Cruciat Adrian

Cruciat Adrian

41
muž
Rumunsko
Datum nar.:
31. 3. 1983
Výška:
185 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 146.
čtyřhra: - / 218.

Ivo Minář je na challengeru v Helsinkách ve 2. kole

CHALLENGER HELSINKI - Český tenista Ivo Minář, jenž před třemi týdny vyhrál challenger v korejském Busanu, dnes postoupil na turnaji stejné kategorie ve finských Helsinkách do druhého kola. V něm už je i Slovák Karol Beck.

Jednička Gasquet si zahraje čtvrtfinále

ATP BUKUREŠŤ - Nejvýše nasazený Francouz Richard Gasquet postoupil do čtvrtfinále tenisového turnaje v Bukurešti a o postup mezi nejlepší čtyři se utká s Rusem Gabašvilim. Uspěl i vítěz z roku 2004 Acasuso, kterého však potrápil krajan Vassallo-Arguello.

Do semifinále challengeru v Ostravě prošli tři čeští tenisté

CHALLENGER OSTRAVA - Téměř ryze české semifinále uvidí diváci na challenger v Ostravě. Dnes uspěl vítěz turnaje v Praze Jan Hernych, dvaadvacetiletý Lukáš Rosol, který si zahraje první challengerové semifinále, a také zkušený Jiří Vaněk.

Hernych vyřadil v Ostravě nejvýše nasazeného Roitmana

CHALLENGER OSTRAVA - Mezi nejlepších osm tenistů na challengeru v Ostravě se probojovali celkem tři domácí tenisté. Včerejší postup Jiřího Vaňka dnes napodil i Jan Hernych, jenž vyřadil turnajovou jedničku Sergia Roitmana, a také dvaadvacetiletý Lukáš Rosol. Ten si ve dvou setech poradil s Brazilcem Silvou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist