Delic Mate

Delic Mate

30
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
29. 4. 1993
Výška:
196 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 150.
čtyřhra: - / 348.

Krejsová si letos podruhé zahraje finále. Muchová a Šafránek v Antalyi končí. Neuspěl ani Kolář

Petra Krejsová si na podniku ITF 15k v italském Solarinu zahraje druhé letošní finále. Česká tenistka v semifinále vyřadila ve třech setech nasazenou jedničku Georginu Garcíaovou-Perézovou ze Španělska. Karolína Muchová a Václav Šafránek úlohu favoritů v turecké Antalyi nesplnili. Do semifinále nepostoupil ani Zdeněk Kolář.

Rosol se v Umagu na postup nadřel, Veselý prohrál počtvrté v řadě

ATP UMAG - Lukáš Rosol po dvou vydařených turnajích v Německu vstoupil úspěšně také do soutěže na antuce v chorvatském Umagu. Měl však namále, Argentince Schwartzmana zdolal až v tie-breaku třetího setu. O čtvrtfinále si mohl zahrát s krajanem Jiřím Veselým, ten ale podlehl Španělu Ribovi a prohrál již čtvrté utkání v řadě.

Veselý na finále nedosáhl, zastavil ho Karlovič

Jiří Veselý ve svém prvním semifinále na okruhu ATP neuspěl. Dvacetiletý český hráč měl sice v dnešním duelu o finále v Düsseldorfu se sedmým nasazeným Ivem Karlovičem v obou sadách setboly, ale ani v jednom případě neuspěl a prohrál dvakrát 6-7.

Umag na vlastní oči: Postřehy z druhého dne

Včerejší tenisový program v Umagu byl pořádně nabitý, tak se na něj pojďme podívat.

Obhájce titulu Ferrero v Umagu po skreči soupeře postupuje

ATP UMAG - V chorvatském Umagu se přes první kolo dostali oba lonští finalisté, byť ztratili úvodní set. Juanu Carlosi Ferrerovi pomohlo i zranění Maxima Gonzaleze, Starace otočil duel s De Bakkerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist