy na tomto diskusním fóru mne vedou k závěru (a říkám to nerad, protože se vždy hodně dlouho snažím v lidech hledat to lepší), že jsi opravdu hlupák. Zejména o tom vypovídá tvé právě vyslovené krédo že jsi "jedinec, který si stojí za svými činy a nenechává se ovlivňovat míněním druhých. Stojí si za svým."

Skutečně chytrý jedinec si totiž nestojí za nesprávnými činy, slepě neobhajuje své chyby a omyly, přizná je a poučí se z nich. Své mínění neustále kriticky hodnotí a zvažuje, zda není na čase ho přehodnotit. Jednoduše řečeno, jen hlupák se nikdy nemýlí. Na tomto fóru (a možná ani nikde jinde) jsem nikoho jiného, kdo bych v takové míře lpěl na své neomylnosti, nepoznal. Z toho logicky plyne, že jsi nejhloupější člověk, s nímž jsem se dosud setkal.
Reagovat
Roger_Federer
Fandinina imaginarni rodinka se nam dneska rozrostla o dceru..;)
Reagovat
Fandina
Když někdo jako ty vyžaduje rozdíl mezi slovem konvektor a konvertor, přesto, že se bavíme o satelitu a nebo trvá na omluvě jen kvůli tomu, že se mu nelíbí slovo princip, nebo napíše, že druhý slyšel ČVUT a hned píše, že někoho takového má v rodině, tak se z toho dá usuzovat akorát to, že vůbec neví která bije.
Reagovat
Fandina
jsi všímavý, imaginární rodinka je hodně velká a dceruška je hezká holčina, podobná tatínkovi, blondýnka s modrýma očima a chytrá holčina.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, taky počet odborníků v rodině se rozrostl z jednoho na dva, pro jistotu rovnou absolventy ČVUT. Dynamická rodina...
Reagovat
Fandina
My jsme chytrá rodina a co má být? Ostatně, jaké je tvé IQ? Každý přece o sobě víme, jak na tom jsme.
Reagovat
Fandina
ČVUT ano a čemu se tak divíš. Takových lidí je mraky, co vystudovali ČVUT.
Reagovat
Roger_Federer
;)..:)..;).tvoje vlastni fabulace te dostali do situace, kdy ty sama, tve pusobeni zde je fabulaci, ktere jsi nevedomky podlehla a stracis kontrolu nad tim co je jeste realne a co je fabulaci...
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi tak dvakrát vyšší než tvoje, tak požádej některého odborníka z rodiny, ať ti to spočítá.
Reagovat
Fandina
A na to si přišel jak? Čteš romány o fabulaci, nebo si v životě neviděl lidi, kteří mají vysokou školu, rodinu, děti, podnikají, píší na internet, fandí tenisu? Co je ti na tom divné?
Reagovat
Fandina
nenapsal si kolik máš, to přece není žádná věda. Stačí číslo. Moji odborníci už spí.
Reagovat
Stan_Borowitz
U tebe se nedivím ničemu. Jen mne trochu zarazilo, že včera byl v rodině jeden odborník, dnes jsou už dva. A taky to, že jsi se o ČVUT začala zmiňovat až poté, co jsem ti doporučil, abys tam zavolala a zeptala se na ty "dva principy". Ale co, spousta lidí vystuduje ČVUT přes noc.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak si to spočítej sama, násobit dvěma přece umíš. A jak říkáš, ty o sobě víš, jak na tom jsi. Tak to pro tebe přece není problém.
Reagovat
Roger_Federer
Nefabuluj..mrkni na film Proklety ostrov..pochopis co mam namysli...
Reagovat
Fandina
Je to tak podstatné, kolik mám doma odborníků? Ano jsou dva. A vždycky co se týká satelitů a počítačů jsem to tu uváděla. Odborníky. Manžel mi pomáhal i s programováním, když to bylo potřeba a syn je hodně chytrý a tak zvaný vědátor.
Reagovat
Fandina
Já nežiji v žádném filmu, takže nemusím fabulovat.
Reagovat
Fandina
Dobře, nebudu se ptát na IQ, ale kdybys ho měl vysoké, nepsal bys tady o mě to co píšeš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Není důležité, kolik jich je, stejně tuším, že jejich princip bude jiný než u obvyklých odborníků.
Reagovat
J.M.
Myšlenka, že se někdo, kdo vůbec neví, co to jsou digitální data, věnuje nebo věnoval programování, je pro mě stejně fantaskní jako historky o mimozemšťanech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ale neříkám, že ho mám vysoké, jen říkám, že je dvakrát vyšší než tvoje. Takže může být klidně třeba 20...
Reagovat
Fandina
Odbočme, manžel na mě jednou čekal a potkal nějakého známého a přitom si povídali a pak najednou ten známý povídá, támhle jde ale pěkná ženská. A můj manžel se otočil a povídá tomu kámošovi. Mám jí sbalit? A ten důvod byl jen ten, že jsem to byla já, o kom ten jeho starý známý mluvil. No nepotěšilo by tě to?
Reagovat
Roger_Federer
Dej nam tedy odkaz na nejakou svou praci..co se stranek internetu a webu tyka.., pripadne odkaz na vas rodiny obchod z latkami..pokud si dobre pamatuji.
Reagovat
Fandina
A představ si, že jsem několik programů udělala. Zvláštní co?
Reagovat
Fandina
odkaz ti nedám na nic, o to tu nejde, ale ujišťuji tě, že jsem tu nikdy nelhala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Určitě by mne nepotěšilo, kdyby mne chtěl tvůj manžel sbalit. To rozhodně ne.

A proč říkáš "odbočme"? Vždyť stále hovoříš na stejné téma.
Reagovat
Fandina
Teď už žádné programy nedělám, ale bylo jich hodně a funkčích, teď spravuji a dělám webové stránky a e-shopy.
Reagovat
Fandina
Nevím, proč jsem říkala odbočme, asi kvůli tomu IQ, protože se ho od tebe logicky nemohu dočkat, i když by mě to zajímalo.
Reagovat
J.M.
Tak zvláštní to není - podle jedné známé teorie když se dají nekonečnému počtu opic psací stroje, nakonec skrze nekonečné mačkání kláves napíšou kompletního Shakespeara. Náhoda je blbec. Jen je to extrémně nepravděpodobné.

Co se týče ujišťování ohledně toho lhaní - jak už jsem psal výše, to je úplně zbytečné psát. Pokud člověk je lhář, vždycky řekne, že mluví pravdu. A naopak pokud má charakter, tak to lidi poznají i bez toho, že je o tom dotyčný výslovně ujišťuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já už jsem ti několikrát a jasně odpověděl. V čem je problém? V malé násobilce?
Reagovat
Stan_Borowitz
Fandino, ta opice úplně stačí jedna. Proč plýtvat opicemi...
Reagovat
Roger_Federer
Je to vsecko tak pekne tvuj zivot..Syn vystudoval CVUT..takze je mu kolik let, ale je vedator? Tim padem tobe je kolik let?..kolem 50satky?, vystudovala si co, jaky obor?Programatorstvi..se ale ale pred 30 lety neucilo..atd..
Reagovat
Fandina
Vím, co si napsal, jenže vždycky, když o někom píšeš, že lže, tak musíš mít důkaz a to jsem si u tebe nevšimla. A z psychologického hlediska, nikdy nebudu psát o druhém, že je cvok nebo lhář, protože to je netaktní a neslušné, i když se jedná o anonymní web. Ale jinak v pohodě.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pro ilustraci - když tuto diskusi povedeme nekonečně dlouho, nakonec i z tebe nakonec vypadne něco rozumného...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak zase to nebyla úplná doba kamenná. Programování se samozřejmě učilo i před 30 lety :-)

Ale to nic nemění na podstatě toho, kam směřuješ. V tom máš samozřejmě pravdu...
Reagovat
Fandina
věk mám, když budeš počítat, tak k něčemu dojdeš ... úsměv
Reagovat
Fandina
Aha, rozumného ze mě vypadnout sice něco může, ale na druhé straně, to jsem zase nechtěla, tak úplně zase ne. Magor jsem, ale ne oficiální, jen tak ze zábavy ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
To jsem rád, že to je jen hra. Bál bych se vyjít ven na ulici, kdyby tam venku někdo takový reálně existoval...
Reagovat
Fandina
Ale ne, já opravdu existuji, jsem pěkná, hezká, šikovná a všechno co tu píši byla pravda, na tom není nic špatného a navíc, já nikoho neukousnu, neublížím, naopak, mám radost ze života, přeji jiným, koukám teď na Berďu a držím palce.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, o chytrosti ani zmínka, ale zase je dobře, že jsi zároveň pěkná i hezká. To se cení.
Reagovat
carolyn
nová fotka z Miami, tady se ještě oba smějí, jsem zvědavá jak po zápasech :-)
http://imgup.cz/image/BrF
Reagovat
a.magerova
No sluší to chlapcům velice :-))
Reagovat
Amputace
Doufám, že mu forma vydrží i na FO a především Wimbledon. Jsem rád, že se mu teď tak daří, bez něj to prostě přestávalo být ono.
Reagovat
UnrealTom
Come on Roger:)
Reagovat
Pe3k
Gratulace k postupu a k návratu do elitní čtyřky. Greatest of all times :)
Reagovat
Rafaeoli25
Greatest of all times..a před finále s Rafou, pokud se uskuteční: "Bez šance, Roger neuhraje ani set, nemusim se koukat" :D. Že tě to baví, každopádně i já mu gratuluju, letos hraje zatim výborně a tak se opravdu těším na slušnou porci vzájemných zápasů, těch se nabažit prostě nelze, když člověk dopředu ví jak to dopadne (tvými slovy) :)
Reagovat
Roger_Federer
Vylezl na svetlo..vitej..
Myslis ze Rafa ma potrebu si ve vrcholnem veku a forme, dominanci honit ego na starnoucim Federerovi?
Reagovat
Pe3k
Bohužel tvůj směšný Nadalovský mozeček je zaměřen jen na H2H což ovšem nijak neovlivňuje nejlepšího hráče všech dob...A tím je Roger Federer :)
Reagovat
Fandina
Mám radost. Držím palce dál! Go Rogere go!
Reagovat
smazaný uživatel
Kto umi ten umi a kto neumi ten...neviem jak to ide dalej.DDD
Reagovat
PetaM
čumí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Diky DDD
Reagovat
PetaM
Není za co :D
Reagovat
smazaný uživatel
...učí :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist