Fourlis Jaimee

Fourlis Jaimee

24
žena
Austrálie
Datum nar.:
17. 9. 1999
Výška:
168 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 242. / 147.
čtyřhra: 352. / 171.

17letá Fruhvirtová a Plíšková v Melbourne ztratily jen čtyři gamy, Martincová proti favoritce nepřekvapila

AUSTRALIAN OPEN - Linda Fruhvirtová využila příznivého losu a zahájila svůj debut na Australian Open suverénní výhrou nad domácí divokou kartou Jaimee Fourlisovou. Pouhé čtyři gamy povolila své soupeřce i Karolína Plíšková, která si poradila s Xiyu Wang z Číny. Neuspěla naopak Tereza Martincová proti favorizované Aryně Sabalenkové. Úvodní zápas Markéty Vondroušové přerušil déšť a dohrávat se bude zítra.

Mladenovicová s Dodigem vyhráli smíšenou čtyřhru na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Kristina Mladenovicová a Ivan Dodig proměnili první společný turnaj v grandslamový triumf. Zkušení deblisté ovládli smíšenou čtyřhru na Australian Open po finálové výhře 6-3 6-4 nad domácí dvojicí Jaimme Fourlisová a Jason Kubler.

Hradecká s Ekvádorcem Escobarem v semifinále mixu nevyužili mečbol

AUSTRALIAN OPEN - Lucie Hradecká s Ekvádorcem Gonzalem Escobarem na Australian Open končí před branami finále smíšené čtyřhry. V nočním zápase proti domácí dvojici Jaimee Fourlisová a Jason Kubler nevyužili mečbol a prohrály 6-2 6-7 6-10.

Krejčíková v Austrálii vyřadila dvě domácí naděje a po 18 měsících je v semifinále

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková na turnaji ITF s dotací 60 tisíc dolarů v australském Launcestonu postoupila po dvou dnešních výhrách nad domácími nadějemi Birrellovou a Fourlisovou poprvé po roce a půl do semifinále. O finále si jednadvacetiletá Češka zahraje se Slovinkou Zidansekovou, která dnes zastavila Marii Bouzkovou.

Štefková i Bouzková v Burnie vyhrály, o čtvrtfinále si zahrají proti sobě

ITF BURNIE - Do turnaje ITF v australském Burnie vstoupily vítězně obě české tenistky, které už v druhém kole čeká vzájemný souboj. Sedmá nasazená Barbora Štefková na úvod smetla Bulharku Najdenovovou, Marie Bouzková otočila zápas s domácí nadějí Fourlisovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist