Cermak Frantisek

Cermak Frantisek

47
muž
Česká republika
Datum nar.:
14. 11. 1976
Výška:
193 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 212.
čtyřhra: - / 14.

Nejtěžší je hráčku pochopit, svěřil se trenér Čermák

Ještě začátkem roku objížděl deblista František Čermák turnaje a pak se jeho život rázem změnil. Od dubna je z něj kouč elitních českých tenistek. Nejdříve vedl přes čtyři měsíce Petru Kvitovou a nyní se domluvil na spolupráci s Lucií Šafářovou, kterou doprovází na Turnaji mistryň v Singapuru.

Šafářová našla trenéra. Dohodla se s Čermákem

František Čermák bude novým trenérem Lucie Šafářové. Devětadvacetiletá hráčka, která v září ukončila po více než třech sezonách spolupráci s Kanaďanem Robem Steckleym, to řekla Radiožurnálu. Čermák do US Open vedl Petru Kvitovou, od konce září se s Šafářovou dohodli na "zkušebním období".

Ze sparingpartnera je trenér. Kvitovou povede Čermák

Petra Kvitová odstartuje antukovou sezonu s novým trenérem. Dvojnásobná wimbledonská vítězka se domluvila na spolupráci s bývalým deblistou Františkem Čermákem, který ji povede do konce letošní sezony.

Kvitové bude pomáhat deblista Čermák. Na turnaje do USA odletí jako sparingpartner

Petra Kvitová odletí na březnové turnaje do USA s dvojitým doprovodem. Kondičního trenéra Davida Vydru doplní pro Indian Wells a Miami v roli sparingpartnera světové osmičky deblista František Čermák.

Pavlásek si zahraje druhé finále během sedmi dnů

CHALLENGER ŘÍM - Adam Pavlásek si pouhých šest dnů po svém premiérovém challengerovém finále zahraje o titul i na antuce v Římě. Dvacetiletý český tenista dnes zdolal 7-5 3-6 6-4 osm zápasů neporaženého Itala Marka Cecchinata. O premiérovou trofej se utká s Bedenem, nebo Staracem.

Veselý prohrál už počtvrté v řadě. V Buenos Aires nestačil na Slovince Rolu

ATP BUENOS AIRES - Jiří Veselý dnes na antuce v argentinském Buenos Aires nestačil na Slovince Blaže Rolu, s nímž prohrál 4-6 3-6, a připsal si tak už čtvrtou porážku v řadě. Na výhru čeká 46. tenista světa už téměř měsíc a půl, naposledy se radoval na turnaji v Aucklandu, kde v polovině ledna získal svou první trofej na turnaji kategorie ATP.

Ital Vanni je v Sao Paulu překvapivě už ve finále

ATP SAO PAULO - Luca Vanni v Sao Paulu pokračuje v životním týdnu. Devětadvacetiletý Ital na brazilské antuce vyřadil i domácího Souzu a postoupil již do finále. O svou jednoznačně nejcennější trofej, kterou během kariéry nezískal ani na challengeru, se utká s Uruguaycem Pablem Cuevasem.

Almagro porazil Robreda a je po 10 měsících ve čtvrtfinále

ATP SAO PAULO - Nicolas Almagro poprvé od loňského dubna vyhrál dva zápasy po sobě. Španěl, který se vrací po vleklém zranění nohy, na oblíbené antuce v Sao Paulu porazil druhého nasazeného krajana Tommyho Robreda a postoupil do čtvrtfinále.

Davis Cup: Po Berdychovi se omluvil i Štěpánek

Bez dvou pilířů svého týmu budou čeští tenisté bojovat příští měsíc o postup do čtvrtfinále Davis Cupu. Duel s Austrálií vynechá kromě Tomáše Berdycha i Radek Štěpánek, který dnes svou absenci oznámil na sociálních sítích.

Veselý má první titul z turnaje ATP. S Čermákem vyhráli čtyřhru v Moskvě

ATP MOSKVA - Jiří Veselý se raduje ze svého prvního triumfu na okruhu ATP. Jednadvacetiletý talent českého tenisu s o šestnáct let starším krajanem Františkem Čermákem vyhráli čtyřhru na halovém turnaji v Moskvě, když ve finále zdolali druhý nasazený australský pár Samuel Groth a Chris Guccione. Čermák v ruské metropoli navázal na triumfy z let 2011 a 2012 a získal celkově 31. deblovou trofej.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist