Strýcová i debutantka Vondroušová byly suverénní, soupeřky dorazily kanárem!

30. 5. 2017, 17:50
Aktuality 137
FRENCH OPEN - Barbora Strýcová a sedmnáctiletá debutantka Markéta Vondroušová na úvod Roland Garros předvedly suverénní výkony, když svým soupeřkám povolily dohromady pouhé čtyři gamy. Obě zápasy zakončily kanárem. Neuspěla jen Kristýna Plíšková, která večer nepotvrdila roli papírové favoritky.
Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová si na Roland Garros odbyla premiéru v kvalifikaci grandslamu, ve které ztratila ve třech zápasech pouze sedm gamů. A ve stejném rytmu absolvovala i svůj dnešní debut v hlavní soutěži.

Sedmnáctiletá Češka nedala šanci domácí Amandině Hesseové. Čtyřiadvacetiletou Francouzku, která je 215. hráčkou světa, deklasovala jednoznačně 6-1 6-0. Soupeřku drtila tvrdými údery od základní čáry a trápila ji i chytrými 'kraťasy'.

"Tohle je úplně neskutečný. Měla jsem štěstí na los, ale zase jsem si to uhrála," komentovala Vondroušová. "Ze začátku jsem byla hodně nervózní, i když to tak nevypadalo. Když jsem se rozehrávala, tak to na mě dolehlo, ale odehrála jsem hodně dobrý zápas," uvedla.

První dvě hry získala Vondroušová bez ztráty míčku a jediný game domácí tenistce povolila za stavu 4-0. "Začala jsem hrozně dobře, ona nevyhrála míč první dva gamy, pak uhrála jeden a všichni tleskali. Moc jsem jí nepouštěla do hry. Myslím, že neměla tolik šancí," řekla Vondroušová. 
Ta před devíti dny triumfovala na podniku ITF 100 v Trnavě a tak už v devíti zápasech v řadě neztratila ani set. Svou letošní bilanci vylepšila na 51 výher a 6 porážek.

"Nejde ani tak o soupeřku, ale jde o to, že hrála první zápas v hlavní soutěži grandslamu a byla pasovaná do role favoritky. Tohle zvládnout v hlavě bylo obtížné," řekl jeden z trenérů Vondroušové Zdeněk Kubík. "Když se bavíme před zápasem, nepůsobí tak sebejistě, ale uvnitř ní to je. I díky té spoustě zápasů, co vyhrála," zmínil Kubík.

Vondroušová několikrát zopakovala, jak byla před zápasem i během něj na kurtu nervózní, i když se to ani trochu nezdálo. "To říkají všichni, ale takhle nervózní jsem byla nejvíc za poslední dobu. Protože jsem si říkala, že los je dost dobrý, abych uhrála to kolo a o to to bylo horší. Ale zvládla jsem to," oddechla si.

Podle svých slov se klepala, i když odcházela už jako vítězka z kurtu. "Vlastně jsem se klepala celý zápas. Seděla jsem tam a klepaly se mi ruce, nechce se mi jíst. Jako bych vyhrála ve třech. Bylo to hodně důležité," řekla mladá tenistka.

 

Ve druhém kole se rodačka ze Sokolova utká s 26. nasazenou Ruskou Darjou Kasatkinovou, které má co vracet. Při svém prvním startu v juniorce na French Open s ní v roce 2014 prohrála po boji v semifinále. "Od té doby jsme se vůbec nepotkaly. Bude to takový návrat do juniorů. Hraje dobře," řekla Vondroušová.

Jako první dnes z českých tenistek uspěla Barbora Strýcová. Také jednatřicetiletá rodačka z Plzně byla suverénní, když přehrála 6-3 6-0 Američanku Alison Riskeovou.

Duel s Riskeovou zlomila Strýcová ve svůj prospěch v šesté hře úvodní sady. Svěřenkyně kouče Tomáše Krupy využila svůj první brejkbol v utkání a vzala Američance servis. Výhodu potvrdila a od stavu 5-3 získala precizní a pestrou hrou sedm her v řadě. Po hodině a 21 minutách využila třetí mečbol přímým bodem z podání.

"Skóre vypadá lehce, ale tak lehké to nebylo. Výsledek určitě zkresluje," komentovala Strýcová zápas, který se hrál hodinu a 21 minut. "První set jsme se hodně tahaly a pak jsem utekla brejkem. Dobře jsem se hýbala, byla jsem trpělivá a klíčem byl dobrý servis," řekla plzeňská hráčka, která odvrátila všech šest brejkbolů.

Strýcová zvládla první kolo na Roland Garros poprvé dva ročníky po sobě. Do druhého kola na pařížské antuce se dostala jen při své premiéře v roce 2004, pak osmkrát vypadla v 1. kole. Znovu uspěla až loni, kdy došla do 3. kola.

"Začínám Paříž milovat? To zas ne. Ale je to lepší," smála se Strýcová. "Tenhle turnaj nebyl do loňska moc pozitivní, ale nějak jsem to překonala, i když to bylo těžké, protože jsem loni hrála s Luckou," zmínila výhru nad Lucií Hradeckou. "A když budou letos zase kola dvě, budu moc ráda, ale musím si to odpracovat. Na antuce to je pro mě těžké," řekla.

O vyrovnání svého pařížského maxima se Strýcová utká s domácí Alizé Cornetovou. S 43. hráčkou světa má nepříznivou bilanci 2-5. Po pěti porážkách v řadě poslední dva vzájemné zápasy vyhrála, včetně loňského utkání ve finále Fed Cupu. To byl jiný povrch. Na antuce je nejsilnější a má víc času na údery. Je na ní nebezpečná. Bude to taky hodně o hlavě," řekla Strýcová.

Po vyřazení světové jedničky Němky Angelique Kerberové a při absenci těhotné Sereny Williamsové z USA i Rusky Marie Šarapovové se zdá být turnaj hodně otevřený. Z pohledu Strýcové je zajímavé, že je ženský tenis vyrovnaný. Že není v závěrečných kolech pořád stejné jméno. "Je to výjimečná situace a je to hezký. Mě samotnou to motivuje být lepší a využívat šance, že tu velké jméno není," řekla.

Čtvrtfinalistka Wimbledonu 2014 přesto na nejvyšší metu nemyslí. "Že bych si říkala: ty jo, já můžu vyhrát grandslam! To si vůbec neříkám. Pro mě je každý zápas strašně těžký," dodala Strýcová.

Ze tří českých tenistek dnes byla neúspěšná jen Kristýna Plíšková. Ta sice nemá antuku příliš v oblibě, letos však na ní došla do finále domácího turnaje WTA v Praze a v Paříži začínala proti domácí 260. hráčce světa Chloe Paquetové, jež díky divoké kartě debutovala na grandslamovém turnaji.

Pětadvacetiletá Češka si ale premiérovou výhru na Roland Garros nepřipsala ani na třetí pokus. V roli papírové favoritky neudržela vedení a prohrála 7-6 2-6 2-6.

Prvním kolem v Paříži tak prošly čtyři Češky. Už v neděli uspěla Petra Kvitová, včera nezaváhala Karolína Plíšková.

• FRENCH OPEN 2017•
Francie / Paříž, antuka, 12.780.000 dolarů
úterní výsledky českých tenistek (30. 05 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Strýcová (20-ČR) - Riskeová (USA) 6-3 6-0
Vondroušová (ČR) - Hesseová (Fr.) 6-1 6-0
Paquetová (Fr.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-7(4) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

137
Přidat komentář
horska.kraslice
Po celý zápas Markéty jsem si říkala, že se mi zdá, že je nervózní. No, a měla jsem pravdu, sama to následně popsala.
Ona je taková upřímná holčina, na nic si nehraje, říká věci tak, jak je cítí. Je to pěkné, tak nějak to k ní patří. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze to k jejimu veku patri obecne a prave se (jeste) provali, co v nich skutecne je.. :-)
Reagovat
blixa
Na ČT24 jsou vtipálci. Ve sportovním zpravodajství cca ve 23:40 nám prozradili, že na RG do dalšího kola neprošla paradoxně ta nejvýše postavená, světová trojka Kristýna Plíšková :D
Reagovat
janek_da
Nebude to úěkný přílet domů. Vajíčka jsem připravil. A jestli nebudou mít holky rozumnou omluvu, tak bude pro ně ještě hůř.
Reagovat
Lunej..
prohrála jsi, zahoď prosím raketu a běž dělat něco smysluplného, nebo tady pár nicků trefí šlak a to by byla opravdu škoda.
Reagovat
blixa
Ne, to by opravdu nebyla. Pokud by se to podařilo, tak to je skoro na vyznamneání "zasloužila se o stát" :D
Reagovat
Frick
To je fakt pipina, jak to mohla pros.rat, když tam byla jako no. 1...
Reagovat
Frick
Opravdu... smutný, smutný tenisový příběh.
Reagovat
galisj
Kolik je bodů za 1.kolo RG_
Reagovat
freeteepek
Tak to ti řeknu docela přesně. Moc né:-)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
PetaM
10.
Reagovat
blixa
70 ;-)
Reagovat
blixa
Aha, ono vlastně nebylo řečeno zda vyhrané či prohrané. Prohrané 10, vyhrané 70.
Reagovat
PetaM
Tak těch 70 je vlastně za druhé kolo ne? :D
Reagovat
blixa
Záleží na tom, jak to bereš. Je sklenice polprázdná nebo poloplná ?
Reagovat
PetaM
Za mě je za druhé kolo 60 bodů :D A celkem za dosažený postup 60 + 10 = 70 :D
Reagovat
horska.kraslice
Za vyhrané 70, za prohrané 10.
Reagovat
Fandina
za první 10 za druhé u holek 70 u kluků 45 a vpravo je kolonka AKTUALNI TURNAJE a pod tím Hlavní turnaje a když na to klikneš, tak se dostaneš na zápasy, výsledky a pod tím je tabulka s body. Tak snad to tam mají dobře.
http://www.tenisportal.cz/french-open/2017/atp-muzi/
http://www.tenisportal.cz/french-open/2017/wta-zeny/
Reagovat
tommr
pokud se hráčka na GS dostane na základě postavení v žebříčku tak za vypadnutí v prvním kole získá 10 bodů ...
Kvalifikantka ale v případě vypadnutí v prvním kole nezíská nic a zůstanou jí jen body za postup z kvalifikace ...
Reagovat
Fandina
takže 40 bodů
Reagovat
tommr
nebo 30 u LL ...
Reagovat
Fandina
aha :-))
Reagovat
Frick
70 před nebo po zděnení brutální fr. daní?
Reagovat
Frick
Vzhledem k losu velké zklamání. Tak jedna, kdyby vypadla, OK, ale tři, to je zkrátka hodně. Šafi snad ani na ten kurt jít neměla. Lepší než si nadělat takhle nebetyčnou ostudu. Případně mohla skrečovat. Katku jsem neviděl (a asi dobře jsem udělal) a Týna po 1653. neudržela náskok setu, nyní to ještě vyšperkovala tim, že hrála proti holce ze třetí stovky.
Reagovat
tommr
jj je to velký zklamání. Takhle dobrej los naše holky neměly ani nepamatuju. Vypadnutí by se asi dalo pochopit u Petry pokud by jí zlobila ruka, ale Katka, Lucka a zejména Kristýna žádnou takovou omluvu nemají a měly by zpytovat svědomí ... :(
Reagovat
blixa
Vy dva si to běžte hodit. Ulevíte tak svému zklamání a potěšíte většinu diskutujících na TP ;-)
Reagovat
tommr
a víš kolik lidí by potěšilo kdyby sis to hodil ty?
Reagovat
blixa
Nevím. Ať se hlásí, potěší mě když budu vědět koho zklamu :D
Reagovat
Frick
Blixo, a jak se to ma udělat, aby si člověk zlomil vaz a ne se 5 minut škrtil. Stejně je asi nejlepší, v zimním období, se uchlastat do bezvědomí v temným lese... a následně umrznout..
Reagovat
blixa
Jednoduchý. Kvalitní provaz, tak 2cm tlustej, dobrá dýlka, tak 7m, klidně víc, pěkně uvázat smyčku, namazat mýdlem. Najít most přes silnici s kvalitním železným zábradlím, dost vysokej, dobře uvázat, nechat si na pád tak aspoň 4m, nasadit smyčku, lehce stáhnout, přehoupnout se přes zábradlí a hop ! Přeju hodně štěstí a nezvorej to !!! ;-)
Reagovat
historik
Ale vždyť v tomhle přece mají pravdu. Až na Jirku měli všichni tak dobrý los 1. kola, že to asi nikdo dlouho nepamatuje. Myslím, že na následujících grandslamech si na to s lítostí vzpomeneme. Říká se to pořád, prohrát se může, ale vždyť soupeřky nepředvedly nic světobornýho, v podstatě svůj standard. Kdyby zahrály skvěle, nedá se holkám nic moc vyčítat. A zejména Lucka byla absolutně bez emocí, jakoby odevzdaná, mouchy sežerte si mě, takhle se nebojuje, když se nedaří. Těch pár her na konci získala spíš proto, že na soupeřku to dolehlo.
Reagovat
blixa
Já zklamanej nejsem. Kája vyhrála, Bára vyhrála, Markéta vyhrála, koťátko vyhrálo. Pohoda.
Reagovat
blixa
Jo a Petra vyhrála !!! To je prémie.
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě TP neznají jinou zábavu. Tak jim dopřej trochu zklamání, no :-)
Reagovat
sprchon
Tak ještě asi tak 10x a bude jak Klára na US Open. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zkazila bilanci Francouzkám s divokou kartou...
Reagovat
janek_da
No, a pokud by tě to zajímalo, tak zrovna asi ona jako poslední Francouzka dostala přednost před Marií. Takže se jim to nakonec vyplatilo.
Reagovat
a.magerova
Jj je to tak.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přednost by dostala stejně, protože Masha by kvůli zranění nehrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ještě za ní je v žebříčku Andrianjafitrimo, takže Paquet asi poslední nebyla...
Reagovat
horska.kraslice
Před Mařenkou Bouzkovou?
Reagovat
historik
Kristýna probůh, to byla hrůza dneska. Nevím, jestli to bylo nervozitou, že tu nikdy nevyhrála a měla konečně více než hratelnou soupeřku, ale takovému plácání a vracení bez razance prostě nerozumím a vůbec ho nechápu. Copak tohle je způsob hry pro tenistku tohoto somatotypu? Další spojenou nádobou je vachrlatá hlava. Tam je strašný vagón práce.
Je smutné, že všechny tři vypadnuvší holky si na los prvního kola rozhodně stěžovat nemůžou.
Reagovat
lars
Garcia Tyne sebrala antukovou formu :(
Reagovat
freeteepek
Jasně že to bylo nervozitou. Týnu pravidelně přepadá ve druhém setu. Podobný problém měla kdysi Petra Kvitová, ale ta to obvykle pak dokázala v tom třetím ještě urvat...
Reagovat
d@ve
Jestli by pro Týnu nebylo lepší se té zatracené statistice vzepřít, povolit soupeřce první set a pak to teprve otočit.. Třeba by jí to pak šlo snadněji. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Pokolikáté stejná písnička, Kristýno? První set jakž-takž a pak totálně projetý zápas. Už mě ta holka nebaví.
Reagovat
vendulkabendulka
Jenom letos Praha s Barthel, Indian Wells s Cibulí, Dubaj s Davis, Dauhá s Brengle. Stejný průběh.
Reagovat
baggik
Ale tam aspoň měly soupeřky nějakou úroveň, dneska dostává pomalý míče do středu kurtu.
Reagovat
tommr
ošklivá byla i porážka s Garciaovou se kterou prohrála první set ve kterým vedla už 5:1 a měla postupně 6 setbolů ... :(
Reagovat
baggik
Hraje jak kdyby to prodala.
Reagovat
vendulkabendulka
Tomu nevěřím. To je ve hlavě.
Reagovat
baggik
Já taky ne, ale je to utrpení sledovat.
Reagovat
Chrenda
Jo, je to smutný. No ale postoupili 3 ze 4, to je v každém případě úspěch. :-)

Hlavně držím palce Markétě, ať Darje oplatí tu porážku z juniorského semíčka RG. To bude fakt parádní pomsta. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy nebude top...
Reagovat
baggik
Týně to dneska vůbec nejde, přitom se jí letos na antuce na její poměry dařilo výborně. Nevim, jestli je to větrem, ale 29% 1.servis in to je tragédie u servismanky jako je ona.
Reagovat
Chrenda
Jo, jo, jde to s ní z kopce. Přitom super los do 1. kola. Je to šílená škoda, po výhře by se torpédovala už 35 místo žebříčku. Je to kopyto, nedá se nic dělat. Tak snad její ségra vydrží dýl. :-(
Reagovat
dunphy
Kristýna 29 % 1.servisu. To podávala pravou rukou nebo co, bože?
Reagovat
historik
dneska hraje celkově hrozně. koho už by jako chtěla porazit?
Reagovat
tommr
taky to nechápu. Lehčí soupeřku už na FO nikdy nemůže dostat ... :(
Reagovat
a.magerova
Tak lehkou soupeřku už ani na GS nedostane... :-/
Reagovat
historik
Naštěstí, kdyby to šlo do pátého, tak nevím nevím.Nemůžu si pomoct, ale Tomáš dneska ukázal, co mu chybí. k těmto komplikacím nemělo vůbec dojít. Nechá se úplně rozhodit sporným výrokem rozhodčího, pak s ním zbytečně diskutuje, cítí se poškozený. I kdyby měl pravdu, nemůže ho to rozhodit na takovou dobu. A takováto věc se mu nestala zdaleka poprvé. Dneska to stačilo, ale proti silnějším soupeřům by to byl daleko větší problém.
Reagovat
Chrenda
Jo, jo, nezvládá to psychicky. Je to labil a lepší už to nebude. :-(
Reagovat
Marduch
Snad mu za to Goran poradne vytmaví. Vlk ho tu nazývá rebelem... ne, je to pan Dosebezahleděný.
Reagovat
Chrenda
0:2 na sety. Že by dolehla únava z Lyonu. To by byla dobrá zpráva pro Tomáše, který by ho po RG mohl přeskočit v žebři. :-)
Reagovat
Kytka
Gratulace. Ale to by nebyl Tomáš, aby si to nezkomplikoval. Zbytečná hádka o míček a bylo zle. A měl to v hlavě dokonce. ještě po zápase to řešil s rozhodčím. Prostě náš Rebel. Teď kdyby tak ještě uspěla Kristýna by bylo moc hezké. Tak jen držet palečky.
Reagovat
Chrenda
No Kristýna na to moc nevypadá. První set urvala přes závit a teď už se celkem veze do kelu. No uvidíme co se stane ve třetím setu.
Reagovat
PetaM
Po zápase se na sebe usmáli, už to bral úplně v pohodě :)
Reagovat
tommr
chtěl bych vidět jak by se Tomáš tvářil kdyby ten zápas prohrál ... :)
Reagovat
Fandina
3:2 snad teď Berďulka brejk potvrdí, ne jako poslední podání. Berďo pojď!!
Reagovat
Fandina
6:4 ve čtvrtém. To poslední dopodávání bylo s přehledem. Gratulka!!!
Reagovat
vrabejka
To předvádí Berdych od 3.setu je fakt děs. Pokud nevyhraje 4.set mám o něho vážně strach.
Reagovat
Frick
Jako špatnný to nebylo, ale co si budem namlouvat, děvče - ten gem jsi tam nechala.
Reagovat
Pani_Kostalova
Prosím nemáte někdo stream na Kristýnu? Moje klasické zdroje selhaly. Díky
Reagovat
Fandina
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/paquet-vs-kr-pliskova-court-14-live-stream-2045736.html

a chvílemi je to na ČT Sport
Reagovat
Fandina
Berďa dva sety přejel Struffa, až jsem si řekla, jestli vůbec hrají na antuce, jak to tam oba prali, Struff víc chyboval a tak to bylo dvakrát 6:1 pro Berďulku. Ve třetím setu vedl 3:1 a nakonec ho prohrál 4:6 a už to nebyla taková rychlovka od obou. Tak doufám, že ve čtvrtém setu Berďa Struffa přehraje. Pojď!!!
Reagovat
vrabejka
Top stream ČT SPORT :D
Reagovat
Pe3k
Vondroušová, Kvitová, Plíšková. Brzy budem mít v top 10 tyto 3 ženy. Jen škoda, že se nedaří Šafince :( minulý týden sem se s ní fotil v Brně na nádraží, štěstí jí to moc nepřineslo...
Reagovat
misa
Ty se máš :)
Reagovat
MartinPa
Kurňa, jenom to přepnu na Berďulku a hned break, set Struff :-(
Reagovat
vrabejka
Genie skvělý obrat :)
Teď začíná krutý los. Sevastova, Keys, Svítolina, Venus :D Postup do 2.tydne by byl zázrak :D
Reagovat
dunphy
Tím vyjmenováváním jsi mohl skončit rovnou u té první lol.
Reagovat
vrabejka
Na obě má věřím v to ale musí líp začít
Reagovat
Fandina
Týna je celá ve fialovorůžovém a má dlouhý rukáv.
Reagovat
historik
kristýno přidej na returnu!
Reagovat
Lunej..
je zatím evidentně v pořádku :)
Reagovat
Hector21
se dalo čekat...navíc jí nechali co nejvíce času
Reagovat
Lunej..
Teď byl krásný záběr, jak přiletěla malá vosička a byla fascinována tím žlutým míčkem :) Simčo jedeme... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Tomáš si kráčí jistým výkonem do druhého kola....
Reagovat
vrabejka
GENIE rapidně zlepšila hru hlavně servis a bere 2.set:)
Věřím že 3.set bude už bezproblémový :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě i vikmaerovou:-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle strojovým tenisem kasatkinu může úplně v klidu porazit.staci když si zachová chladnou hlavu.hraje absolutně bez chyb které samozřejmě přijdou ale sebevědomí má na rozdávání takže ji dost věřím Vondroušová poooojd.
Reagovat
EllNino
Gratulace, smekám řed tím válcem :) další kolo bude test :)
Reagovat
George_Renel
Tak dneškem Markétě skončila fiesta. Ale to uhrané 1. kolo jí pevně zaručuje první stovku a W bez kvalifikace. Cokoliv dalšího v Paříži by bylo outstanding :-D.
Reagovat
tommr
jj Markéta už má tady splněno bez ohledu na další výsledky ... :)
Reagovat
VlS
To sakra má, ale Kosatka by nemusela být neporazitelná.
Reagovat
Hector21
nebo Yanina...
Reagovat
com
no tak wickmayerku porazila ani ne pred dvema tydny v Trnave, tak snad by se ji zase zadarilo :)
Reagovat
Frick
Nemyslíš Siestu?
Reagovat
dunphy
A ty zas siestu?
Reagovat
George_Renel
Jj, s je správně.
(I když fiesta není taky úplně z cesty)
Reagovat
Chrenda
No fiesta by jí správně měla začít, pokud s Darjou vypadne. :-) Ale ona tu radost Vrabejce nedopřeje. Bude mučit Halepku ve třetím kole, na to vsadím svůj umělý chrup. :-)
Reagovat
George_Renel
Její jízda je jedna velká fiesta :-).
Reagovat
vrabejka
Aneb Vondroušová hype může začít :D
Až s Kasatkinou se ukaže jak na tom je. 2.kolo bude konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jo a možná i ne, tak jako tak si Markéta musí zvykat na těžší soupeřky, zatím ji losy poměrně přály. Určitě má na to, aby ji minimálně potrápila, a kdo ví, třeba i vyhraje. :)
Reagovat
Dobry-den
Bude. Pro Darju.
Reagovat
Chrenda
:-) :-)
Reagovat
tommr
Markéta už má na letošním FO splněno. Ted už může jenom překvapit ... :)
Reagovat
ludmilaosfka
Byla to snadná soupeřka, ale Markéta musí být dost unavená, odehrála spoustu zápasů, teď 3 v kvalifikaci. Každopádně, i kdyby v druhém kole prohrála, zase výrazně stoupne v žebříčku, co jí pomůže, aby nemusela hrát kvalifikace. Jenže, docela jí věřím, že minimálně ještě jedno kolo dá.
Reagovat
Torn
Unavená? :D Finále kvaldy hrála v pátek a docela suveréně vyhrávala. Dneska opět snadný a krátký zápas po několika dnech.
Reagovat
ludmilaosfka
Tak od začátku roku toho má uhráno opravdu hodně.
Reagovat
tommr
včetně dnešního zápasu má odehráno 57 utkání s fantastickou bilancí 51:6 ... :)
Reagovat
vrabejka
Serena jen 9 zápasů :D
Reagovat
Lunej..
Vrabejka zase zacina trollovat. Nejdriv kecy na Petru, ted zase na Marketu.. co si tak zase zkusit komentovat fotbal?
Reagovat
smazaný uživatel
To už zkoušel a za sebe říkám, ať radši zůstane u tenisu... :D
Reagovat
Lunej..
Vzdyt vim, slysela jsem to. Ja miluju, kdyz nekdo dela machra a v realu je to uplny opak. :)
Reagovat
dunphy
Jsi hrozně hloupý. Jiným se posmíváš, že dělají předčasné závěry a pak se tady vytasíš s takovými "chytráckými" kecy.
Reagovat
Chrenda
Fak jů sýčku. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Z těch francouzských tragédek, co dostaly divoké karty, zatím ani jedna neuhrála set (ještě to můžou změnit hrát Paquet a Ferro). A to se vyplatí...
Reagovat
smazaný uživatel
Musí přece podporovat domácí "naděje"...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou naděje, ale na kanára... :D
Reagovat
historik
no tyhle hráčky na grandslam opravdu nepatří
Reagovat
Fandina
Proč tragédky? WC dostávají proto, že se tam normálně nedostanou a aby si to vyzkoušely.
Reagovat
smazaný uživatel
No, bohužel...
Reagovat
Torn
Tjn, radši kdyby tam dali Sharapku :D. Každopádně možná takhle organizátoři získávají čas, kdyby začalo pršet. Poslat tam na WC tyhle katastrofy a tak urychlit zápasy v prvních kolech.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně by Masha nebyla fit (ještě doléčuje zranění), takže to mrzí o něco míň...
Reagovat
Haitik
Myslím, že Maruš by nakonec ani na RG nehrála, i kdyby dostala WC..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si to uhrála sama ve Stuttgartu, tak kvalifikaci by určitě nestihla. A kdyby dostala WC do hlavní soutěže, tak asi taky ne. Nemá cenu nastupovat do grandslamu se zraněním...
Reagovat
Haitik
Jo no.. Nečekal jsem, že to zranění bude tak vážné.. Tak snad stihne aspoň Birmingham.. Týden předtím jí taky byla nabídnuta divoká karta na turnaj do Hertogenboschi, ale tu kvůli tomu zranění odmítla.. :-// Ale podle videí dělá pokroky, tak snad.. :D
Reagovat
EllNino
se nedivim, do Hertogenbosche bych taky nejel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Birmingham by snad stihnout měla.
Reagovat
Chrenda
Kdyby dostala WC do kvaldy, tak by jí vystřelila Maki a bylo by po prdeli. ha ha.
Reagovat
Fandina
jede. Než jsem stačila vyžehlit košile, vyhrála. Gratulka a jen tak dál.
A líbila se mi její soupeřka, hezká holčina.
Reagovat
Torn
Měla knír.
Reagovat
Frick
Ale no tak, je celkem hesská :o)
Reagovat
vendulkabendulka
Kolik košil jsi stihla? (Počítám, že tak 2 max :D)
Reagovat
Fandina
čtyři, ještě mi jedna chybí, ale teď se dívám na Berďu, tak až potom
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist