Bautista-Agut Roberto

Bautista-Agut Roberto

36
muž
Španělsko
Datum nar.:
14. 4. 1988
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 86. / 9.
čtyřhra: - / 13.

Shapovalov se po zranění vrátil porážkou. V Aucklandu končí i šampioni Gasquet a Bautista

ATP AUCKLAND - Bývalá světová desítka Denis Shapovalov neúspěšně odehrál první zápas od loňského Wimbledonu. Čtyřiadvacetiletý Kanaďan, který půl roku laboroval se zraněním levého kolena, v Aucklandu nenašel recept na servis Rakušana Sebastiana Ofnera. V prvním kole skončili také dvojnásobný šampion Roberto Bautista a obhájce titulu Richard Gasquet, jež po 18 letech přijde o pozici v TOP 100.

Lehečka nenašel recept na krizi ani na Masters v Paříži, ztroskotal hned na trápícím se Bautistovi

ATP PAŘÍŽ - Jiří Lehečka (21) stále nemůže ukončit krizi, která ho provází už od srpnového finále ve Winston-Salemu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP ztroskotal na posledním podniku Masters sezony v pařížské hale Bercy hned v prvním kole po jasné porážce 4:6, 2:6 s trápícím se Robertem Bautistou (35). Rodák z Mladé Boleslavi prohrál sedm z posledních devíti utkání na individuálních turnajích.

Trápící se Ruud v Madridu skončil na kvalifikantovi. Obhájce titulu Alcaraz vyhrál po obratu

ATP MASTERS MADRID - Casper Ruud pokračuje v letošním trápení. Vyjma triumfu na malé akci ATP 250 v Estorilu skončil čtvrtý hráč světa a finalista dvou loňských grandslamů na všech ostatních turnajích nejpozději na druhém soupeři, dnes na Masters v Madridu ztroskotal hned po úvodním zápase na raketě kvalifikanta a 105. hráče tenisty pořadí Mattea Arnaldiho. Vítězným obratem odstartoval domácí obhájce titulu Carlos Alcaraz.

Trápící se Thiem v Estorilu deklasoval Sheltona a zahraje si první čtvrtfinále od října

ATP ESTORIL - Dominic Thiem smetl na antuce v Estorilu dvakrát 6-2 čtvrtfinalistu letošního Australian Open Bena Sheltona, připsal si teprve třetí letošní turnajové vítězství a poprvé od říjnového semifinále v hale v Antverpách postoupil mezi nejlepší osmičku. Ve svém druhém startu na portugalském podniku bude bývalá světová trojka pokračovat Quentinovi Halysovi, který vyřadil nasazenou čtyřku Roberta Bautistu. Ze hry venku je druhý nasazený Hubert Hurkacz.

Alcaraz suverénně vykročil za premiérovou obhajobou titulu a udržením postu jedničky

ATP MIAMI - Pokud chce Carlos Alcaraz udržet post světové jedničky pro začátek antukového jara, musí na Masters 1000 v Miami poprvé v kariéře obhájit titul. Španělský teenager na Floridě odstartoval jednoznačnou výhrou nad Argentincem Facundem Bagnisem.

Tsitsipasova naděje na post jedničky vyhasla. Thompson si proti Řekovi připsal druhý skalp člena Top 10

ATP INDIAN WELLS - Na turnaji Masters 1000 v Indian Wells došlo k prvnímu výraznému překvapení. Třetí hráč světa Řek Stefanos Tsitsipas ve svém úvodním duelu podlehl 6-7 6-4 6-7 Australanu Jordanu Thompsonovi, jenž si připsal svůj teprve druhý skalp člena Top 10, a přišel o šanci v nejbližších týdnech bojovat o pozici světové jedničky.

Lehečka pokračuje ve skvělých výkonech i v Dauhá. Ve čtvrtfinále vyzve jedničku Rubljova

ATP DAUHÁ - Jiří Lehečka pokračuje při svém debutu v Dauhá ve skvělé letošní formě. Jednadvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi dnes přehrál 6-2 7-6 Emila Ruusuvuoriho, s nímž v předchozích dvou soubojích neuhrál set, upravil svou bilanci v probíhající sezoně na 12-3 a připsal si čtvrté vítězství v řadě. O své druhé semifinále na okruhu ATP a nejcennější skalp si zahraje proti Andrejovi Rubljovovi. V turnaji už nepokračuje obhájce titulu Roberto Bautista, naopak jiný dvojnásobný šampion Andy Murray postoupil přes Alexandera Zvereva.

Lehečka v Dauhá začal výhrou nad Džumhurem

ATP DAUHÁ - Jiří Lehečka na turnaji ATP 250 v Dauhá odstartoval výhrou 6-3 7-6 nad Damirem Džumhurem z Bosny a Hercegoviny a potvrdil skvělou formu z úvodu sezony. Ve druhém kole narazí na Fina Emila Ruusuvuoriho.

Bublik v Montpellier svůj jediný titul neobhájí. Frustrovaný Kazach v závěru roztřískal tři rakety

ATP MONTPELLIER - Alexander Bublik trápení na místě svého největšího úspěchu neukončil. V hale v Montpellier, kde loni získal jediný titul na okruhu ATP, kazašský tenista podlehl 4-6 7-6 6-7 domácímu Grégoireu Barréremu, přestože ve druhém setu odvrátil tři mečboly a v rozhodující sadě vedl 4-2. Když už v závěru tušil, že prohraje i sedmý letošní zápas, rozmlátil o kurt tři rakety a dokumentoval své současné rozpoložení.

Americký vysokoškolák Shelton poprvé na 'výletě'. Na Australian Open je už ve čtvrtfinále

AUSTRALIAN OPEN - Vysokoškolský student Ben Shelton na podzim ohromil vítěznou sérií na challengerech a nyní udivuje i na Australian Open. 20letý Američan vůbec poprvé v kariéře vyrazil na turnaje mimo USA a na melbournském grandslamu postoupil již mezi osmičku nejlepších. Přitom mohl být ze hry už po prvním kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist