Plíšková a Strýcová porazily Španělky. Češky jsou podeváté v řadě v semifinále!

12. 2. 2017, 13:05
Aktuality 222
FED CUP - Už deset zápasů neporažené české tenistky jsou devátý rok po sobě v semifinále Fed Cupu. Letos trojnásobné obhájkyně titulu vybojovaly postup mezi kvarteto nejlepších po domácí výhře nad Španělkami, když se o dva body postarala Karolína Plíšková a rozhodnutí pak zařídila Barbora Strýcová.
Plíšková a Strýcová (© Č. sportovní)

Barbora Strýcová sice v úvodní sobotní dvouhře proti Muguruzaové nepřekvapila, české tenistky však vývoj zápasu 1. kola Fed Cupu proti Španělkám dokázaly otočit. 

Zásluhu na tom měla hlavně týmová jednička Karolína Plíšková. Poté, co si v sobotu poradila s Larou Arruabarrenaovou, dnes v souboji jedniček nedala šanci Garbiñe Muguruzaové.

Světová trojka Plíšková smetla sedmou hráčku světa Muguruzaovou za 62 minut hry 6-2 6-2 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 5-1. O rok mladší Španělce připravila vůbec první singlovou porážku ve Fed Cupu, v němž Muguruzaová odehrála osmý zápas.

Plíšková dnes oproti sobotnímu vydřenému vítězství nad Arruabarrenaovou znatelně přidala, byla výrazně lepší na podání i ve výměnách a zápas ovládala.

Ve čtvrtém gamu poprvé sebrala soupeřce servis a brejk následně zopakovala za stavu 5-2. Na úvod druhé sady odvrátila Plíšková dva brejkboly a stejně jako v úvodním dějství při skóre 2-1 obrala Španělku po sérii dobrých returnů o podání.

Úřadující vítězka Roland Garros Muguruzaová se na ostravském kurtu po sobotní výhře nad Strýcovou nečekaně trápila a hladce přišla i o další servis. Pak sice za stavu 1-5 uhrála brejk, ale svoji první singlovou porážku ve Fed Cupu tím jen na pár minut oddálila.

"Cítila jsem se dobře už při rozehrávce, věřila jsem si na ni. Oproti včerejšku jsem o hodně lépe returnovala, až na předposlední game jsem také celý zápas výborně servírovala. Furt jsem diktovala hru, ona byla pořád pod tlakem. Moje rychlá hra dnes fungovala dobře," pochvalovala si Plíšková v rozhovoru pro Českou televizi.

Obrat dokonala Strýcová
Kapitán Petr Pála dal za stavu 2-1 na zápasy šanci Barboře Strýcové a ta mu důvěru vrátila ziskem postupového bodu, když porazila dvakrát 6-4 Laru Arruabarrenaovou.

Souboj týmových dvojek nabídl méně razantní údery a delší výměny. Strýcová před třemi lety v jediném předešlém vzájemném duelu s Arruabarrenaovou prohrála, dnes ale světovou sedmdesátku přehrávala a body získávala častými náběhy na síť. Třicetiletá rodačka z Plzně v úvodní sadě dvakrát prolomila soupeřce servis a za stavu 4:3 udržela navzdory třem brejkbolům podání v gamu, který trval téměř dvanáct minut.

V druhém setu světová sedmnáctka Strýcová od stavu 1:2 uhrála čtyři gamy za sebou včetně dvou brejků, závěr si ale trochu zkomplikovala. V osmé hře nevyužila při svém podání dva mečboly a o dva gamy poté ukončila zápas až na pátý pokus, když zahrála kraťas.

"Jsem strašně rád, že se to povedlo. Po včerejšku jsem si říkal, že dnes bude první zápas těžký, ale Karolína ho zvládla na jedničku. A Bára ukázala, že už delší dobu hraje solidně," řekl České televizi kapitán Pála. 

S již jistým postupem do semifinále nastoupily v závěrečné čtyřhře Lucie Šafářová a debutantka Kateřina Siniaková. Bod ze čtyřhry nesehrané tenistky nezískaly, páru Martínezová/Sorribesová podlehly 3-6 6-4 7-10 a Češky tak nakonec vyhrály 3-2 na zápasy.

Lucie Šafářová, Barbora Strýcová, Karolína Plíšková a Kateřina Siniaková (© Česká sportovní)


Trojnásobné obhájkyně titulu Češky, kterým proti Španělkám chyběla zraněná Petra Kvitová, ve Fed Cupu od začátku roku 2011 vyhrály už 17 z 18 zápasů. Z posledních šesti ročníků pět vyhrály, jedinou porážku utrpěly v roce 2013 v semifinále v Itálii.


V semifinále (22. a 23. dubna), v němž jsou devátý rok po sobě, budou deset zápasů neporažené Češky hrát ve Spojených státech amerických. Za ty by mohly nastoupit i sestry Williamsovy, byť tento víkend na Havaji proti Německu chyběly.

Obě strůjkyně českého postupu Karolína Plíšková a Barbora Strýcová čas na oslavy postupu nemají. Během noci se přesunou do katarského Dauhá, kde loňskou finalistku Strýcovou čeká už v úterý utkání 1. kola proti Fatmě Al Nabhaníové z Ománu. Plíšková má jako nasazená dvojka v prvním kole volný los.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina I, 1. kolo
kompletní výsledky (11. - 12. 02. 2017)
Česko - Španělsko 3-2 (Ostrava, tv. povrch / hala)
sobota 11. února:
Strýcová - Muguruzaová 0-6 6-3 1-6 ... 0-1
Kar. Plíšková - Arruabarrenaová 6-4 7-5 ... 1-1
neděle 12. února:
Kar. Plíšková - Muguruzaová 6-2 6-2 ... 2-1
Strýcová - Arruabarrenaová ... 6-4 6-2 ... 3-1
Siniaková/Šafářová - Martínezová/Sorribesová 3-6 6-4 7-10 ... 3-2
Bělorusko - Nizozemsko 4-1 (Minsk, tv. povrch / hala)
sobota 11. února:
Sasnovičová - Krajiceková 4-6 6-3 6-2 ... 1-0
Sabalenková - Bertensová 6-3 6-7(6) 4-6 ... 1-1
neděle 12. února:
Sasnovičová - Bertensová ... 2-1
Sabalenková - Krajiceková ... 3-1
Govorcovová/Lapková - Burgerová/Rusová 6-4 6-2 ... 4-1
Švýcarsko - Francie 4-1 (Ženeva, tv. povrch / hala)
sobota 11. února:
Bacsinszká - Cornetová 7-5 6-4 ... 1-0
Bencicová - Mladenovicová 3-6 4-6 ... 1-1
neděle 12. února:
Bacsinszká - Mladenovicová 7-6(4) 4-6 7-5 ... 2-1
Bencicová - Parmentierová 6-3 6-4 ... 3-1
Bacsinszká/Hingisová - Hesseová/Mladenovicová 6-4 6-4 ... 4-1
USA - Německo 4-0 (Maui, tv. povrch)
sobota 11. února:
Riskeová - Petkovicová 7-6(9) 6-2 ... 1-0
Vandewegheová - Görgesová 6-3 a 3-1 skreč G. ... 2-0
neděle 12. února:
Vandewegheová - Petkovicová 3-6 6-4 6-0 ... 3-0
Riskeová - Görgesová ... nehráno
Matteková-Sandsová/Rogersová- Siegemundová/Witthöftová 4-1 skreč S./W. ... 4-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

222
Přidat komentář
brixner
Jsem taky pěkný vemeno a někdy toho hodně poseru...
Ale co fakt nesnáším je, když někdo dívky a ženy oslovuje "HOLKY"
To snad nějakou bandu malých, sotva desetiletých spratků...a osobně bych ani v tomto případě tohle oslovení nepoužil! A jestli se takhle o svých svěřenkyních, co vzorně potí svojí českou krev, opravdu vyjadřuje i ten blb, co má hlavu jako vobrácený avokádo...Tak být jednou z těch "holek", dám mu pálkou přes tu palici, že bude vypadat jako Vřískot 10!
Reagovat
FulnekUltras
Blanka není žádná holka !!! ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=tjqHxqonK-I
Reagovat
George_Renel
Jestli sis nevšiml, tak si tak říkají hráčky o sobě naprosto normálně. (Asi proto, že to jsou holky ;-) ).
Reagovat
blixa
A "děcka" ti vadí taky ? :D
Reagovat
George_Renel
Nebo "kluci"...
Reagovat
Frick
hrála blbě, aby nikoho nenapadlo říct, že "taky tam mohl Pála dát tu Lucku, dyť Bára měla celkem problémy" :o)
Reagovat
Fandina
Vedle je článek a tam Pala říkal, že Lucka přijela utahana, vždycky rika že rozhoduje i momentální stav holek, jak vypadají v tom tydnu před zápasy. A i v tom ma už čich. A udělal to dobře, holky jsou v semi.
Reagovat
Fandina
Holkam velika. Kája byla super a Barca taky, i když se na to nakonec dost nadrela. Škoda holek v deblu, ale moc nechybělo a Stb byl jejich. V hale jsme je hnaly snad vic nez ostre zapasy. Jinak hraly dobře, ale ta koncovka nevyšla, i když holky moc chtěly.
Reagovat
Fandina
hnali
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(Fed Cup WG QF CZE - ESP 2w 0L)

Do zápasu s Larou nedala úplně 100% a ke konci druhé sady to poněkud vrzalo, nakonec ale odvrátila i setbol a povinnou si výhru si připsla již po dvou setech. K zápasu s Mugu neni co dodávat - byl skvělý.

ZNÁMKA: 1- (8/10)

2) Bára Strýcová
(Fed Cup WG QF CZE - ESP 1w 1L)

Bára šla do zápasu proti Mugu v pozici lehké outsiderky, což se nakonec potvrdilo. Prostřední set se sice vydařil, ale skore z těch dvou dalších je 1:12 a to zní zkrátka děsivě. V zápase proti Laře Bára ovšem úlohu jasné favortiky splnila, byť lehký zápas to tedy nebyl a Bára určitě umí hrát i lépe.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

3) Marie Bouzková
(ITF 80 Launceston R16, 8 b.)

V prvním kole měla snadnou práci, to druhé ale již byla konečná. Pokud se Marie chce dostávat výše, tak takovéhle soupeřky z půlky druhé stovky musí začít pravidelně porážet. Jinak i na TOP 200 může zapomenout.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Bára Krejčíková
(ITF 80 Launceston R16, 29 b.)

Bára může být relativně spokojena. Skalp "Metráčka" se počítá, následně přidala další dva triumfy. Mohlo to být ještě lepší, ale bohužel v SF ve 3. setu při vedení o brejk Báře zcela odešel servis a do finále se nepodívala.

ZNÁMKA: 2 (7/10)
Reagovat
tommr
takže Karolína, která smetla sedmou hráčku světa (navíc předtím ve FC neporaženou) má téměř stejný ohodnocení jako Bára Krejčíková, která na malým turnaji nestačila na hráčku z druhý stovky. To snad nemyslíš vážně? :(
Reagovat
Frick
Bára Kr. je taky na 3. místě rankingu? :-D

Nevšiml jsem si.
Reagovat
slacker
znamka ma but absolutni davat deb.lovy z IQ bublajici bahna 1 s hvezdickou protoze po minute premysleni rekl spravne ze 2 + 2 jsou 4?
Reagovat
Frick
Prokletí opět nezlomil a opět poletí na ZOH je s jedním týmem. Už to začíná být docela ostuda. Všechny ostatní země, co v hokeji trochu znamenají, se na ZOH aspoň 1x dostaly. Rusko, Německo, Švýcarsko a dokonce (ve Vancouveru) i Slovensko.

Celkově to je dost tristní vysvědčení pro celý český sport. Kromě té zcela naprosté samozřejmosti v podobě hokejistů za cyklus 2016/2018 jsme nebyli schopni na OH vyslat jedinný míčový kolektiv. Volejbal, házená, basket, fotbal (M), hokej (Ž). Nic, nic, nic. Jsme bohužel traprní. :-(
Reagovat
FulnekUltras
Všechny kolektivní sporty u nás bohužel v poslední době dojíždějí na přehnaný individualismus už od malých dětí. Po pravdě bych se nechtěl dožít toho, až bude v definitivní pérdeli i hokej mužský, kde je také přece jen mnohem menší konkurence států...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se ukázala rozdíl mezi našema holkama a elitou a to Švýcarky do elity nepatří co teprve Kanaďanky, Finky, Američanky to už je propast Macocha, kolektivní sporty jdou bohužel do řiti :(
Reagovat
smazaný uživatel
V ženským hokeji za něco stojí jenom USA a Kanada, ostatní jsou do počtu...
Reagovat
smazaný uživatel
To vím, na MS je finále pravdidelně jen Kanada a USA, proto ta porážka mrzí. Teoreticky reálně mohli udělat holky medaili, jako Švýcarky v Soči... bolí to hodně, holkám jsem ZOH moc přála.
Reagovat
lars
A jaky kolektivni sporty hrajes Fricku ?
Reagovat
Frick
Ano. A taky člověk nemá právo říct o Ordinaci, že je to nebetyčná pýčovyna, protože sám nikdy žádnej seriál nenatočil.

Tyhle kecy mne fakt už se.rou..
Reagovat
janek_da
má právo to říct, ale vypadá jako idi0t, když o tom pořád dokola mele
Reagovat
EllNino
aspoň vidíš, jaký to je, když někoho se*ou tvoje kecy :D
Reagovat
lars
fin. naklady na natoceni serialu jsou vic nez 1000 vetsi nez na hrani koletivniho sportu na rekreacni urovni
Reagovat
Frick
No, tak rekreačně můžu natočit 10-minutový film.
Reagovat
VlS
Fricku, a co tak profesionálně mlčet? To by nešlo?
Reagovat
smazaný uživatel
K 12.2. odehrála 22 zápasů!
http://www.tenisportal.cz/hrac/sebov/
Reagovat
FulnekUltras
jinak napovídá, že vítězství v FC se už u nás bere trochu jako třikrát do roka opakovaná samozřejmost... ;) Nedá se nic dělat holky, nezbývá, než teď vymést ještě ten ušácký komín... ;)
Reagovat
tommr
když holky nechtějí hrát tak proč do toho debla vůbec nastupujou? Takhle odfláklej debl to se jen tak nevidí. A u Lucky to není poprvé - prohrála všechny 3 svoje FC debly at už hrála s kýmkoli ... :(
Reagovat
EllNino
vždyť o nic nešlo, co řešíš ? :)
Reagovat
tommr
otrávilo mě to. Aspon trochu se mohly pro fanoušky v hale i u obrazovek snažit ... :(
Reagovat
EllNino
snažily se, nekřivdi jim :)
Reagovat
FulnekUltras
tenhle "mrtvý" exbibiční duel vůbec nemá smysl hodnotit
Reagovat
Jan
Hlavně když ten debl vyhrají v semifinále s USA nebo Německem. Tady o nic nešlo. Kazí to dojem, ale o nic nejde. Důležitý je postup. Na živém zápasu záleží.
Reagovat
tommr
to ale nejspíš budou muset hrát jiný holky než dneska. Lucce ani Katce bych po tom jejich dnešním představení v ostrým deblu nevěřil ...
Reagovat
EllNino
to je holý nesmysl :) byla to exhibice, ne ostrý zápas ...
Reagovat
Jan
Já jsem si říkal, jak to Báře v dnešním zápasu občas nešlo, jestli nebyla lepší volba do 4. zápasu dát Šafářovou :) I když Pála zatím ctí žebříčky, stejně jako ty, i když ty jinak :)
Reagovat
tommr
taky mě to napadlo. Lucka mohla španělskou dvojku taky porazit a kdyby se jí to nepovedla tak by aspoň byla Bára připravená pro debla s Karolínou. Nakonec ale Bára vyhrála takže to Pála udělal dobře - jako vždy ... :)
Reagovat
Jan
Buď má kliku nebo je geniální nebo nevím :)
Reagovat
Frick
Má k dispozici dobrý hráčky. V tom je "překvapivě" ten vtip.
Reagovat
Jan
To mě také napadlo :) Jsem to zapomněl napsat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice o nic nešlo, ale co tam předváděla hlavně v tom 3. setu, to bylo něco hroznýho. Hlavně, že v deblu vyhrává grandslamy...
Reagovat
EllNino
jo vyhrává :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale dneska se na to vy... :D
Reagovat
EllNino
byl to mrtvý zápas, v podstatě exhibice :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, já vím. Ale prostě se při premiéře Katky mohla víc snažit... :D
Reagovat
FulnekUltras
splynutí duší ;)
Reagovat
PetaM
Protože nehraje s kazišukovou Siniakovovovovovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsme se dívali každý na jiný zápas. Já sice až od druhého setu, ale neviděl jsem pořádný return od Lucky, dost vyhozených úderů ze hry a neslaný nemastný servis. Já ji nechci ubližovat, ale tak mě napadlo, že po trablech s nemocí už s další výkonností bude mít problémy. Naopak Katka také občas kazila, ale hrála se zaujetím a dávala i vítězné body.
Reagovat
tommr
Katka teda nebyla o nic lepší, ale u tý se to dá aspoň částečně omluvit nervozitou při FC debutu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls, co tam kazila Šafářová? Neříkám, že Katka hrála nějak super, ale Šafářová byla děsná...
Reagovat
janek_da
Až Siniaková zlepší servis, tak pak bude i Lucka hrát líp
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, ale Šafářová tam na konci 2. setu dala taky dvě dvojchyby v jednom gemu. Ale hlavně ty nalitý míče a returny, to snad vyhazovala schválně...
Reagovat
janek_da
jo, vyhazovala schválně, aby Siniaková neměla vítězství ve FC
Reagovat
smazaný uživatel
No vypadalo to tak... :D
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D

ale no tak ... tak to odflákla, však o nic nešlo :-D
počítám, že kdyby s Luckou hrála jiná holka jak Siniaková, tak ti to bude jedno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Počítáš správně. :D
Reagovat
kada.tom
je mi to úplně jasný ... :-)
Reagovat
Jan
A kterému týmu jsi fandil ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Žádnému. V tenise fandím jenom jednotlivým hráčkám, což se týká i Fed Cupu.
Reagovat
Jan
Takže když spočítáš jednotlivé zápasy jak hrály, převažovalo fandění španělským nebo českým hráčkám ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje jediná oblíbená hráčka z toho duelu byla Katka, tak si to spočítej... :D
Reagovat
Jan
Takže ses díval jen na debl ? To chápu tvé rozhořčení :)
Reagovat
PetaM
Takhle zpičit STB můžou snad jen Češky. Krásná hra!
Reagovat
tommr
jj ty poslední 4 míčky soupeřkám doslova darovaly takovým způsobem, že mi to přišlo až úmyslný ... :(
Reagovat
kada.tom
Teď čtu na FB ČS=TS, že v SF bude každým pádem hrát Kerber nebo Serena!!!
Obě přislíbily účast!!!
Reagovat
PetaM
:D :D :D Přislíbit účast může kdo chce ...
Reagovat
kada.tom
no tak samozřejmě, ale ve FC nebo Dc když někdo přislíbí účast, obvykle to znamená, že prostě bude nominovám a nastoupí ... a u Kerber i Sereny věřím, že svým slovům dostojí
Reagovat
PetaM
Zrovna u té Sereny tomu vůbec nevěřím. Už tak omezuje turnaje, na antuce má naplánovaný jen 1 turnaj ... A chce hrát FC? :D
Reagovat
janek_da
kalí vodu
Reagovat
Jan
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/deutchland-uber-alles-jak-se-mohlo-stat-ze-tenistkam-zazpivali-nacistickou-hymnu-27951
Reagovat
FulnekUltras
Ta slova nakonec nejsou nijak špatná - v Německu se to však bere dost vážně jako symbol. Každopádně obrovská ostuda pořadatelů, u nichž mě to ale taky moc nepřekvapuje... ;) Speciálně nad ušáckou režií podobných akcí je vždy třeba se poněkud povznést. ;)
Reagovat
lars
Nevite nekdo, proc nehrala FC Garcia a dnes Cornet ?
Reagovat
EllNino
García si dává od FC pauzu letos a Cornet je tradičně ve FedCupu marná, tak holt chtěli zkusit Parmentier :)
Reagovat
lars
tak Cornet vyhrala proti Bacse 9 gamu
Parmentier proti BeBe asi 7 gamu
Reagovat
EllNino
Cornet hraje ve FedCupu blbě, stačí ?
Reagovat
lars
A Parmentier v FC hraje dobre ?
Reagovat
janek_da
Taky hraje blbě. A?
Reagovat
lars
Cornet by mela dnes vetsi sanci na vyhru (pokud byla fit) nez Parmentier.
Reagovat
EllNino
dukaz ?
Reagovat
janek_da
řekni jim to na svazu, třeba Noaha nahradí tebou
Reagovat
lars
:))
To by bylo zbytecne
Reagovat
janek_da
Garcia odmitla reprezentovat letos

U Cornet tipuju, že se necitila. Ve FC hraje špatně
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.instagram.com/p/BQV1AmeAmR6/?taken-by=timea.official
Reagovat
kada.tom
Postup do SF je parádní, nicméně pokud tam budou čekat Američanky (jakože to zatím vypadá, že budou), tak to bude těžký, hodně těžký, zvlášť na jejich půdě. A to počítám, že se nebudou účastnit sestry, nedej bože pro naše holky, aby startovala jen jedna z Williamsových :-)
Reagovat
Jan
Obě sestry Williamsové by byly brutální :) I bez nich to bude těžké. Postup do finále by byl překonání další mety. Uvidíme, hyn se ukáže.
Reagovat
kada.tom
ale reálný je nastoupení Venus, se Serenou určitě nepočítám :-)
Reagovat
janek_da
Jak je Kačena nadšená po každém wineru. si to užívá
Reagovat
whales
Ta Garbine nějak pohubla, dlouho jsem ji neviděl a nestačím se divit. Paže jako Ivanovičová nebo Hantuchová. Měla by nabrat trochu svalové hmoty!
Reagovat
Krisboy
Kdo ví, co s ní blixa vyváděl.
Reagovat
blixa
Co bych s ní vyváděl. Nic ! Vždyť je to ještě koťátko ;-)
Reagovat
lars
Treba ji na FC zapas prikazal drzet hladovku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli už to tu bylo a jestli je to stoprocentně pravdivé, ale je to každopádně celkem zajímavá informace...
Pliskova is scaling back her doubles commitments this year. Goerges will play with Ostapenko through until Miami.
Reagovat
bIbec
na TF to psal celkem spolehlivý zdroj, tak to asi bude pravda.
Reagovat
FulnekUltras
v boji o No.1 není radno se příliš vyšťavovat v podřadných disciplinách - o to větší uznání Káje vzhledem k FC
Reagovat
tommr
to vypadá, že Karolína to s útokem na nejvyšší příčky myslí vážně. Ten debl jí bral hodně sil i když to třeba nepřiznala ... :)
Jsem zvědavej jestli se k podobnýmu kroku odhodlají i Bára Strýcová a Lucka Šafářová. U těch by mě to ale mrzelo víc, protože ty můžou na rozdíl od Karolíny v deblu dokázat mnohem víc než v singlu ...
Reagovat
tommr
bude ten závěrečnej debl někde k vidění? Docela rád bych se podíval jak to Lucce s Katkou v deblu půjde ... :)
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/safarova--siniakova-vs-martinez-sanchez--sorribes-tormo-czech-republic-spain-live-stream-123442.html
Reagovat
PetaM
Na stránkách ČT bych to taky zkusil :)
Reagovat
Krisboy
Tam jsem to nenašel.
Reagovat
PetaM
Je to tam, stejně jako v televizi :) Hned, jak skončil sjezd :)
Reagovat
Krisboy
Aha, když jsem se díval, bylo zrovna to lyžování a pak už jsem to nezkoušel.
Reagovat
tommr
tak to nakonec přece jen dávají na ČT2 ... :)
Reagovat
PetaM
Tak je to v telce :)
Reagovat
FulnekUltras
Takhle má vypadat reprezentace. Dneska hluboký respekt před Kájou, která vůbec nebyla ve snadné pozici, ale ohromně zkušeně ji zvládla. Navíc jistě přispěla i velká koncentrace v tréninku na return. U Barči je třeba si všimnout, že sama hrála v FC o vítězný bod poprvé - a její místy až děsivá nervozita při koncovce tomu plně odpovídala. Nakonec to ale urvala - na poslední MP svým typickým kraťasem. Teď už to z ní snad definitivně spadne - a dobře, že u toho mohla mít osobně i tátu. Svačinu komentovat raději ani nebudu, to je absolutní hrobař slibně rozehraných zápasů. ;)
Reagovat
Kozoroh
Co dodat... Karolína a Bára jsou stabilní opory našeho FC týmu, srovnatelné s dvojicí Kvitová & Šafářová nebo Berdych & Štěpánek v DC.
Karolína dnes s přehledem přehrála Gabrine, jejíž výkon se mi už včera nezdál, ale stačilo to na Báru, ale zdaleka ne dnes na Káju. Bára před chvíli španělský tým dorazila, ačkoliv tak trochu nečekaně měla se svou soupeřkou víc přace než dnes Kája.
Reagovat
Frick
Jako u Jágra to pobaví, ale člověk této funkce by měl mít svůj projev více kultivován.
Reagovat
FulnekUltras
co ti vadí, chasníčku? ;)))
Reagovat
milik254
Nejnudnější FedCup, co jsem viděl. Bídné výkony ode všech hráček, o atmosféře v ostravské (proč Ostrava?) a napůl prázdné hale taky nemá cenu mluvit. Nebavilo mě to, fakt že ne.
Reagovat
dunphy
Vždyť Karolína dneska hrála super a ani Bára nehrála špatně. Nic bídného na jejich výkonu nebylo.
Reagovat
milik254
Hm, jako nehrály špatně, ale žádná sláva to nebyla
Reagovat
Lunej..
Kazdemu se clovek nezavdeci.
Reagovat
blixa
A volovi už vůbec ne ;-)
Reagovat
Fandina
V Ove bylo po cele dva dny uplne vyprodano a plno na vsechny ostre zapasy, takze nechapu o cem je rec a zapasy byly pekne, vsechny, i debl, i kdyz na nem moc lidi nezustalo, jen škoda že to holky nedotahly.
Reagovat
Lunej..
Jsme proste nejlepsi:)
Reagovat
janek_da
nebyla na lavičce ta zrzka Vlaďka Uhlířová?
Reagovat
janek_da
uuuuufffffffff
Reagovat
FulnekUltras
a pana Svačinu naléhavě žádám, aby si ty svoje rádoby optimistické prognózy laskavě odpustil...

Bári pooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dunphy
Ve Švýcarsku mezitím skončila naprosto parádní bitva se šťastným koncem pro Timeu. Super! :)
Reagovat
janek_da
Bára toho má plné kecky.
Reagovat
Lunej..
Jj je to videt. Kdyz Barca vyhraje, bude se hrat ctyrhra?
Reagovat
janek_da
ja ziju v tom, že ne
Reagovat
Lunej..
Jj, opravdu nebude.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně psychicky
Reagovat
smazaný uživatel
Ondra blbě už zase si to odstřelil, tohle bohužel není smůla ale chyba. Kdo ví třeba to byli poslední šance na medaili.... štafeta mužů nemá šanci
Reagovat
VlS
teď ten game nechtěla. A stejně ho má.
Reagovat
dadaft
Barča vypadá nějak strhaně, měla by si dát 14 dnů voraz.
Reagovat
VlS
Taky mi připadá utahaně.
Reagovat
smazaný uživatel
je skvělá antukářka. Vítězku RG viditelně přehrává
Reagovat
historik
tak Týna zase vypadá projede zápas po prvním vyhraném setu:-(
Reagovat
smazaný uživatel
klasika, neuvěřitelné, že s tím nic nedělá
Reagovat
Krisboy
Kačenka :D
Reagovat
VlS
zas ránu od medaile, to už naštve, nebo co.
Reagovat
bIbec
pěkné výměny.
Reagovat
Frick
ach jo. 18. ranou si odstřelil stříbro. Tam Gábinina zlatá je vykoupena čím dál dráž :-(

1 zlato, ale v dalších (už čtyřech!!!) závodech medaile/zlato zlikvidáno stupidní chybou/smůlou.
Reagovat
VlS
Gábinona zlatá s tím nemá nic společnýho.
Reagovat
milik254
Blbost
Reagovat
EllNino
buď spokojenej tvl !
Reagovat
Frick
V jednom závodě štěstí, ve čtyřech smůla. Za tim si stojim.
Reagovat
EllNino
ne ... Ondra před MS nebyl vubec adept na cenné kovy, Gábina ze 2 závodů 2 placky, Mix je vždy loterie ... prostě sklapni :D
Reagovat
blixa
Stát si za tím můžeš ale zase jen dáváš na odiv, jakej si blb ;-)
Reagovat
slacker
ty zase davas na odiv ze jsi bolsevicka svine co neumi prijimat jine nazory
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, zkus si říct, že když nebudeš do příští neděle přispívat na TB, tak Češi získají nejmíň další tři placky.
Věřím ti :-D
Reagovat
kada.tom
Bára set, postup je blízko :-)
Reagovat
Lunej..
Ja to cekala, ze Barce styl Spanelky sedne.
Reagovat
janek_da
a zase důležité, že Baruna dala brejk na síti a je dřív na lavičce, aby si odpočala
Reagovat
Lunej..
Tenhle typ hracky Barce sedi:)
Reagovat
Krisboy
Dobré ráno, přátelé. Zaspal jsem Káju.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že Italky bývaly jedna z velmocí, no teď jim hrozí pád až do Euro-africké zony mezi státy jako Gruzie, Rakousko, Turecko, Izrael, Bulharsko no až odejde Fran a Roberta tak to neprve bude maso
Reagovat
smazaný uživatel
Rusky né že by na tom byly extra lépe, ale mají alespoň talentované tenistky, Italky už nemají nic
Reagovat
VlS
A dala sis někdy v Itálii kafe? A domácí těstoviny? Ti mají dobrejch věcí fůru.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem tam špagety, byly dobrý. Lepší než ty moje :(((( ale na moje houskové knedlíky Italové nemají
Reagovat
smazaný uživatel
A moc nepiju, nechutná mi. Dám si ho opravdu vyjímečně a jen Capuccino
Reagovat
smazaný uživatel
Jako zajímalo by mě co chce jako Sára dělat, když ani na antuce není schopná uhrát absolutně vůbec nic. Viděla jsem ji včera a za celý zápas dala 4 winnery nebo kolik, s tímhle nevim co chce jako dělat a to podání to je ještě horší
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela mazácky s kanárem
Reagovat
Hector21
Danka neskutečně....
Reagovat
dunphy
Ježiši viděli jste vůbec jak hrála její "soupeřka"???
Reagovat
Frick
hrála s dřevěnou?
Reagovat
Hector21
ježiš a chápeš nadsázku????
Reagovat
dunphy
Jo, sorry, ona zrovna v tvém případě byla fakt skvěle rozpoznatelná a taková, ehm...hodně na místě.
Reagovat
Nola
Sara sa vobec nehybala, v 2.sete sa hral iba servis a return, ziadne vymeny, Daniela vyuzila dokonale Sarinu indispoziciu, ale to samozrejme nie je jej chyba
Reagovat
Frick
A to se to projevilo až během zápasu? Ta Paolini je 215., ta mohla něco uhrát...
Reagovat
Frick
Hrála Mugu včera fakt tak dobře a nebylo to "zdeformováno" i tim, že prostě Bára hrála velký prd...?
Reagovat
Frick
...to myslím, že vždy na místě si říct, když dobře hrající hraje druhý den pendrek...
Reagovat
EllNino
není, každý zápas je jiný ... nemužeš to srovnávat, je to nesmysl
Reagovat
VlS
Barča má s vysokejma ranařkama prostě problém - logicky a pochopitelně.
Reagovat
Frick
...jo a logicky a pochopitelně mají vysoké ranařky problémy s běhavými obranářkami. Viz. Petra x Niculesu, Kája x Aga...
Reagovat
EllNino
Bára není běhavá obranářka
Reagovat
Frick
a co je tedy? Nehybná esařka...?
Reagovat
EllNino
běhavá variabilní hráčka blbe
Reagovat
Frick
dyť ti někdy nedá za celej set dva winnery
Reagovat
VlS
Niculeska ani Aga nejsou malý, mají kolem 170, Barča má 162 a to je sakra rozdíl, protože na nedosáhne po kick servisu na return.
Reagovat
Frick
164
Reagovat
Frick
když s nima má takovej problém, tak ják jí mohla loni smést?
Reagovat
EllNino
budeš neustále řešit věci, které se nedají změnit ?
Reagovat
VlS
Včera jí taky vzala set. Když hraje malá s velkou, tak se prostě hraje trochu jinej tenis, než když hrajou 2 malý, nebo 2 velký. Sis nevšim, že se Barča nemohla dostat k saku?
Reagovat
Lunej..
Ty stare ukazky jsou super:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zda se mi to, nebo je Garbine nejaka pohubla?
Reagovat
VlS
načechrala Koťátku kožíšek pěkně a rychle. Tak to Barčo dokonči, prosííím
Reagovat
tommr
a bude vůbec Bára hrát? Nenasadí Pála radši Lucku? :)
Reagovat
Frick
Lucka byla na lavičce :-(
Reagovat
PetaM
Bára jako jediná chyběla na lavičce :) Takže asi ne.
Reagovat
VlS
Nevím, ale nemyslím si to.
Reagovat
Frick
Dostal by pokutu od ITF, že nominal hůře postavenou hráčku. Aspoň on si to asi myslí.
Reagovat
FulnekUltras
kuš už
Reagovat
kada.tom
teda Karol to "koťátko" slušně zrasovala ... :-)
Reagovat
Carloss
nevíte, budeme-li případé semi s USA hrát, tak to bude u nich nebo u nás?
Reagovat
VlS
u nich
Reagovat
PetaM
U nich. Jak s Německem v Německu, tak s USA v USA :D
Reagovat
janek_da
tak nám asi vyvěsí
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vlajka_Protektor%C3%A1tu_%C4%8Cechy_a_Morava
Reagovat
tommr
a co čekáš od Trumpa? Za Obamy by se tohle určitě stát nemohlo ... :)
Reagovat
kada.tom
jo, zrovna Trumpa určitě bude zajímat nějaký Fed Cup :-D
Reagovat
tommr
ty tu politologii asi nestuduješ moc pozorně jinak by si přece už musel dávno vědět, že Trump s Putinem můžou za všechno zlo pod sluncem ... :)
Reagovat
slacker
za vsechno zlo na TP muze fandina, ques, tommr a blixa :-D
Reagovat
janek_da
opravit. není to gendrově a rasově vyvážené
Reagovat
slacker
quesh je genderova zena, tommr je negr a blixa je zluty
Reagovat
slacker
opravuji blixa je modry
Reagovat
VlS
Hlavně za užvaněnost a neakceschopnost EU
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby nebyla tak podobná ruské, čecháčci by si toho patrně ani nevšimli.
Reagovat
tommr
tak nakonec to Karolína ukončila při podání soupeřky. Moudrý rozhodnutí ... :)
Muguruza byla až do dneska ve FC neporažená, ale dneska tvrdě narazila. Karolíně se za dnešní výkon nedá skoro nic vytknout ... :)
Reagovat
Jan
Kdo by to po včerejšku čekal, že to půjde tak hladce ? :)
Reagovat
tommr
Karolína dneska zahrála podstatně líp než včera zatímco u Muguruzy to bylo přesně naopak. Určitě není žádná náhoda to, že Karolína dokázala Muguruzu porazit už pětkrát za sebou ... :)
Reagovat
Lunej..
Takovej coud jsem tedy necekala, Kaja skvele:)
Reagovat
blixa
Koťátko se zastydělo za to, co včera provedlo a dneska splnilo zadání ;-) :D
Reagovat
Lunej..
Mluvil jsi ji do duse jo? Rucne strucne:)
Reagovat
blixa
Podrbal jsem ji pod bradičkou ;-)
Reagovat
Lunej..
Pry bradickou, fakt nemuzu:D
Reagovat
tommr
tak napoprvé se Karolíně nepodařilo dopodávat zápas. To je velká škoda ... :(
Reagovat
janek_da
to se snad ukáže po zápase, jestli to byla škoda
Reagovat
tommr
škoda to byla v každým případě, ale Karolína to naštěstí napravila hned v následující hře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidět Jelču v kvalifikaci :( Deb.ilní arabáči nemohli dát Jeleně WC hlavně že nějaký El-Nabhananai co dostala v 1.kole OPĚT 0:6 0:6 ji dají a to ani neni domácí, ani skoro domáci je skoro téměř možná domácí
Reagovat
kada.tom
WC dávají pořadatelé turnaje, takže je čistě na nich, kteří hráči/hráčky je dostanou :-)
Reagovat
dunphy
Ježiš, díky za osvětlení. To jistě toho trolla, ani mě, ani nikoho jiného tu opravdu nenapadlo. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já chci aby WC dali Jeleně takže nechápu pro jí to WC nedali když to já chci jako
Reagovat
VlS
Ona není Jelča, ale Jeca, když už.
Reagovat
Pedronegro
hmm, vypadá to na koťátko s vyprášeným kožíškem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sára totálně v hajz.lu i na antuce, nevím co chce jako dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad na konec kariéry když i s "důchodkyní" Hantuchovou dostává na antuce výprask
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela má set proti Saře
Reagovat
kada.tom
FC dobrý, ale co předváděj ve Sv. Mořici na sjezdovce pánové ... masakr
Reagovat
vrabejka
Kajo super! Věděl jsem že na ni máš!!!
Reagovat
kada.tom
Vypadá to dobře!
Tak ještě jeden :-)
Reagovat
Frick
http://cz5.staticac.cz/foto/vyrobky/1626250/w1626221.jpg

za ten 1. set může být ještě ráda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist