Castano Catalina

Castano Catalina

44
žena
Kolumbie
Datum nar.:
7. 7. 1979
Výška:
171 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 71.

Kolumbijka Castanová bojuje s rakovinou prsu

Kolumbijka Catalina Castaňová je další tenistkou, která začala bojovat s rakovinou. Zákeřná nemoc byla podle lékařů podchycena v časném stádiu, šance na úspěšné vyléčení je tak vysoká.

Hradecká v Osprey kvůli zranění vzdala, Hlaváčková suverénně postupuje

ITF OSPREY - Lucie Hradecká se po roce objevila na turnaji nižší kategorie ITF v americkém Osprey, aby se rozehrála z mizerné formy. Mise však byla neúspěšná, česká tenistka kvůli zranění ramena vzdala hned zápas 1. kola. Naději na lepší zítřky má naopak Andrea Hlaváčková, jež v prvním zápase prohrála jen dvě hry.

Suverénní Hradecká postoupila do prvního čtvrtfinále sezony. Odevzdaná Benešová končí

WTA PRAHA - Téměř bezchybný výkon a výborný servis posunul Lucii Hradeckou do premiérového čtvrtfinále této sezony. Česká hráčka na domácí antuce v Praze smetla Rumunku Niculescuovou. Naopak se nedařilo Ivetě Benešové, která po bídném představení nestačila na Szavayovou.

Čtvrtek v Praze: O čtvrtfinále zabojuje Benešová a Hradecká

Čtyři zápasy 2. kola jsou dnes na programu na turnaji ECM Prague Open na Štvanici. O čtvrtfinále hrají také dvě domácí hráčky - Iveta Benešová se utká s Maďarkou Szavayovou, Hradecká s Rumunkou Niculescuovou.

Benešová po dvou měsících vyhrála, postupuje i Šafářová a další tři Češky

WTA PRAHA - Iveta Benešová po dvou měsících vyhrála zápas v hlavní soutěži. Loňská semifinalistka v Praze zahájila výhrou nad Jugičovou-Salkičovou a ukončila sérii pěti porážek. Do druhého kola postoupilo celkem pět domácích hráček včetně Šafářové.

Zakopalová a Hradecká se loučí s Acapulkem

Z pěti českých tenistek postoupily do druhého kola turnaje v Acapulku jen dvě. Druhý hrací den nejprve neuspěla Lucie Hradecká, jež podlehla nasazené Argentince Dulkové 1-6 6-2 1-6, a o chvíli později Klára Zakopalová prohrála také ve třech setech s Kolumbijkou Castaňovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist