Ignatik Uladzimir

Ignatik Uladzimir

33
muž
Bělorusko
Datum nar.:
14. 7. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 129.
čtyřhra: - / 117.

Šafránek si v Bratislavě připsal druhý skalp hráče Top 100, v osmifinále je i Pavlásek

CHALLENGER BRATISLAVA - Václav Šafránek na antukovém challengeru v Bratislavě zdolal 2-1 na sety Francouze Corentina Mouteta a připsal si druhý skalp hráče Top 100. Do třetího kola postoupil také bývalý šampion Adam Pavlásek.

Kolář po půl roce vyhrál dva zápasy po sobě. V Budapešti porazil Pirose a Ignatika

CHALLENGER BUDAPEŠŤ - Zdeněk Kolář na challengeru v Budapešti možná nachází dlouho hledanou formu. Český tenista v maďarské metropoli vyřadil domácího mladíka Zsombora Pirose i Bělorusa Uladzimira Ignatika, na kterého našel recept až v pátém vzájemném souboji, a po půl roce vyhrál dva zápasy po sobě.

Kolář se trápí dál, v Itálii prohrál s Ignatikem

CHALLENGER ANDRIA - Zdeněk Kolář na halovém challengeru v italské Andrie čtvrtfinále neobhájí. Dvaadvacetiletý Čech v prvním kole prohrál 6-7 3-6 s Bělorusem Uladzimirem Ignatikem, kterému podlehl i ve čtvrtém vzájemném duelu. Z posledních jedenácti zápasů si připsal už devátou porážku.

Veselý je po výhře nad Ignatikem v Prostějově v semifinále

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Veselý porazil ve čtvrtfinále tenisového challengeru v Prostějově Uladzimira Ignatika z Běloruska 7-6 6-1. Dvojnásobný vítěz turnaje se v pátečním semifinále utká s Američanem Tennysem Sadgrenem, který vyřadil pátého nasazeného Argentince Nicolase Kickera po výhře 2-6 6-2 6-4.

Veselý je v Prostějově ve čtvrtfinále, Pavlásek a Kližan vypadli

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Veselý na challengeru v Prostějově potvrdil roli favorita proti Arevalovi ze Salvadoru a postoupil do čtvrtfinále. V něm mohl dvojnásobný šampion narazit na krajana Adama Pavláska, ten ale neuspěl v divokém utkání s Bělorusem Ignatikem. Druhé kolo bylo konečným i pro nasazenou jedničku Slováka Martina Kližana.

Kolář si finále na Štvanici nezahraje, skončil na Giraldovi

PRAHA - Fanoušci na pražské Štvanici v neděli na finále s českým zastoupením nepůjdou. Zdeněk Kolář na challengeru Advantage Cars Prague Open 2016 by Zenova skončil v semifinále, v němž dnes podlehl favorizovanému Kolumbijci Santiagu Giraldovi. Toho v boji o titul vyzve Bělorus Ignatik.

V Bratislavě jsou ve čtvrtfinále Štěpánek a čtyři Češky

CHALLENGER / ITF BRATISLAVA - Radek Štěpánek v Bratislavě porazil Bělorusa Ignatika, zajistil si posun do druhé světové stovky a bude bojovat o své první letošní semifinále. V boji o něm může pomstít krajana Jana Šátrala, kterého vyřadil Ukrajinec Marčenko. V soutěži žen se mezi osmičku nejlepších dostaly Andrea Hlaváčková, Karolína Muchová, Jesika Malečková a Markéta Vondroušová.

Veselý v Prostějově postoupil potřetí do finále

Jiří Veselý si na prostějovském challengeru zahraje potřetí za sebou o titul. Loňský vítěz turnaje dnes porazil čtyřiadvacetiletého Bělorusa Ignatika po setech 6-7 6-2 a 6-2 a postoupil do finále. V něm se utká se Srbem Djerem.

Veselý si v Prostějově zahraje o finále

Jiří Veselý postoupil na challengeru v Prostějově do semifinále. Obhájce titulu porazil za necelou hodinu a půl světa Srba Filipa Krajinoviče dvakrát 6-4 a s Bělorusem Ignatikem se utká o finále.

Veselý v Monsu zvládl už dvě třísetové bitvy a postoupil do čtvrtfinále

CHALLENGER MONS - Jiří Veselý to nemá na challengeru v belgickém Monsu vůbec jednoduché. Se dvěma žebříčkově hůře postavenými soupeři musel o výhru bojovat pokaždé ve třech setech, Francouze Millota i Bělorusa Ignatika však porazil a postoupil do čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist