Klein Brydan

Klein Brydan

34
muž
Velká Británie
Datum nar.:
31. 12. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 169.
čtyřhra: - / 118.

Šátral se nechytil ani v Kalifornii proti trápícímu se soupeři

CHALLENGER STOCKTON - Jan Šátral si na říjen naplánoval sérii challengerů v Americe, hned první zápas mu ale nevyšel. Ve Stocktonu v utkání prvního kola prohrál hladce 2-6 2-6 s Britem Brydanem Kleinem, který tak přerušil sérii pěti porážek a do druhého kola hlavní soutěže postoupil dokonce poprvé po téměř čtyřech měsících.

Klein si už letos nezahraje. Kvůli rasistickému výroku

Pro nadějného australského tenistu Brydana Kleina skončila sezona. Postaral se o to sám devatenáctiletý hráč, který minulý měsíc nevybíravými slovy napadl svého protivníka tmavé pleti. ATP mu nyní vyměřila půlroční trest.

Berdych Dabulovi nedal šanci. Federera čeká Safin

Český tenista Tomáš Berdych dnes ztratil pouhých pět gamů v souboji s Argentincem Dabulem a v Melbourne ho dělí už jen jedna výhra od zopakování loňského osmifinále. V něm by mohl opět narazit na Švýcara Federera, kterého v cestě za 14. grandslamovým titulem čeká Marat Safin.

Berdych prošel do druhého kola, Minář dohrál

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Za necelé dvě hodiny zvládl Tomáš Berdych postoupit do druhého kola Australian Open. V úvodním zápase si poradil s Američanem Gineprim ve třech setech. Vstup do turnaje nepokazili ani obhájce titulu Novak Djokovič a druhý hráč světa Roger Federer.

Djokovič v úvodu sezony selhal. Berdych nadělil "kanára" Kleinovi

ATP BRISBANE - Světová trojka Novak Djokovič, jenž bude za čtrnáct dní obhajovat titul na Australian Open, vstoupil do nové sezony porážkou. Favorita na turnaji v Brisbane zaskočil dvacetiletý Lotyš Ernests Gulbis. Naopak nejlepší český tenista Berdych svůj úvodní zápas zvládl.

Preview: Češi a Češky v Brisbane

V noci z neděle na pondělí 5. ledna vkročí do nové sezony také řada českých tenistů. Na společném turnaji v australském Brisbane se jich představí hned pět. Mezi muži nechybí oba daviscupoví reprezentanti Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, v soutěži žen se pokusí v prvním kole zaskočit Srbku Ivanovičovou Petra Kvitová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist