Cabrera Lizette

Cabrera Lizette

26
žena
Austrálie
Datum nar.:
19. 12. 1997
Výška:
168 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 360. / 119.
čtyřhra: 877. / 139.

Favoritky Ósakaová, Halepová a Serena v Melbourne začaly suverénně. Andreescuová slaví vítězný návrat

AUSTRALIAN OPEN - Dopolední pondělní program v Rod Laver Areně měl pořádně rychlý spád. Předloňská vítězka Naomi Ósakaová za 68 minut smetla Anastasii Pavljučenkovovou a vyhrála už 15. duel v řadě. Ještě o 12 minut rychlejší byla Serena Williamsová, sedminásobná šampionka úvodního grandslamu sezony nedala šanci Lauře Siegemundové. Nezaváhaly ani Simona Halepová či Aryna Sabalenková. Po více než 15 měsících se na kurty úspěšně vrátila grandslamová šampionka Bianca Andreescuová.

Kristýna Plíšková v Hobartu prohrála s hráčkou druhé stovky Cabreraovou a do čtvrtfinále nepostoupila

WTA HOBART - Kristýna Plíšková končí na poslední generálce před Australian Open v Hobartu už ve druhém kole. Česká tenistka v něm překvapivě nestačila na 129. hráčku světa Lizette Cabreraovou. Domácí divoká karta je ve čtvrtfinále na okruhu WTA poprvé od října 2017 a na své první semifinále zaútočí proti Jeleně Rybakinové, nebo Alizé Cornetové.

Bouzková v Brisbane porazila domácí Cabreraovou. V pondělí si zahraje o hlavní soutěž

WTA BRISBANE - Marie Bouzková zatím v Brisbane, kde si loni coby kvalifikantka zahrála druhé kolo, úspěšně prochází kvalifikačním sítem. Jednadvacetiletá nasazená Češka si bez ztráty setu po Kaie Kanepiové poradila také s Lizette Cabreraovou. O hlavní soutěž se v pondělí utká s Veronikou Kuděrmětovovou.

Martincová v Guangzhou zvládla vstup do kvalifikace

WTA GUANGZHOU - Tereza Martincová zvládla vstup do dvoukolové kvalifikace turnaje WTA International v čínském Guangzhou. V utkání, které bylo přerušeno kvůli dešti, porazila ve dvou setech Australanku Lizette Cabreraovou.

Přehlídka kanárů v Guangzhou. V šesti prvních zápasech jich padlo sedm

Dnes si diváci na turnaji WTA International v čínském Guangzhou na úvod na žádné drama nepřišli. V šesti prvních zápasech středečního programu totiž bylo k vidění celkem sedm kanárů a žádný z odehraných duelů nepotřeboval rozhodující set. Dvě utkání dokonce skončila výsledkem dvakrát 6-0.

Krejčíková odvrátila mečboly a po tříhodinovém maratónu postoupila do finále

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková na antukovém turnaji ITF 25k v australském Morningtonu udolala po odvrácení pěti mečbolů a 3 hodinách a 15 minutách boje 6-4 4-6 7-6 domácí nasazenou jedničku Lizette Cabreraovou a poprvé od srpna 2015 postoupila do finále. O svůj jubilejní 10. titul si jednadvacetiletá Češka zahraje s další Australankou - teprve šestnáctiletou Destanee Aiavaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist