Wolfe Jarmila

Wolfe Jarmila

37
žena
Austrálie
Datum nar.:
26. 4. 1987
Výška:
174 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 31.

Čekáme miminko, oznámila Wolfeová krátce po ukončení kariéry

Bývalá australská tenistka slovenského původu Jarmila Wolfeová oznámila necelé tři měsíce po ukončení kariéry, že je těhotná. Devětadvacetiletá rodačka z Bratislavy, jež se na okruhu WTA proslavila pod dívčím jménem Gajdošová, oznámila novinku na sociálních sítích.

Jarmila Wolfeová ukončila kariéru

Australská tenistka slovenského původu Jarmila Wolfeová (dříve Gajdošová a Grothová) ukončila v 29 letech kariéru. Na sociálních sítích uvedla, že se tak rozhodla na doporučení lékařů kvůli chronickým potížím se zády. Ve dvouhře vyhrála dva turnaje WTA a ve světovém žebříčku byla nejvýše na 25. místě.

Strýcové generálka na Melbourne nevyšla, v Hobartu prohrála s Larssonovou

WTA HOBART - Turnaj v Hobartu přišel v prvním kole o obě české tenistky. Den po Allertové neuhrála jediný set ani Barbora Strýcová, jež v generálce na Australian Open prohrála se Švédkou Johannou Larssonovou.

Ukrajina je podruhé ve finále Hopman Cupu, Češi se rozloučili porážkou

Čeští tenisté si finále Hopmanova poháru nezahrají. Šanci na postup jim vzala Ukrajina, která dnes zdolala i Austrálii Gold a bez porážky vyhrála skupinu A. Pro Jiřího Veselého a Karolínu Plíškovou tak byl zápas s Američany v Perthu posledním vystoupením v soutěži smíšených párů a o jejich prohře 1:2 rozhodl až supertie-break smíšené čtyřhry.

Hopman Cup: Češi nestačili na Ukrajinu, Serena svůj první letošní zápas vzdala

Čeští tenisté prohráli v Hopmanově poháru s Ukrajinou 1:2 a vzdálil se jim postup do finále. Karolína Plíšková dnes ve dvou setech podlehla Elině Svitolinové a po ní Jiří Veselý nestačil na Alexandra Dolgopolova. Ve čtvrtek budou hrát Plíšková s Veselým proti dvojici z USA, není ovšem jasné, zda v ní bude i Serena Williamsová, která kvůli problémům s kolenem nedohrála svůj první letošní zápas.

Gajdošová se v listopadu podruhé vdala. Hrát bude pod jménem Wolfeová

Gajdošová, Grothová, Gajdošová, Wolfeová. Slovenská rodačka s australským občanstvím Jarmila Gajdošová už potřetí změnila své jméno, neboť se podruhé vdala. Už 1. listopadu si osmadvacetiletá tenistka vzala Adama Wolfea a do nové sezony tak vstupuje s novým jménem Jarmila Wolfe.

Veselý s Plíškovou na Hopman Cupu slaví vítězný debut

HOPMAN CUP - Čeští tenisté Jiří Veselý a Karolína Plíšková si debut na Hopman Cupu osladili vítězstvím nad domácím 'zlatým' výběrem Austrálie. Veselý zdolal ve třech setech Lleytona Hewitta a Karolína Plíšková pak potvrdila roli favoritky proti Jarmile Wolfeové. Češi na závěr vyhráli i smíšenou čtyřhru.

Dellacquaovou stále trápí příznaky po otřesu mozku. Přijde o Hopman Cup i Australian Open

Casey Dellacquaová se odhlásila z Hopman Cupu, Sydney i z Australian Open. Australskou tenistku stále limitují následky otřesu mozku, který utrpěla před dvěma měsíci po pádu na turnaji v Pekingu.

V baráži hrají prim týmové jedničky. Hingisová prohrála s Radwaňskou

FED CUP - Rozehrané barážové duely elitní Světové skupiny Fed Cupu jsou vyrovnané. V Itálii, Nizozemsku i Polsku sbíraly body týmové jedničky. Překvapit se nepodařilo ani Martině Hingisové, jež ve svém prvním singlovém utkání po osmi letech prohrála se světovou devítkou Agnieszkou Radwaňskou. Jedničky zaváhaly pouze v Montrealu, kde se dál trápí Eugenie Bouchardová.

Dulgheruová vyhrála více než tříhodinový maratón a s Wozniackou si zahraje o titul

WTA KUALA LUMPUR - Alexandra Dulgheruová v Kuala Lumpur zdolala po třech a čtvrt hodinách boje Australanku Jarmilu Gajdošovou, když v rozhodujícím setu odvrátila všech čtrnáct brejkbolů, a potřetí v kariéře postoupila do finále. O svůj třetí titul se pětadvacetiletá Rumunka utká s největší favoritkou Wozniackou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist