De Bakker Thiemo

De Bakker Thiemo

35
muž
Nizozemí
Datum nar.:
19. 9. 1988
Výška:
193 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 700. / 40.
čtyřhra: 776. / 115.

Šatrál se v Ostravě dostal po dvou letech do 3. kola challengeru

CHALLENGER OSTRAVA - Jan Šátral na antuce v Ostravě udolal po dvou a půl hodinách boje nasazeného Nizozemce Thiema De Bakkera a poprvé od června 2017 vyhrál na challengeru dva zápasy po sobě. Vůbec premiérové výhry na challengeru si připsali David Poljak a osmnáctiletý Tomáš Macháč.

Češi prohráli baráž s Nizozemskem a po dvanácti letech opouští Světovou skupinu Davisova poháru

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedli díky dvěma pátečním výhrám v baráži o návrat do Světové skupiny Davis Cupu v Nizozemsku 2-0. Domácí ale snížili po sobotní čtyřhře na 1-2 a stav utkání po první nedělní dvouhře vyrovnal Robin Haase, když v souboji jedniček přehrál Jiřího Veselého. O postupujícím rozhodl duel mezi Lukášem Rosolem a Thiemem de Bakkerem, v němž uspěl Nizozemec. Česko tak po dlouhých dvanácti letech a teprve podruhé v historii opouští Světovou skupinu.

Veselý i Rosol v Nizozemsku vyhráli pětisetové bitvy, Češi v baráži vedou 2-0

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou v baráži Davis Cupu na půdě Nizozemska 2-0, když Jiří Veselý i Lukáš Rosol na antuce v Haagu uspěli v pětisetových bitvách. Veselý nejprve udolal Thiema de Bakkera, Rosol si pak poradil s nizozemskou jedničkou Robinem Haasem.

Baráž o Světovou skupinu Davisova poháru rozehrají Veselý a de Bakker. Dvojku Rosola čeká Haase

DAVIS CUP - Barážové utkání Davisova poháru mezi Českem a Nizozemskem rozehrají v nizozemském Haagu jednička českého výběru Jiří Veselý a dvojka domácího týmu Thiemo de Bakker. Po nich nastoupí na kurt v komplexu Sportcampus Zuiderpark Lukáš Rosol a ze všech aktérů žebříčkově nejlépe postavený Robin Haase. Rozhodl o tom čtvrteční los.

Veselý oplatil De Bakkerovi porážku z Indian Wells

Jiří Veselý postoupil na třetím turnaji v řadě z úvodního kola. Český tenista dnes v Istanbulu porazil Nizozemce De Bakkera 6-3 7-5 a pomstil se mu tak za měsíc staré vyřazení v Indian Wells.

Štěpánek využil šanci, v Barceloně je ve třetím kole

ATP BARCELONA - Radek Štěpánek na svém prvním letošním turnaji na antuce přešel už přes čtyři soupeře. Dnes si český kvalifikant poradil ve třech setech s lucky loserem Edouardem Rogerem-Vasselinem a poprvé v sezoně postoupil do 3. kola. V něm jsou i největší favorité Rafael Nadal a Kei Nišikori.

Nadal v Barceloně odstartuje duelem proti krajanu Granollersovi

ATP BARCELONA - Osminásobný šampion Rafael Nadal vstoupí do domácího antukového turnaje ATP 500 v Barceloně utkáním proti Marcelu Granollersovi. Obhájce titulu Kei Nišikori se střetne s Nizozemcem De Bakkerem.

Rosol v Indian Wells neudržel vedení proti Mannarinovi, Veselý se trápí dál

ATP INDIAN WELLS - Lukáš Rosol osmifinále na turnaji Masters 1000 v Indian Wells neobhájí. Třicetiletý Čech letos skončil už v prvním kole, v němž ztratil vedení proti Francouzi Adrianu Mannarinovi. Ve třech setech padl i Jiří Veselý, který se už s pátým ze šesti letošních turnajů rozloučil hned po svém úvodním vystoupení.

Nišikori v Acapulku odstartoval bleskovou výhrou

ATP ACAPULCO - Kei Nišikori v mexickém Acapulku úspěšně vykročil za obhajobou loňského finále. Druhý nasazený Japonec odstartoval snadnou výhrou nad Nizozemcem Thiemem De Bakkerem.

Veselý letos poprvé postupuje, v Rotterdamu porazil Rosola

Jiří Veselý si připsal první vítězství na turnaji ATP v nové sezoně. Český tenista se výhry a postupu do druhého kola dočkal v Rotterdamu, kde dnes porazil svého krajana Lukáše Rosola 6-4 a 6-2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist