Knapp Karin

Knapp Karin

36
žena
Itálie
Datum nar.:
28. 6. 1987
Výška:
180 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 49.

Nepomohlo ani pět operací. Italská tenistka Knappová ukončila kariéru

Karin Knappová se rozhodla kvůli chronickému zranění pravého kolene, s nímž podstoupila celkem pět operací, ukončit svou kariéru profesionální tenistky. Třicetiletá Italka, která během svého působení na ženském tenisovém okruhu vyhrála dva turnaje, informaci zveřejnila na sociální sítích.

Strýcová má první olympijskou výhru, v Riu postupuje i Šafářová

Barbora Strýcová si po 12 letech zahrála na olympijských hrách a připsala si premiérové vítězství, když v brazilském Riu de Janeiro porazila ve dvou setech Belgičanku Yaninu Wickmayerovou. Do 2. kola dnes postoupila Lucie Šafářová, která úspěšně otočila duel s Italkou Karin Knappovou.

Allertová v Bastadu prohrála v 1. kole s Knappovou

Denisa Allertová dohrála na turnaji v Bastadu už v 1. kole. Česká tenistka v něm nestačila na Italku Karin Knappovou, s níž prohrála 2-6 4-6. České barvy tak budou ve Švédsku hájit už jen Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká, které se do hlavní soutěže probojovaly z kvalifikace.

Kerberová končí v 1. kole, Azarenková vzdala

S letošním Roland Garros se už v úvodním kole rozloučila jedna z papírových favoritek turnaje. Třetí nasazená Angelique Kerberová dnes na pařížské antuce nestačila na Kiki Bertensovou, které podlehla 2-6 6-3 a 3-6.

Šafářová a Strýcová v Římě postupují, Plíšková končí v 1. kole

České tenistky Lucie Šafářová a Barbora Strýcová postoupily na antukovém turnaji v Římě přes domácí Francescu Schiavoneovou a Karin Knappovou do druhého kola. V úvodním kole naopak dohrála Karolína Plíšková, která ve dvou setech podlehla Rusce Kasatkinové.

Azarenková a Kerberová nezaváhaly a čeká je souboj o osmifinále

US OPEN - Už ve třetím kole dojde na zajímavý souboj Viktorie Azarenkové a Angelique Kerberové. Běloruska je dvojnásobnou finalistkou turnaje a vyhrála všechny čtyři vzájemné zápasy, německá tenistka má zase velmi dobrou formu.

Šafářová je v Cincinnati po skreči Bencicové poprvé ve čtvrtfinále, Plíšková nezvládla závěr proti Jankovičové

WTA CINCINNATI - Lucie Šafářová si na turnaji WTA Premier 5 v Cincinnati zahraje poprvé v kariéře ve čtvrtfinále. Sedmá nasazená Češka do něj postoupila poté, co ji skrečovala za stavu 6-2 utkání třetího kola Švýcarka Belinda Bencicová, kterou trápilo zraněné zápěstí. S turnajem se naopak rozloučila Karolína Plíšková, jež nezvládla závěr utkání s Jelenou Jankovičovou, proti které vedla ve třetím setu už 5-2!

O titul z Baku se utkají překvapivě Tigová a Gasparjanová

WTA BAKU - Do finále turnaje v Baku se prodraly překvapivě dvě hráčky z druhé světové stovky. Jednadvacetiletá Patricia Maria Tigová z Rumunska, jež měla na kontě pouze jednu výhru na okruhu WTA, a o měsíc mladší Ruska Margarita Gasparjanová, která se premiérové výhry dočkala až v Ázerbájdžánu.

Favoritky v Baku nezaváhaly. Postupují Pavljučenkovová i Knappová

WTA BAKU - Favoritkám se na turnaji v Baku daří. Své čtvrtfinálové zápasy dnes v Ázerbajdžánu zvládly turnajová jednička Anastasia Pavljučenkovová i nasazená dvojka Karin Knappová. Obě si o postup do finále zahrají proti semifinálovým debutantkám - Rusku čeká Patricia Maria Tigová, Italku Margarita Gasparjanová.

Knappová v Baku deklasovala Kontaveitovou, dál jde i Flipkensová

WTA BAKU - Turnajová dvojka Karin Knappová deklasovala ve druhém kole Estonku Anett Kontaveitovou 6-1 6-0 a v Baku tak postoupila už do čtvrtfinále. V něm je také bývalá světová třináctka Kirsten Flipkensová, která přehrála Rusku Vitalii Ďjačenkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist