Krajicek Richard

Krajicek Richard

52
muž
Nizozemí
Datum nar.:
6. 12. 1971
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 468.

Raonic má náhradu za Moyu, jeho novým superkoučem je Krajicek

Milos Raonic bez superkouče dlouho nezůstal. Třetí hráč světa se nově dohodl s wimbledonským vítězem z roku 1996 Nizozemcem Richardem Krajickem, s nímž koketoval už během letošního roku.

Wawrinkovi pomůže s přípravou na Wimbledon Krajicek

Dvojnásobný grandslamový vítěz Stan Wawrinka posílil před Wimbledonem svůj trenérský štáb o specialistu na hru na trávě Richarda Krajicka. Čtyřiačtyřicetiletý bývalý nizozemský tenista dokázal wimbledonský titul vybojovat v roce 1996.

Krajicek nebude šéfem ATP

Bývalý wimbledonský vítěz Richard Krajicek se stáhl z boje o křeslo šéfa mužské tenisové organizace ATP. Podle nizozemského listu De Telegraaf nechce Krajicek kandidovat proto, že necítil podporu od členů vedení asociace.

Záhlavová-Strýcová v Kodani končí, nestačila na kvalifikantku

Česká tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová vypadla na turnaji v Kodani ve druhém kole. Pátá nasazená dnes nesplnila roli favoritky v utkání s Němkou Monou Barthelovou a se 142. hráčkou světa prohrála 6-7 a 4-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist