Krajicek Michaella

Krajicek Michaella

35
žena
Nizozemí
Datum nar.:
9. 1. 1989
Výška:
177 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 23.

Bělorusky jsou poprvé v semifinále Fed Cupu. Bodovaly Sasnovičová a Sabalenková

FED CUP - Běloruské tenistky jsou poprvé v historii v semifinále Fed Cupu. I když v Minsku čelily výběru Nizozemska bez své hvězdy Viktorie Azarenkové, dokázaly Aliaksandra Sasnovičová a osmnáctiletá Aryna Sabalenková vybojovat tři postupové body. O finále si zahrají znovu v domácím prostředí proti Švýcarkám.

Tenisté Prostějova jsou ve finále extraligy, vyzvou Spartu

Největší favorit letošního ročníku tenisové extraligy Prostějov je ve finále. Dominanci prostějovského výběru stvrdily výhrou v ženské čtyřhře Tereza Smitková s Barborou Štefkovou, které porazily 6-1 3-6 10-7 Lenku Kunčíkovou a Petru Krejsovou. Prostějov tak ve středečním finále proti Spartě zabojuje o devátý triumf v řadě.

Giorgiová 'přežila' 21 es z rakety Krajicekové a je ve čtvrtfinále

WTA HERTOGENBOSCH - Camila Giorgiová na trávě ožívá. Dnes v Hertogenboschi ji proti Krajicekové nezlomilo ani 21 es z rakety nizozemské soupeřky a postoupila do čtvrtfinále.

Strýcová v deblu dohrála, uniklo jí třetí grandslamové semifinále v řadě

Barboře Strýcové se nepodařilo postoupit na třetím grandslamovém turnaji v řadě do semifinále deblové soutěže. Na Roland Garros dnes česká tenistka a její nizozemská spoluhráčka Michaella Krajiceková podlehly Australance Dellacquaové a Kazašce Švedovové po setech 3-6 a 5-7.

Šafářová si společně s Mattekovou zahraje poprvé grandslamové finále

AUSTRALIAN OPEN ženy - Lucie Šafářová má na dosah na Australian Open svůj první grandslamový titul. S Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou dnes postoupily v Melbourne do finále čtyřhry, naopak Barbora Záhlavová-Strýcová s Nizozemkou Michaellou Krajicekovou v semifinále neuspěly.   

Záhlavová-Strýcová a Šafářová si v Melbourne zahrají o finále

Nejen Tomáš Berdych ve dvouhře, ale i Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Šafářová ve čtyřhře si zahrají na Australian Open semifinále. Záhlavová-Strýcová bude hrát o finále v páru s Nizozemkou Michaellou Krajicekovou a Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Pokud obě Češky zvítězí, utkají se spolu o grandslamový titul.

Krajiceková pro TenisPortál.cz: Nikdy by mě nenapadlo, že se zasnoubím na kurtu

Michaella Krajiceková má za sebou letos výrazný posun ve čtyřhře, v níž nastupuje mimo jiné i s Lucií Hradeckou, ale také v osobním životě - před měsícem se totiž zasnoubila s německým tenistou Martinem Emmrichem. Jak vzpomíná na originální žádost o ruku? Dává ve své kariéře přednost dvouhře nebo čtyřhře? Sympatická Nizozemka si během přípravy v Americe našla čas na zodpovězení otázek pro čtenáře TenisPortál.cz.

Hradecká s Krajicekovou do finále čtyřhry nepostoupily, ve dvouhře končí Voundroušová

Lucie Hradecká s Nizozemkou Michaellou Krajicekovou si finále antukového grandslamu v Paříži nezahrají. Vítězky Sparta Prague Open dnes v semifinále French Open nestačily na druhý nasazený pár Sara Erraniová a Roberta Vinciová, s nimiž prohrály hladce 2-6 1-6.

Bouchardová fantastickým výkonem přehrála Kerberovou

Eugenie Bouchardová se stala první čtvrtfinalistkou letošního French Open. Kanaďance k postupu z osmifinále stačilo pouhých 53 minut, ve kterých porazila Angelique Kerberovou hladce 6-1 6-2.

Karolína Plíšková ve finále v Norimberku prohrála s Bouchardovou, ale triumfovala ve čtyřhře

Karolína Plíšková na turnaji v Norimberku svůj druhý titul na okruhu WTA nezískala. Česká hráčka ve finále prohrála s Eugenií Bouchardovou stejně jako vloni na US Open ve třech setech 2-6 6-4 3-6. Plíšková ale po boku Michaelly Krajicekové slaví titul ve čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist