Gatto-Monticone Giulia

Gatto-Monticone Giulia

36
žena
Itálie
Datum nar.:
18. 11. 1987
Výška:
167 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 148.
čtyřhra: - / 200.

Sharmaová byla v Bogotě chybou umpira okradena o game. Měla jste se více soustředit na skóre, poučte se, řekla supervisorka

Astra Sharmaová nebude na své letošní vystoupení na turnaji WTA v kolumbijské Bogotě vzpomínat v dobrém. V utkání prvního kola s Giulií Gattovou-Monticoneovou byla totiž okradena o game, když umpirový sudí zahlásil špatné skóre, Australanka se nedohadovala a pokračovala ve hře. Když incident řešila po zápase, supervisorka jí řekla, že se měla více soustředit na skóre než svůj výkon.

Martincová v Lyonu vyhrála souboj kvalifikantek a vyzve dvojku Ferrovou

WTA LYON - Tereza Martincová v hale v Lyonu v souboji kvalifikantek po dvou hodinách zdolala Giulii Gattovou-Monticoneovou z Itálie a poprvé od zářijového semifinále na antuce v Istanbulu vyhrála zápas hlavní soutěže na hlavním okruhu. O postup do čtvrtfinále bude bojovat s domácí nasazenou dvojkou Fionou Ferrovou.

Cibulková v Malajsii postupuje, sestry Plíškovy ve čtyřhře skončily

WTA KUALA LUMPUR - Největší favoritka turnaje v Kuala Lumpur Dominika Cibulková vykročila za druhým letošním titulem hladkou výhrou. Slovenská tenistka si ve svém premiérovém zápase jako hráčka Top 10 poradila s Turkyní Özgenovou. Na rozdíl od dvouhry nezvládly svůj první zápas ve čtyřhře sestry Plíškovy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist