Eguchi Misa

Eguchi Misa

32
žena
Japonsko
Datum nar.:
18. 4. 1992
Výška:
173 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 109.
čtyřhra: - / 185.

Vondroušová a Allertová v Taškentu postoupily do druhého kola

WTA TAŠKENT - První postupující na turnaji WTA v Taškentu se stala Markéta Vondroušová. Osmnáctiletá Češka v Uzbekistánu odstartovala drtivou výhrou nad Japonkou Mišou Egučiovou, kterou smetla za 47 minut hry. Stoprocentní pondělní bilanci Češek zajistila Denisa Allertová, jež si ve třech setech poradila s chorvatskou kvalifikantkou Janou Fettovou.

Prvním kolem US Open prošly Kvitová a Kristýna Plíšková. Martincová a Veselý neuspěli

US OPEN - První kolo na letošním US Open zvládla v pondělí polovina Čechů. Ve Flushing Meadows postupuje po výhře nad bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou nasazená třináctka Petra Kvitová a své maximum v New Yorku vyrovnala po hladkém postupu přes Mišu Egučiovou z Japonska Kristýna Plíšková. Neuspěla naopak Tereza Martincová, která uhrála proti Caroline Garciaové jediný game, ani Jiří Veselý, jenž nestačil na Bornu Čoriče.

Hořkosladké vítězství: Kristýna Plíšková triumfovala v Dalianu

Kristýna Plíšková se štěstím získala svůj první titul na okruhu WTA. Na turnaji v čínském Dalianu s dotací 115 000 amerických dolarů sice prohrávala s Japonkou Misou Egučiovou 7-5 4-6 2-5, soupeřka však musela kvůli nepříjemnému pádu opustit kurt na nosítkách, a přenechat tak triumf české tenistce.

Ozakiová v Nanchangu vyřadila Schiavoneovou a je poprvé v semifinále

WTA NANCHANG - Do semifinále turnaje v čínském Nanchangu se dostaly dvě Japonky, jedna Američanka a jedna domácí hráčka. Japonky Risa Ozakiová, Misa Eguchová a Číňanka Ying-Ying Duan jsou takhle daleko na okruhu WTA poprvé, dvojnásobná finalistka Vania Kingová je z kvarteta semifinalistek nejzkušenější.

Záhlavová-Strýcová je v Aucklandu ve 2. kole, Hradecká prošla kvalifikací

WTA AUCKLAND - Barbora Záhlavová-Strýcová vkročila do nové sezony na Novém Zélandu třísetovým vítězstvím, když si poradila s Jihoafričankou Chanelle Scheepersovou. Do hlavní soutěže se skrz tříkolovou kvalifikaci prodrala Lucie Hradecká.

Voráčová v Ósace prohrála se svou deblovou partnerkou Aoyamaovou

WTA ÓSAKA - Renata Voráčová si v japonské Ósace svou první letošní výhru na turnaji WTA nepřipsala. Zkušená Češka prohrála v úvodním kole hladce ve dvou setech s domácí Shuko Aoyamaovou, s níž krátce poté postoupila alespoň do 2. kola čtyřhry.

Největší favoritky v Baku nezaváhaly, dál jde Cirsteaová i Svitolinová

Bez ztráty setu zvládly své úvodní zápasy na turnaji v Baku jeho dvě největší favoritky. Rumunka Cirsteaová porazila v prvním kole Tunisanku Jabeurovou dvakrát 6-3 a podobně si vedla i obhájkyně titulu Elina Svitolinová, která do osmifinále prošla po výhře nad Niginou Abduraimovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist