Prostějovský klub slíbil odměnu 100 000 korun za dopadení pachatele

4. 1. 2017, 11:04
Aktuality 324
Prostějovský tenisový klub vyplatí odměnu sto tisíc korun tomu, kdo pomůže k dopadení pachatele prosincového přepadení Petry Kvitové. Dvojnásobná wimbledonská vítězka má pořezané prsty levé ruky a čeká ji minimálně půlroční pauza. Iniciativa ji potěšila.
Profily hráčů

Petru Kvitovou přepadl neznámý pachatel v úterý 20. prosince ráno v jejím prostějovském bytě. Při potyčce ji pořezal, ještě týž den večer absolvovala šestadvacetiletá tenistka téměř čtyřhodinovou operaci v Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou.

Rekonvalescence potrvá několik měsíců, na turnaje se hráčka bude moci vrátit podle odhadů nejdříve ve druhé polovině roku.

Nápad vyplatit odměnu vznikl podle tiskové zprávy prostějovského klubu spontánně bezprostředně po činu. Na dopadení pachatele přispějí hráči, trenéři, správci kurtů či vrátní.

"Všichni tady máme Petru moc rádi. Tím, co se stalo, jsme otřeseni. Uvítáme, když třeba i díky této odměně policie toho, kdo si dovolil s nožem na bezbrannou dívku, co nejrychleji dopadne," uvedl majitel prostějovského klubu Miroslav Černošek, který také přispěje.

Prostějovská policie podle mluvčího Františka Kořínka na základě zveřejněné podoby a popisu pachatele obdržela na dvě desítky podnětů a oznámení od občanů a stále přicházejí další.

"Jako možní pachatelé odpovídající zveřejněnému identikitu či popisu bylo označeno i několik osob s kriminální minulostí. V současné době na případu usilovně pracuje maximální možný počet policistů, kteří pečlivě vyhodnocují všechny získané poznatky a informace. Několik osob jsme již prověřili a vyloučili," řekl ČTK mluvčí v úterý odpoledne.

Zdravotní stav Kvitové, která věří, že se k tenisu vrátí, se podle jejího mluvčího Karla Tejkala vyvíjí podle plánu. "Nejsou žádné komplikace či nepředvídané překážky. Petra postupně rozcvičuje prsty, čeká na vyndání stehů a začala zvolna s kondičním cvičením, aby tělo bylo připraveno na zátěž," uvedl Tejkal.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

324
Přidat komentář
MartinPa
Pořád tady špekulujete jak to mohlo být a pravda je třeba úplně jiná. Petra se řízla, když umývala nádobí, uklouzla na kachličkách v kuchyni, atd. = pak se to samozřejmě, pro zakrytí vlastní nešikovnosti, hodí na fiktivního loupežníka. Výzor na identikitu je shodný s Petřiným vkusem na partnery - z toho lze vydedukovat, že spíš než na reálného útočníka to vidím na jejího vysněného idola :-)
Reagovat
Krisboy
Děkujeme detektivní ústředně za rozbor.
Reagovat
janek_da
Reagovat
Fandina
A co když nemá v kuchyni kachlíčky?
Reagovat
Stan_Borowitz
To je úplně jedno, hlavně přece nesmíš věřit tomu, co ti předkládá "mainstream"...
Reagovat
VlS
No, a existuje ona vůbec?
Reagovat
Fandina
Myslíš Petru? Asi ne.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, Petra je vymyšlená jako přistání Američanů na Měsíci.
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, já zapomněla, že nesmím věřit mainstreamu, policii, Černoškovi a ani Petře. Máš pravdu.
Reagovat
Patri.k
Stejně ho policije ani nehledá... spoléhají, že se prostě náhodně někde objeví, až se bude někde legitimizovat nebo provede nějaký jiný průser...
Reagovat
Frick
No, řekl bych, že Černošek má v Prostějově takové slovo, že HLEDAJÍ
Reagovat
misa
Když klub nabízí odměnu, tak asi Černošek od policie ví, že pátrání zatím neprobíhá úspěšně. Ten člověk asi není z Prostějova nebo okolí, jinak by už byl dopadený. Možná se ani nejednalo o loupežný motiv, stačí si občas přečíst některé vzkazy na fcb. profilech hráček. Ten dům, kde Petra bydlí, asi není těžké najít, místní o ní určitě ví, navíc jsem jeho fotku viděl už loni v Blesku. Snad bude útočník brzo za mřížemi.
Reagovat
Frick
Takže Tejkal lže?
Reagovat
misa
V čem má lhát?
Reagovat
Frick
?Nebylo to tak, že by šli přepadnout Petru Kvitovou. Šlo o někoho, kdo přepadává byty - a shodou okolností šlo v tomto případě o byt Petry Kvitové,? uvedl její mluvčí Karel Tejkal.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenis-petra-kvitova-utok-karel-tejkal-reakce-f33-/tenis.aspx?c=A161220_115502_tenis_mne
Reagovat
misa
Jdu přepadnout Petru Kvitovou a nasimuluju obyčejné přepadení v bytě. Tím nechci tvrdit, že o tom něco vím :) Ale je zvláštní, že se trefil zrovna na její byt a zrovna když před pár dny přijela ze zahraničního kondičního soustředění.
Reagovat
Frick
Četl jsi tento můj rozbor?

Proč tomu věřit?

Nese to znaky amatérské práce - žádné maskování, provedeno během dne (byť již po období "ranní špičky"), lest s pracovníkem údržby působí dojmem, když to vyjde, tak to vyjde, když to vyjde, tak to nevyjde

Proč tomu nevěřit?

V Prostějově by mohlo být nějakých 15 000 bytových jednotek. Čistě matematicky by to vycházelo na pouhých 0,006667%, že by zrovna narazil na byt Petry. Navíc je zvláštní, že by zvonil na byt bez jmenovky. Spíš bych očekával, že by si vybíral byty se jmenovkou, kde by bylo uvedeno jedno ženské jméno ("Nováková", ne "Novákovi", ne "Novák", ne "Nováková, Novotná") a dalo by se tedy očekávat, že byt bude obýván jednou ženou (samozřejmě jistotu by mít nemohl, ale jako první "filtr" dobré). Pokud nešel na náhodu, tak je poté nutné odlišit zda šel oloupit "nějakou holku, co bydlí sama", "tu Kvitovou, co bude mít prachy". No a v krajním případě skutečně i možnost cílenýho zmrzačení Petry s případným eLPasem (a krádeží hotovosti) jako pouhou zástěrkou.
Reagovat
Frick
*když to vyjde, tak to vyjde, když to NEvyjde, tak to NEvyjde
Reagovat
misa
Ukáže se po zadržení pachatele. Pokud k němu dojde.
Reagovat
Frick
Osobně si myslím, že pokud slavní dávají na charitu, tak obvykle chtějí, aby se to vědělo. Zakládají nadace, nechávají se fotit v nemocnicích, dětských domovech, někdy s obřími šeky.

Nakonec právě i právě Petra toto udělala - viz. Renelův odkaz http://www.nros.cz/cs/o-nadaci/tiskovy-servis/novinky/kure-dekuje-petre-kvitove/17/

A tedy hlavně - nedává se ten honorář za srdce Fed Cupu vždy na charitu? Tj. že to není o tom, že by se sama od sebe ve prospěch dobročinnosti vzdala třeba prize money na turnaji.

--------------------------------------------

Je tedy fakt, že jsou i případy, kdy skutečně lidé posílali peníze charitám anonymně.

Možná vám tento příběh něco řekne.

http://hokej.idnes.cz/hokejista-tkacenko-dal-pul-milionu-nemocne-divce-za-15-minut-sel-na-smrt-1zo-/evropa.aspx?c=A110921_195133_evropa_jok

Jistě nouzí netrpěl, ale tak velkou star, aby bral nějaké astronomické sumy, také asi nebyl. To slouží k jeho cti.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=21070&lang=en
Reagovat
Frick
A vzkaz pro Lunej - jestli jste na to za komoušů nebyli zvyklí, tak se smiřtě s tim, že v demokratické společnosti je standartní názorová pluralita. Vč. těch názorů, které se zrovna nevejdou do škaltulky "politická korektnost".
Reagovat
misa
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/standarta
Reagovat
blixa
To ten deb.il stejně nepochopí ;-)
Reagovat
blixa
Problém není že by nebyla názorová pluralita. Skutečným problémem je, že kdejaký idi.ot (jako třeba ty) začne veřejně vyřvávat výplody svého chorého mozku a když je mu to otlučeno o držku, začne ječet že jsou potlačovány jeho "alternativní" názory. A v řevu těhle idi.otů zaniká hlas lidí vzdělaných a moudrých, kteří nakonec často raději mlčí. A to je skutečná tragédie dnešní "demokracie".
Reagovat
Lunej..
No vida dedo, prvni pade uz bezi ke mne:)
Reagovat
blixa
Sakra , ono už je zítra !!! Dofrasa !! :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
blixa
No počkej, první byl "misa" ! datum už má 5.1. !!! :D
Reagovat
a.magerova
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/02/cit%C3%A1ty-Lidi-kter%C3%A9-je-nejt%C4%9B%C5%BE%C5%A1%C3%AD-m%C3%ADt-r%C3%A1d-jsou-605x605.jpg
Reagovat
Frick
A co je špatnýho na tom, když napíšu, že by bylo fajn, aby tenisté, kteří vydělávají astronomické sumy, došly k té myšlence, že kousek ode mne žijí lidé, kteří zdaleka takové štěstí neměly a že by bylo správé prokázat jistou dávku solidarity.
Reagovat
blixa
Protože na tom nic "fajn a správného" není. Cokoliv padá shůry "za nic" je jen devastující. Viz chudí afričané. Pokud jsou necháni sami sobě, tak ano, víc umírají ale aspoň se snaží. Pokud je ale začneš živit, tak přestanou dělat cokoliv a jen čekají s nataženou dlaní. Co je víc devastující ?
Reagovat
Fandina
Tenisti vydělávají a pak přijde období, kdy vydělávat nebudou a budou se rozmýlet, co s vydělaným udělají. Pochop to už konečně a nezáviď druhým, že mají víc než ty.
Reagovat
Stan_Borowitz
Popsal jsi to naprosto přesně.
Reagovat
slacker
Popsal to zcela spatne ve smyslu sveho dogmatismu modreho bolsevika.
Reagovat
Stan_Borowitz
Máš to nějak popletené. Bolševici byli odjakživa rudí.

Kéž by někdy zavládl dogmatismus rozumu. To by bylo na světě krásně.
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
slacker
No pojem bolsevici byl poprve pouzit pro frakci ruske socialni demokracie. Ale principy kterymi se vyznazuje tzv bolsevicke mysleni jsou zcela vlastni i jinym skupinam, kter=y byli pred nima i po nich. Jednou z nich jsou i podobni verozvestove jako je blixa
Reagovat
Stan_Borowitz
To je sice možné, ale tohle zrovna nebyl ten případ. To, že blbci přeřvávají lidi vzdělané a moudré, je bohužel daň z globální komunikační stoky zvané eufemisticky sociální sítě.
Reagovat
Tornes
Sranda, že zrovna pod svým příspěvkem, který je typickým představitelem názorového komunismu, se stavíš do obhájce demokracie a vyhrazuješ proti komunistům :D

Co kdyby ses raděj staral chvíli o sebe a přestal řešit, co podle tebe mají nebo nemají dělat ostatní?
Reagovat
misa
Laureátka ceny Srdce Fed Cupu dává šek na charitu dle vlastního uvážení. Tady jiný příklad :)
http://www.jpeg.cz/images/2017/01/04/SvyG8.jpg
Reagovat
Frick
Tohle Lucka prostě nedala ze svýho. Těch 10 000 nebylo nikdy určeno pro Lucii Šafářovou. BNP dává 10.000 USD na charitu a hráčka vybere, na co se to dá. Konec pohádky.
Reagovat
misa
Ano, BNP platí a oceněná rozhoduje, kam peníze půjdou.
Reagovat
Frick
No a to je ona. Lucka nepřispěla ničim.
Reagovat
Frick
*ono
Reagovat
misa
Taky jsem nemyslel, že Lucka dává na oslavu ocenění své peníze. Uznávám, že větu o šeku jsem mohl lépe formulovat.
Reagovat
Frick
No a nebylo by právě fajn, kdyby k tomu přidala 10 tis. ze "svýho"?
Reagovat
Fandina
Nech na druhých, co z penězi udělají. A nechtěj na druhých, aby se o ně dělili. Až vyděláš hodně peněz, tak pochopíš, jak je potřeba s nimi nakládat a věř tomu, že na potřebné se také dostane.
Reagovat
misa
V roce 2014 říkal mluvčí Tejkal, že Petra na charitu přispívá, ale nemá potřebu o tom mluvit.
Reagovat
Frick
Ok, ale zase je tu pak problém, zda je to částka odpovídající jejík astronomickým příjmům, které jsou ještě navýšeny čistě papírovou změnou daňové rezidentury, díky kterému náš stát zřejmě přichází o jistou finanční částku, která by mohla být využita pro blaho jeho obyvatel.
Reagovat
misa
Petra mi poslala pár miliónků, takže stěžovat si nemůžu :)
Reagovat
Frick
Jsi alespoň bez končetin?
Reagovat
misa
I bez hlavy, i bez hlavy...
Reagovat
blixa
Nemlž zmetku. Pro blaho dávkových vyžírků jako jsi ty, jen to řekni na plnou hubu !
Reagovat
misa
tomu, kdo dovede Lucii Šafářovou zpět do top 20 :)
Reagovat
FulnekUltras
Dostane se tam sama. Kdyby Barču včera dala - a že k tomu nebylo daleko - vyli by i všichni zdejší vlci úplně jinak. ;)
Reagovat
misa
Odvážná a správně trenérsky vedená Lucie vzor 2014 - 15 by Barboru na hardu vyřídila ve dvou setech. O její současné hře platí to, co napsal Vlk ve vedlejším článku.
Reagovat
FulnekUltras
chybělo málo - a platil by ve vlčí mze naprostý opak ;) Lusy nijak neodepisuju - a ono se to nakonec už brzy ukáže
Reagovat
misa
Hned po Australian Open zveřejním seznam mých připomínek, jak vylepšit její hru, kdybych Lucii trénoval :-)))
Reagovat
Frick
Ani tehdy nebyla schopna porážet Češky. Až na domlácenou Smitkovou ve Wimblu.
Reagovat
misa
S Bárou hrála v roce 2014 na trévě a Petru by mohla zdolat jen po nějaké důkladné psychoanalýze :) Třeba šanci měla tehdy v Eastbourne 2014 velkou, opět ztratila tiebreak rozhodujícího setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyli by jinak...
Casto ji chybi dobra delka uderu a nejaky napad. Bylo to videt uz s Deniskou, ktera tu jeji kratkou delku vyuzila tak, ze to zpet Lucince nalila, ktera s nejake "solidarity" ji to nalila zpet na krasny volej, ktery Deniska paradne supla do site...a dat prohoz winnerem Denisce, ktera nevi a stoji na na BL jak zarezana neni opravdu nejaky problem...
Janekda vlk neni, ale zavyl po zapase s Dendou, ze ji Bara asi udela...proc asi...
Nebavim se tu o snazeni hracky, ale uplne o necem jinem...co tu hracku muze profilovat v top10 nebo aspon top20.
Proste s touhle hrou to bude mit na tech turnajich hodne tezke...ve zkratce...je to hodne monotonni no. Je to takovy navrat do dob pred Biljanou.
Pochopitelne zatim...muze se to zmenit. Ano a necitim, zeby to zmenila s Frantou. Vzdyt ani ten Pala ji na trave moc nepomohl, a to uz je nejaky kadet;P
Holt Lucy potrebuje specialni pristup no;)
Reagovat
smazaný uživatel
tsss, normalne prihlaseny...:) a pryyy anonym...
Reagovat
VlS
Vidím to stejně, monotónní, chybí moment překvapení.
Reagovat
FulnekUltras
Podle mě je to pořád hlavně otázka vyhranosti a sebedůvěry. Jak už jednou Lusy na tom kole jezdit uměla, tak to prostě nemůže úplně zapomenout. Jenom potřebuje čas. Věřím, že už za pár měsíců to s postupující zápasovou jistotou bude o hodně lepší i výsledkově.
Reagovat
a.magerova
To je název nějakého baru?

:-P
Reagovat
Jabadu
Dostaneme tě. Je to jen otázka času. Tvoje DNA už máme (policie ho z taktických důvodů tají).
Po zápase v bytě PK po tobě zůstalo spoustu stop. Jenom o nich ještě nevíš. Přihlaš se sám, zmírní ti to pobyt ve vězení.
Reagovat
FulnekUltras
Taková polehčující okolnost by ti snad mohla i zaručit, že v umývárně spadneš na podlahu nešťastnou náhodou jen jednou...
Reagovat
Frick
Docela by mne zajímaly ty otisky. Nikde se o tom nemluvilo. Vč. toho, zda měl rukavice.
Reagovat
George_Renel
by měl Radek s pěkným bonusem :-))).
Reagovat
mrafe
je otázkou, jestli bude chtít Nole postoupit dál a nebo bude chtít slavit tři krále. ;-)
Reagovat
VlS
No, kterej von je z těch třech králů král?
Reagovat
George_Renel
Tedy vzhledem k tomu, že chlapi hrají již pěkných pár hodin, taky by se mohla redakce postarat, abychom nemuseli lepit příspěvky pod toho úchyla na fotce...
Reagovat
Kytka
Taky tohle jsem si přesně myslela.
Reagovat
Padme
Jj přesně... :D
Reagovat
Frick
Nevím o tom, ze by Petru chtěl, chraň bůh, nějak prznit.
Reagovat
Dobry-den
tohle beru jako tvé přiznání
Reagovat
Kytka
Tak zkušenost a pevnější nervy v závěru přece jen vyhrály. No přála jsem mu víc. Dokud tenhle chlapík bude hrát, budu mu fandit vždycky.Škoda jen, že Veselka nehrál s jiným soupeřem. Byla by paráda mít tři tenisty ve čtvrfinále. I když se bojím, že Radek bude zase zítra proti Djokerovi jen šaškovat.
Reagovat
EllNino
pro Radka je už čtvrtfinále úspěch :) ... a s Novakem má teď zdaleka největší šanci uspět za dlouhá lééta, Nole se trápí ...

Tomáš bude hrát s Tsongou nebo Brownem, takže čekám konec
Reagovat
Kytka
Browna by asi dal, ale ten s nejvyšší pravděpodobností nedostane Tsongu.
Reagovat
turista
Tsongu zdolá.
Reagovat
Krisboy
Mohl by mu oplatit porážku z Abú Dhabí.
Reagovat
Alexandria
Zdravim! Khachanov vs Karlovic,skoda,skoda Karen Khachanov 2x po sebe prehral v TB!Smola pre Karena,ale on ma velke vyhliadky aspon u mna pekny vecer prajem
Reagovat
Krisboy
Já jsem ho snad ještě hrát neviděl, tak nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ho videl nedavno vo Viedni a prehral s Karlovicom 7,6 6,7 3,6....hral velmi pekne,niečo z neho bude...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře berdych až na to že si to musí vždy zkomplikovat..
Reagovat
Kytka
Tak přesně. Jen mně vadí, že jsem neviděla, co v druhým setu pokonil Tomáš a ve třetím Jura. Šejkové nás vyšplouchli se streamama.
Reagovat
Jabadu
Tomáš si to asi pohlídá, ale ten Kovalík! Co to jako je?! Šmikne Čiliče ... ???
Ale ta Karolína - to je koncentrovaná síla, co?
Bez Petry je její útok neodvratitelný!
A stran toho hajzla, co zaútočil na Petru - jednou se s ním potkám - nemohu zatím specifikovat v jaké roli, ale týká se to vězeňské služby.
Tak zatím Ciao, frajere!
Reagovat
kada.tom
Tomáš s Jirkou jak na WTA :-D
těsný set v TB, pak rychlovka pro Jirku a teď to vypadá na kanára od Tomáše :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá tak Bedřich se dostal k brejkbolu stal se zázrak
Reagovat
smazaný uživatel
pan Berdych proste s velkymi jmeny klopyta, ale treti set uz bude jeho.. :-)
(Sakra, oni jsou kluci fakt bez kamer?) :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nedostat se k brejkbolu ve dvou setech je fakt napovazenou!!Return musí být tragický!!
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te, co to tady cele dny proti Berdovi trapne roztacis? Tak Jura dobre podava. A? :-)
Reagovat
EllNino
Proti všem, proti Adamovi, Tomášovi a tak dále ...
Reagovat
VlS
Že by nick Andy Murryho? Že je takovej přehlíživej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jiste se u toho sklebi a chyta za zapesti.. ;-) neee, trochu vazneji - ty tahle zastydla decka (dospely byt nemuze) chapes? Neskutecne otravny, jak ho neznam, nemam ho jeste v ignoru. :-(
Reagovat
VlS
Já je ignoruju i bez ignoru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Marduch
Že by po tý cca třicítce uvadal nejcitelněji return? V Big4 si ho na stabilně vysoký úrovni drží už jenom Můra..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Berdych zase musí předvádět traparnu ve druhém setu jak na servisu tak na returnu! Takový ranec od veselého může dostát jenom on.on chce grandslam? Blázen....
Reagovat
mayday
Berďu s Veseláčem sleduju jen na livesportu, ale co tam předváděli v tom TB, to musel být cirkus zase.
Reagovat
ipko
Reagovat
Marduch
hezky využil kratšího balonu od Saši.
Reagovat
Aspik1
Vzdyt to je Hrdlicka. Az na tu mlynarskou cepici..
Reagovat
ipko
Reagovat
Padme
ta prohra se Zverevem nemusí Rogera tolik mrzet...
Reagovat
a.magerova
Jeho jak jeho, ale co nás?!!!
;-)
Reagovat
Padme
Ten přenos mi moc nefungoval.. :( Ten závěr prvního setu byl tragický, ale jinak mi to nepřišlo zlé.. Zverev hrál parádně, Roger zbytečně kazil.. Škoda no.. ale zkusil si dlouhý zápas, to taky není k zahození.
Reagovat
a.magerova
Jako jooo.... Zverev je i celkem koukatelný.... jsou typy u kterých by mě to žralo víc... ;-)
Reagovat
Padme
Vzhledem nebo tenisem?
Reagovat
a.magerova
Mix obojího... :-))
Reagovat
a.magerova
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/07/02/23/35E4176600000578-3671821-image-a-30_1467499311482.jpg
Reagovat
Padme
Je pravda, že v devatenáctiletého Rogera bych si podle vzhledu taky nevybrala... :D Takže až Zverev začně porážet i jiné vysoce postavené hráče, možná mu jednou fandit budu...
Reagovat
turista
No Zverev už druhou sezónu plní zcela náhodnou roli Federerova hrobaře. Věří si na něj.
Reagovat
letityfanousek
Kdyby to byla nějaká labilka tak bych skoro řekl, že si to vymyslela sama a udělala to třeba z nešťastné lásky, takový zkrat. Stále ho neobjevili. Vymyslela si podobiznu Hrdličky. To by taky pasovalo, je to přítel (snad) kamarádky Plíškové a ona se do něho zakoukala (kdo by taky odolal žé?) a aby to trochu zamotala tak přidala bekovku, kterou nosil Štěpánek. To taky pasuje. Jen ta hlavní osoba nesedí. Tohle by Petra nikdy neudělala.. takže Petro dej se do kupy a koukej přidat další talíř z Wimbledonu, snad to stihneš.
Reagovat
MartinPa
Koukám na HC a ta mladá Švýcarka je nejlepší hráč na hřišti. Připomíná mi výzorem a zvukovým projevem mladou Selešku :-)
Reagovat
dadaft
to je čistá exhibice v Perthu.
Reagovat
George_Renel
Hvězdy i favorité slušně padají. Teď Goffin, Čilič.... Doufám, že si Tomáš ze žebříčkových sousedů nevezme příklad.
Reagovat
Krisboy
Ne že bych mu to přál, ale kdyby padnul zrovna s J1rkou, nasranej bych nebyl.
Reagovat
Krisboy
Ale Horác by mohl klepnout Djoka, taky by mi to nevadilo.
Reagovat
Marduch
Jenže pak by nedošlo na bonbónek Radek vs. Djoker..
Reagovat
Krisboy
Aha, to jsem neštudoval. No stejně to na překvápko nevypadá...Djoker si to pohlídá.
Reagovat
dadaft
Angie měla krizičky, ale celkově velmi dobrý zápas.
Nejvyšší úroveň měl mač nakonci prvního setu -- to byla čistá přestřelka na 3 údery max., hráčky tam sypaly winner za winnerem...

výkon Angie nebyl bezchybný, ale samozřejmě záleží, jak bude hrát za dva tři týdny.

Ash Barty mě nadchla -- měl jsem o ní jen mlhavé povědomí, ale dva její zápasy, které jsem teď viděl, mě přesvědčily věnovat ji do budoucna pozornost.
Doufám, že brzy nabere body minimálně na jistotu grandslamů.
útočná hráčka.
Reagovat
PetaM
Dokud zase nedostane menstruaci a nerozhodne se dát si od tenisu pohov, určitě bude soupat :)
Reagovat
dadaft
myslím, že už z toho vyrostla.
ono hrát queenslandskou kriketovou ligu nebo hrát Wimbledon je přece jen rozdíl. ))
Reagovat
dadaft
P.S. nic proti queenslandské kriketové lize.
Reagovat
VlS
Na účtu asi propastnej
Reagovat
janek_da
http://tenisovysvet.takurcitee.sk/clanok/21671/kvitova-uz-rozcvicuje-prsty-zacina-s-kondicnym-treningom
Reagovat
slacker
Hrdlicka, cislo konta pro zaslani 100 000 poslu v PM
Reagovat
Stan_Borowitz
Pozdě, kámo!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
VlS
tom nadřela. A zítra Elina, hned tak Angie z atletiky nevyleze.
Ash s WC, to bude na AO dáreček. Tak nemusely by naše holky zas mít všechno, tak třeba Aga, Simča - to by byly ty správné příjemkyně.
Reagovat
janek_da
:)

já to vidím že ji schytá Lucka.
Reagovat
Krisboy
Dobře Radku, dobře! Řež ho!!
Reagovat
Krisboy
Ještě, že Roger tu Belindu má. Snad jí nezkazí čtyřhru.
Reagovat
Lunej..
Nakonec by mel rikat Roger, ze je rad, ze s ni muze hrat:)
Reagovat
Krisboy
Ještěže nehraje s Martinou. By se pakoval s ostudou :D
Reagovat
A.R.R.
Bel ho seřvala v šatně,tak bude hrát jako z partesu :-D
Reagovat
blixa
Taky si myslím že dostal čočku :D
Reagovat
A.R.R.
ale zabralo to :-D
Reagovat
a.magerova
Takže před každým zápasem musí dostat na holou..... OK, budu TO dělat... ;-)
Reagovat
A.R.R.
tak tak, Roger musí dostat před zápasem pořádný nářez na holou a držkovku :-D Pak pojede jako parní válec :-D
Reagovat
janek_da
Stejně čuju u Angie zradu. Ne nadarmo je v Cvokhausen týmu.
Reagovat
janek_da
noo, z 0:40, odvážná hra. další adeptka do 70členného pole adeptů na top20
Reagovat
janek_da
6 BP odvrácených, zhusta krásnými winery

parádní rozehrání pro Angie
Reagovat
janek_da
Sympatický výkon. Tohle asi Angie nečekala.
Reagovat
dadaft
mnó, nakonec Ash udržela servis...
Reagovat
janek_da
Jestli to náhodou není skrytý product placement. Se mi ta bekovka začíná líbit.
Reagovat
Frick
Za 100 000 by ze sebe někdo mohl udělat nechutmou odpornou kur.vu a kamaráda, bráchu, syna na napráskat.

Ale za mega by to bylo ještě lehčí.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, v první řadě je to pachatel závažného a odporného trestného činu, takže toho by měl každý "napráskat" i bez odměny.

Bejt to kamarád, brácha, syn, tak se ho nejdřív snažím přesvědčit, aby se šel přiznat sám. Kdyby to neudělal, tak by už nadále nebyl můj kamarád, brácha ani syn a "napráskat" bych ho tedy šel s klidem. Odměnu bych si nevzal nebo bych ji daroval na konto pomoci obětem násilných trestných činů.

Naní to tak složité dilema, když se nad tím člověk zamyslí.
Reagovat
VlS
Hlavně normální člověk se ani nemá nad čím zamýšlet
Reagovat
smazaný uživatel
Stan, ty máš syna?...

Lebo nemyslim si, ze by to bolo také jednoznačné..Krv nie je voda, ze áno..
Reagovat
VlS
A ty bys chtěl mít syna lupiče? Já teda ne. A syny mám 2.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mám, ale tohle fakt není krádež propisky, kde by to vyřešilo pár facek za zavřenými dveřmi.
Reagovat
a.magerova
A potatil se?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ani ne, řekl bych...
Reagovat
Fandina
Tak se pomamil?
Reagovat
Stan_Borowitz
Bohužel...
Reagovat
Fandina
:-) tak po někom být musí. Tak kluk po mámě a holčičky po tátovi.
Reagovat
a.magerova
No no... vždycky tu svou ženu chválíš.... takže Tvého syna bude chválit zase jeho žena... to je dobrá vyhlídka pro něho... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
On je z prvního manželství...
Reagovat
Frick
Tady jde o tu motivaci. Pokud by se někdo jal udat svého blízkého z morálních důvodů, tak OK. Ale udání z důvodu finančního (s tím, že morální důvody mám v paži), tak to je velice nízký chování.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tož to je jas jasů, že by nikdo neměl nikoho udat kvůli penězům a příbuzného už vůbec ne. To je hotové, vyřízená věc.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak píšu níže Krisboyovi, podle mne je na tom identikitu jasně Hrdlička, jen trochu míň "opálenej".

Srovnej: http://img.ahaonline.cz/img/18/new_article/1929685-img-borhyova-hrdlicka-hadka.jpg
Reagovat
janek_da
Tam je těch rozdílů víc.

delší blond vlasy, plnější rty, náušnice, větší oči

ale jinak jo, jsou si dost podobní
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky jsem si pak uvědomil, že jsem zapomněl napsal, že Hrdlička není ta vlevo, že ta je jen hrdlička.
Reagovat
peRFect
Je to celej Hrdlička. A o motivaci není pochybnost! :-)
Reagovat
Frick
Ha ha, blesku.
Reagovat
peRFect
Já jsem blesk, ale za to ty jsi detektiv jak major Zeman ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, souhlas, viz můj příspěvek, tam je to jasně vidět.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/942297-tennis-players-bikinis-vol-2-a-95.html

To už je vzácné dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
AHoj vsem. Pouzivam tennistv.com na koukani ale obcas musim hledat nejaky stream. Ted jsem narazil na tohle:
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f

je to slabsi kvalita ale rychle jako blazen a bez reklam (stejne mam ad blocker spusteny)
Reagovat
ipko
aj tak bude ízy otočka, Belinda a fast 4 to istí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev už porazil aj lepších, než 16.hráčov sveta, takže žiadne prekvapko..
Reagovat
smazaný uživatel
zajtra hra s Rafom,tak aby sa nam to nevratilo
Reagovat
ipko
:DDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
To je ten druhej, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
a vecna skoda, ze si vzhledem k 16 letemu vekovemu rozdilu nemuze uz nikdy zahrat s Federerem, moc by mu to dalo.. ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Palec hore!
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze moze...Niekde v prvých, druhých kolách, tam je stret s Rogerom velmi pravdepodobný...
Reagovat
VlS
Tak Fricek tady brečí nad děckama a zvířátkama a vůbec nemyslí na to, jaký dopady bude mít Rogerova prohra na všechny tvorečky doma u Magerky :-( O hladu a na ulici v mrazu
Reagovat
blixa
A to ještě budou ty šťastnější z nich, které unikly záchvatu vzteku a nebyly ušlapány :D
Reagovat
a.magerova
Chlapci, máte možnost tomuto běsnění zabránit a škody zmírnit... co říkáte trojce... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Na víc si netroufáš, či co?
Reagovat
a.magerova
Csss... tady... na TP si troufnu na kdeco... ;-)
Reagovat
a.magerova
http://akphoto4.ask.fm/302/529/139/-199996997-20b6pmc-67o7l4q4ede1fp/original/avatar.jpg
Reagovat
janek_da
Tak já se těšil při rozklikávání odkazu. No, ale Bud ... taky dobrý.
Reagovat
a.magerova
Je to jen a jen na nás... ;-)

http://www.superimunita.cz/img/mid/461/citat-dne---73-.jpg
Reagovat
janek_da
ale pozor!

http://addicted2success.com/wp-content/uploads/2013/08/Motivation-Picture-Quote-Motivation-Big-Dreams.jpg
Reagovat
a.magerova
http://www.superimunita.cz/img/mid/458/citat-dne---70-.jpg

http://www.pronaladu.cz/wp-content/uploads/2016/04/628-sny-obavy.jpg
Reagovat
janek_da
jasně. já jenom, že jsem takový snílek, až se toho děsím
Reagovat
a.magerova
Já taky.... ale přece máme pro strach uděláno... ;-)
Reagovat
janek_da
přesně
http://www.sklenicescitaty.cz/citaty/21168.jpg
Reagovat
a.magerova
http://www.superimunita.cz/img/mid/509/citat-dne---121-.jpg
Reagovat
janek_da
A jsem jedinej? Tak to bych musel.
Reagovat
janek_da
tak do žní ...
Reagovat
a.magerova
Uvidíme... :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Teda jo, teď jsem musel udělat kombinaci Ctrl-C, Ctrl-V tolikrát, jako bych dělal nějakou vědeckou práci ve společenských vědách...
Reagovat
a.magerova
Cesta za sebepoznáním není jednoduchá, chce to nějaké ty oběti.... :-))

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/06/cit%C3%A1ty-Skute%C4%8Dn%C3%A9-a-bezpe%C4%8Dn%C3%A9-%C5%A1t%C4%9Bst%C3%AD-je-mnohem-sp%C3%AD%C5%A1e-605x605.jpg
Reagovat
kada.tom
Krásně Zverev :-))
Reagovat
ipko
aj tak unbelievable match od obidvoch..
Reagovat
Krisboy
To věřím. Škoda, že jsem to nemohl vidět. Určitě večer kouknu aspoň na highlights.
Reagovat
Krisboy
A je to. Dobře Saša!
Reagovat
Krisboy
Budou tři TB, nebo ho Roger na poslední chvíli zlomí?
Reagovat
dadaft
jinak doufám, že tomu deb.lovi při zatýkání někdo nešťastnou náhodou pošlape ksicht.
Reagovat
dadaft
tož pome na to.
Reagovat
dadaft
tak Ash se uvedla několika koulemi. ))
Reagovat
Krisboy
Tak světová jednička začíná hájit svůj (mnohými zpochybňovaný) post. Tak se ukaž.
Reagovat
dadaft
tak zatím Barty naprosto boží a dávám ji do širšího kruhu mých oblíbenkyň!!!
Reagovat
dadaft
musím říct, že u Ash Barty cítím pohybové nadání srovnatelné se Světlanou Kuzněcovovou.
Reagovat
dadaft
Angie předvádí dobrý tenis.
Ash dělá chyby, některé bych řekl z naivity -- potřebovala by hloubější vhled i vcítění do zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
ale kolik toho Ash a taky v jakem veku odehrala.. jo a ahoj zase zpet na TP, giginek dobre zapracoval.. :-)
Reagovat
dadaft
ahoj :))
Reagovat
dadaft
bohužel, začátek setu je fuč. ((((
Reagovat
dadaft
jako v prvním setu i na začátku druhého hraje Angie mizerně, přesto Ash nedokázala urvat druhý brejk (vlastní vinou).
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz a snad proti te BH strele po lajne konecne nic nemas.. :-)
Reagovat
ipko
what a point!!
Reagovat
Davor1
To Zverev tak geniálne servíruje, alebo je Roger zase na returne totálne jalový? Gasquet nemal proti Sašovi na returne nejaký extra problém...
Reagovat
ipko
podla mňa ide slušné bomby, okolo 210 km/h
Reagovat
ipko
17. eso teraz
Reagovat
Krisboy
Copak Rišár, to je jinej level!
Reagovat
turista
No tak Gasquet tak výborně returnuje jakákoliv podání, že ho prakticky nelze umlátit dělovým podáním. Karlovič,Isner,Groth i Zverev o tom vědí své.
Reagovat
Krisboy
Tak třetí setík.
Reagovat
ipko
tak snád otočí
Reagovat
jackiec
chudák vrátnej nebude mít na pívo, charakter ten milionář černošek
Reagovat
smazaný uživatel
ale udrzi si pracu:)
Reagovat
VlS
Nedělal bych si o něj starosti, ona mu to Petra, nebo Černošek vrátí i s úrokem, buď v klidu.
Reagovat
Lunej..
A kde se vubec vzal nesmysl, ze bude prispivat vratny? Nekdy zasnu, jak muzeme byt na nejvyssim stupni vyvoje.
Reagovat
smazaný uživatel
pisu to v clanku,tak to musi byt pravda
Reagovat
Lunej..
Myslim si sve a pokud je to dobrovolne tak nevim, proc by mel byt nekdo chudak. Reagovala jsem na Frickuv koment dole, pardon.
Reagovat
smazaný uživatel
az teraz som si to precital,s tymi vratnikmi to vsak nebude az take horuce,len potrebujeme svetu ukazat aky sme sudrzni,ako nas je vela a ze to vsetko zvladneme a podobne chuyoviny,ale napad sa ceni
Reagovat
Frick
Jako PR je to prostě absolutně nezvládnutý.

Petra je sympatická holka. To je fakt. Ale stejný fakt je ten, že má možná na účtech čtvrt miliardy. A aby to byla fakt čtvrtka miliardy a ne třeba jen 230 mega, tak se rozhodla pro čin vůči kterému může mít řada lidí zcela legitimně kritický postoj. Tak mi přijde jako nebetyčný fail pouštět do médií pohádky o tom, jak se jí lidi, co vydělávají 1000x méně skládají na odměnu za dopadení.

Ono by Petry (Lucky, Káji) neubylo, kdyby třeba občas daly 100, 200 tis. na nějaký dobročinný projekt.
Reagovat
Fandina
Zřejmě asi nechápeš, že ani tak nejde o peníze, jako o gesto, jak je to mrzí, co se Petře stalo. Peníze v tomhle nejsou rozhodující.
Reagovat
Lunej..
Chtit po Frickovi, aby chapal, je zhola nemozne.
Reagovat
Frick
A co chápal? Člověk, co zřejmě obrací každou korunu, bude finančně podporovat (byť třeba jen 100 Kč) někoho, kdo má stamiliony?
Reagovat
EllNino
nestrkej nos do věcí, do kterejch ti nic není Petře
Reagovat
Frick
Sklapni, frajírku.
Reagovat
EllNino
až po tobě, já tu hodnotím tenis, o tom aspoň něco vím, ty nevíš o ničem nic a komentuješ vše ... jako brouk Pytlík
Reagovat
smazaný uživatel
ved Petra sa o to neprosila,to su tie dopady solidarity,pomahat aj proti voli poskodenemu(nesuvisi s tymto pripadom)
Reagovat
Frick
Jasně že asi ne. Ale místo toho, aby se s tím šlo takto ven, má Černošek okamžitě říct "Ježiš neblázněte, snad sami dobře víte že Petra tyto možnosti má sama"
Reagovat
smazaný uživatel
tan vas Cernosek chce byt za dobreho uja,tak mu to nekaz,kvoli tebe alebo mne by sa netrhal
Reagovat
Frick
Jestli chce bejt za dobrého, má postavit útulek.
Reagovat
smazaný uživatel
to by ho vsak tak nespropagovalo,kapitalizmus je postaveny na tom,ze chudaci sanuju bohatych,dostavame sa do dalsieho levelu,ked to musia robit dobrovolne a s nadsenim,nie som nejaky rovnostar-to v ziadnom pripade-len okrem toho,ze na nas zarabaju,este z nas aj robia blbcov
Reagovat
Lunej..
A jakym pravem ty urcujes, co ma druhy delat s penezi? Nechas si do toho taky kecat? A jdi prikladem a davej druhym ze sveho, kdyz to kritizujes u druhych. Hrajes si tu na ochrance chudych a sam nedas nic.
Reagovat
blixa
Frick jako správný socanokomouš ví sám nejlépe, jako mají ostatní žít a zejména co mají dělat se svými penězi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
len je trocha blbe,ked sef vyhlasi.ze vsetci robime "skladanu"na to ci ono,pri minimalnom ucinku na dolapenie pachatela
Reagovat
Frick
Já jsem jen odpovídal Dorschovi. Že pokial má byť súdruh Černošek za dobrého uja, ma postavit útulok pre zvieratka.
Reagovat
VlS
Ty nemáš kde hlavu složit?
Reagovat
smazaný uživatel
podla profilu,je takmer nemozne ho najst,jedine by si musel na mieste cinu zabudnut doklady,zobrali vobec otlacky prstov? a ak aj ano a nie je v databaze...
Reagovat
George_Renel
Ty jsi opravdu špína všech špín.
Ne rozdíl od tebe určitě na dobročinné účely přispívají. Kolik jsi dal ty, špíno špín?
Reagovat
Frick
Důkaz o tomto není.
Reagovat
George_Renel
Důkaz žes něco dal opravdu není, neb býti nemůže.
Reagovat
George_Renel
http://www.nros.cz/cs/o-nadaci/tiskovy-servis/novinky/kure-dekuje-petre-kvitove/17/
Reagovat
Frick
No, to už je 5 let. To klidně může dávat každou sezonu.

Třeba vždy 0,5% z PM každý rok...
Reagovat
George_Renel
Ti co dávají nejvíc se tím nechlubí. Kolik dáváš ty?
A zno u opakuji že jsi neskutečný špinavec, spodina diskuse.
Reagovat
Lunej..
Blbci jsme my, vcetne me, ze na nej reagujeme, coz chce. Nedame nejakou soutez o nereagovani na Fricka?:)
Reagovat
VlS
asi jediná cesta. Připojuji se k ignorování.
Reagovat
A.R.R.
já soutěžím rád, takže jsem pro :-D
Reagovat
Lunej..
Ok, kdo bude od zitrka reagovat na Fricka, posle mi 50 korun :)
Reagovat
blixa
Bábi !!! Ty mě chceš zruinovat ???!!! :-o
Reagovat
janek_da
Co ti udělá 1500-15000Kč denně?
Reagovat
blixa
Tak 1500 budiž ale 15 litrů, to už neberu :D
Reagovat
A.R.R.
No co bábina začíná spořit na důchod, tak jsme kámoši ne :-D
Reagovat
A.R.R.
ty budeš bohatá :-D
Reagovat
janek_da
Lunejka by se měla kouknout po nějaké EET pokladně
Reagovat
a.magerova
Do března má čas... :-))
Reagovat
mrafe
Kdybych chudák peníze vybírala v hotovosti, tak by si spíš měla pořídit nějakého silného bodyguarda, víš jak by se jí ty 50 Kč pronesly. Měla to hned zaokrouhlit na 100, ty jsou lehčí. ;-)
Reagovat
a.magerova
Nebo vyplácet v sudých dnech... :-)))
Reagovat
VlS
Já to Lunejce usnadním - nic nechcu - ať dá mou odměnu na nemocný děcka, nebo na zvířátka :-)
Reagovat
Lunej..
Mili nickove, posilat mi to budete na ucet, takze budu ready:) verim, ze vam udela radost, ze mi zlepsite zivotni uroven, predem vsem ze srdce dekuji:))
Reagovat
blixa
Nemáš poplatek za příchozí platbu ? Že bych ti to poslal korunku po korunce ? :D
Reagovat
Lunej..
Nemam samozrejme zadne poplatky a splatky neberu:) takze od 00:01 zacnu evidovat.
Reagovat
VlS
A který zvířátko ty seš?
Reagovat
Lunej..
To nejznamnejsi a nejuzitecnejsi:)
Reagovat
VlS
To přece dámě nemůžu ve společnosti říct. Jen na to pomyslím a rudnu
Reagovat
Lunej..
Ja nevedela, ze mi tak chces rikat:)
Reagovat
Kozoroh
Já na Fricka nereaguju vůbec a nedělá mi to problém.
Reagovat
janek_da
kdo na něj za celý den nebude reagovat, naopak od Lunej dostane 50Kč
Reagovat
a.magerova
Tak karty nelhaly.... říkaly, že mě v roce 2017 čeká zvýšený přísun financí.... už je TO tady... ;-)
Reagovat
janek_da
pozor aby se tě nesnažil Fricek chytnout kecy o Rogerovi Velikém I.
Reagovat
a.magerova
Dík, dám si velký pozor... :-))
Reagovat
Lina
Většina lidí nekřičí do světa, že někomu na něco přispěli, prostě chtějí pomoct. Takže jedině pokud máš křišťálovou kouli nebo jsi nějaké médium, tak ano, potom to můžeš vědět i když tomu pochybuji. Řekla bych, že jsi spíš zapšklý, ublžený člověk. Jestli nechodíš k psychologovi, tak bych Ti to doporučovala nebo se nad sebou aspoň zamysli. Možná potom budeš o něco šťastnější?
Reagovat
Krisboy
Nesleduje někdo Federera se Zverevem? Co tam ten Roger vyvádí, že prohrál set z vedení 5:2?
Reagovat
ipko
Saša od toho ako stratil servis o dosť lepší, Rogera dostáva pod tlak a ešte k tomu aj zbytočne kazí.. v tiebreaku dve DF od Rogera :/ moc sa mi to nepáči
Reagovat
Krisboy
Saša si na něj asi dost věří, on ho vlastně vyklepnul v Halle. Na Rogerově oblíbeným povrchu, na oblíbeným turnaji.
Reagovat
Marduch
Když je Saša "v zóně", tak předvádí top5 tenis.
Reagovat
Lunej..
Jsem zvedava, jestli tou potencialni svetovou jednickou bude Nick nebo Sasa:)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že oba. Budou se střídat jako Andy s Nolem.
Reagovat
Krisboy
Je to možné. Jinak Roger se Sašou asi pěkná bitva a já hniju v práci :(
Reagovat
Kozoroh
Saša bude dřív/jen on z těch dvou jedničkou, má talent a bere tenis zodpovědněji než Gyros.
Reagovat
Krisboy
Jj, je to borec, fandím mu.
Reagovat
Padme
Pár dvojchyb. Trochu se mu rozpadl servis. A ta Jestřabí oka mu na pozornosti moc nepřidala... Zverev si věří. Buší do toho a vychází mu téměř vše. Roger se občas ustřelí...
Reagovat
smazaný uživatel
spis servis po navratu jeste uplne nenasel..
Reagovat
smazaný uživatel
prispeju aj vratnici,to mi pripomina ako slovaci prispievali-ju grekom,s tym rozdielom,ze tu je asi fakt solidarita dobrovolna
Reagovat
Frick
Jsou tři králové. Sr.át na nemocné děti, opuštěná zviřátka atp.

Prostějováci se budou skládat na ubohou Petrušku.
Reagovat
Frick
Vážne - je to neskutečně hloupý, aby se na něco takovýdleho skládal vrátnej, co bude brát 12 hrubýho. Resp. to tímto způsobem prezentovat.

Ať to plní Petra nebo Černošek za ušetřený prachy z "optimalizací".

Petra udělala chybu. Udělal by jí zřejmě 90% z nás. Ale udělala jí. A za chyby se platí.
Reagovat
Lunej..
Boze ty jsi opravdu ubohej. Az tobe nekdo prilozi nuz ke krku, tak doufam, ze chybu neudela. A odmeny se vypisuji v mnoha pripadech a to nejak nekomentujes co?
Reagovat
Lunej..
A proc neprispejes ty na zviratka a nemocne deti? Radeji jezdis na turnaje, uchylne si fotis holky a sem hazis vyplody sve chorobne mysli.
Reagovat
A.R.R.
je to debi.l, na to se nedá nic jiného říct.
Reagovat
VlS
Škoda slov
Reagovat
Lunej..
Vim, omlouvam se, ze jsem opet zklamala a nedrzela prsty:)
Reagovat
Frick
Chybou myslím to, že mu otevřela.
Reagovat
Fandina
Proč chybou? Já také otvírám lidem, když stojí těsně za dveřmi a zeptám se co chtějí? Kdyby mě po otevření zastřelili, ani si neškrtnu. Jinak samozřejmě, teď už otvírat nebudu.
Reagovat
Frick
Teď už otevírat nebudeš?

No, tak jsi předtím dělala chybu.

%, že bys při otevření neznámému člověku byla přepadena, po tomto incidentu skutečně nevzrostla :-D
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, to, že ty dveře otevřela je příklad pro ostatní, co se může stát. Takže nepouštět toho, koho neznám do bytu.
Reagovat
PetaM
Já neotevírám, ani když někdo zvoní od vchodových dveří :D Pokud není nikdo ohlášený, je mi úplně jedno, co potřebuje :D A ve dveřích mám kukátko a kouknu, který blbec za mnou zase leze. Když ho neznám (a jak jsem psal, není ohlášen), ani neotevírám :D Ale je fakt, že jsem asi moc přeopatrný, i když když čtu takové věci, tak možná ani ne :D Ale třeba taťka otevírá bez toho, aby se podíval do kukátka. Každý to má jinak ;)
Reagovat
Fandina
Výhodou je mluvítko a kamera u dveří, tam se zeptáš co chce a uvidíš ho. Ale samozřejmě, po téhle zkušenosti už nebudu otvírat žádnému plynaři, elektrikáři či komukoli jinému.
Reagovat
Frick
patřím k těm 10%, co by tu chybu neudělali
Reagovat
Frick
*patříš
Reagovat
Fandina
Jenom deset procent? Tak teď to procento určitě vzroste.
Reagovat
smazaný uživatel
mozu ta prepadnut hocikde na ulici a pod.,a si v prusere ak osoby na to urcene ta obvinia z neprimeranej obrany
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že mě můžou přepadnout kdekoli, ale přece jenom, v domě, kde nikdo není nebo v bytě, kde nikdo není je to jednodušší, co se týká svědků.
Reagovat
Lina
Ono asi není problém u takových lidí si zjistit, kdy se bude zapisovat voda, plyn atd., protože to bývá většinou na vývěskách v domech nebo v nějakých zpravodajích a kukátka jsou k ničemu. Víme, že takový hajzolové v tom umí chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
cez okno
Reagovat
smazaný uživatel
ja som ale debyl
Reagovat
George_Renel
Špínohrabači zalez!
Dnes sis asi zase nevzal prášky.
Reagovat
turista
Problém je to, že i kdyby ho chytili tak za takový útok podle našeho trestního zákoníku dostane bohužel malý trest. Kdyby se takovéto útoky trestaly jako v Číně nebo na Filipínách tak by jich ubylo. Petra se tenisově dá do kupy, ale život se člověku po takovém útoku změní. Zažil jsem to bohužel na vlastní kůži tak s ní velmi soucítím.
Reagovat
Lunej..
Vyhlaseni odmeny je vzdy osemetne protoze penezchtivych lidi je hodne,takze policii trochu dopredu lituju:)
Reagovat
Krisboy
To ano, ale prostějovští asi stejně jako já nechápou, že ho ještě nedostali. Takže se jim nedivím.
Reagovat
Lunej..
Kdyz chces, aby te nenasli, tak to zase neni tak velky problem. Kdovi, kam zmizel.
Reagovat
Lina
Já si myslím, že když ho doteď nechytili, už ho asi bohužel nechytí. Odměna měla být vypsaná hned a klidně ať se policie zapotí, hlavně když půjde tam, kde má být.
Reagovat
Krisboy
Vždycky, když vidím tu podobiznu, musím se usmát. Ta podoba je fakt neuvěřitelná :D
Reagovat
Stan_Borowitz
podle mne je to Hrdlička, trochu to doladit dohněda a je to celej on.
Reagovat
Krisboy
Tak Fricku, neprotahuj to a konečně se přiznej, stejně tě dostanou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist