Bohli Stephane

Bohli Stephane

40
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
25. 7. 1983
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 113.
čtyřhra: - / 255.

Rosol ve Gstaadu dohrál, nestačil na Benneteaua

ATP GSTAAD - Tento týden se žádný z českých tenistů na turnajích ATP a WTA nedostal do 2. kola. Lukáš Rosol se s antukovou ve Gstaadu rozloučil po porážce s Francouzem Benneteauem.

Federer v Basileji dál vítězí, Štěpánek rozmetal Schüttlera

ATP BASILEJ - První hráč tenisového žebříčku Roger Federer se po dvouměsíční pauze vrátil na kurty vítězstvím a vykročil tak za čtvrtým triumfem v řadě na turnaji v rodné Basileji. Do druhého kola postoupil také nejlepší česý tenista Radek Štěpánek.

Rosol zahájil challenger v Ostravě výhrou

CHALLENGER OSTRAVA - V ostravských Komenského Sadech byl dnes odstartován challengerový turnaj dotovaný částkou 50.000 dolarů. Hlavní favorité ani loňský vítěz Vaněk se na kurtech zatím nepředstavili, vstup do turnaje však zvládl první český zástupce Lukáš Rosol.

Hernych triumfoval na challengeru v Bratislavě

CHALLENGER BRATISLAVA / ECKENTAL - Český tenista Jan Hernych vyhrál bratislavský challenger Tatra Banka Slovak Open a získal druhý letošní triumf z podniku této kategorie. Ve finále dnes porazil Švýcara Bohliho. Vítězem challengeru v německém Eckentalu se stal domácí Gremelmayr.

Federer si postup vydřel až v tie-breacích

ATP BASILEJ - Švýcarský tenista Roger Federer porazil na turnaji v Basileji v repríze loňského finále Jarkka Nieminena a postoupil do čtvrtfinále. Domácí favorit se na vítězství nad finským soupeřem nadřel a vybojoval ho za hodinu a půl až ve dvou tie-breacích.

Berdych i Dlouhý se s Basilejí loučí v prvním kole. Federer jde dál

ATP BASILEJ - Český tenista Tomáš Berdych vypadl na turnaji v Basileji hned v úvodním kole. Sedmý nasazený hráč dnes ve Švýcarsku nestačil na Itala Simoneho Bolelliho, kterému podlehl po setech 4-6 a 5-7. Nedařilo se ani Lukáši Dlouhému, naopak světová dvojka Roger Federer ve třech setech porazila Bobbyho Reynoldse.

Vaněk se překonal, je ve 2. kole

Jiří Vaněk poprvé v kariéře postoupil do druhého kola US Open. Švýcara Stéphana Böhliho porazil ve čtyřech setech a v dalším zápase se utká s vítězem duelu mezi Felicianem Lopezem a Rakušanem Melzerem.

Pět českých tenistů postoupilo na US Open z kvalifikace

K jedenácti českým tenistům s jistotou přímé účasti v hlavní soutěži grandslamového US Open přibylo dalších pět. V posledním kole kvalifikace včera uspěli Jan Hernych, Tomáš Zíb, Jan Minář, Sandra Záhlavová a Hana Šromová, prohrála jen Lucie Hradecká. Mináře čeká v úvodu turnaje Karlovič, Hernych nastoupí proti Južnému.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist