Gorgodze Ekaterine

Gorgodze Ekaterine

32
žena
Gruzie
Datum nar.:
3. 12. 1991
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 347. / 108.
čtyřhra: 204. / 43.

17letá Nosková na WTA 125k v Chorvatsku prošla do druhého kola

WTA 125k MAKARSKÁ - Linda Nosková úspěšně zahájila své působení na WTA 125k v Chorvatsku, v úvodním kole jí za stavu 5-7 0-3 ze svého pohledu vzdala nasazená osmička Jekatěrine Gorgodzeová z Gruzie. O své největší čtvrtfinále si 17letá Češka zahraje s Oksanou Selechmětěvovou, nebo Viktorijí Tomovovou.

Kristína Kučová v Gdyni přežila čtyři mečboly a po čtyřhodinovém maratónu je po pěti letech v semifinále

WTA GDYNĚ - Kristína Kučová na antuce v polské Gdyni udolala po odvrácení čtyř mečbolů a takřka čtyřhodinové bitvě (nejdelší v sezoně) 6-7 7-6 7-6 Gruzínku Jekatěrinu Gorgodzeovou a potřetí v kariéře a poprvé po pěti letech postoupila do semifinále turnaje WTA. O premiérové finále se 31letá Slovenka utká s Němkou Korpatschovou.

Bertensová v Palermu útočí na 10. titul. V prvním kole nedala šanci soupeřce z Gruzie

WTA PALERMO - Největší hvězda antukového turnaje v Palermu Nizozemka Kiki Bertensová začala svou cestu za jubilejním 10. titulem jednoznačnou výhrou nad Gruzínkou Ekaterinou Gorgodzeovou. Nezaváhaly ani další favoritky Alizé Cornetová a Viktoria Kužmová, i když vyhrály až po třísetovém boji.

Bouzková si 20. narozeniny neosladila. V Kazachstánu prohrála bitvu o finále

ITF ASTANA - Marie Bouzková skončila na turnaji ITF 80k v kazašské Astaně před finálovými branami. V den svých 20. narozenin česká naděje podlehla 2-6 6-4 4-6 Gruzínce Ekaterině Gorgodzeové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist