Levinsky Jaroslav

Levinsky Jaroslav

43
muž
Česká republika
Datum nar.:
11. 2. 1981
Výška:
193 cm
Váha:
95 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 239.
čtyřhra: - / 24.

Blog ze Stromovky: Skvělý Marcora, smolná čtyřhra a bojovník Veselý

Má druhá výprava na Prague Open dopadla snad ještě lépe než ta první. Čtvrteční odpoledne nabídlo krásný tenis a skvělou atmosféru, v akci se znovu představil Jiří Veslý, či pár Dlouhý/Levinský. Komu se na Spartě dařilo? Jaké významné osobnosti jsem v Praze potkal? Přečtěte si blog z pražské Stromovky.

Fotbal v Indian Wells: Jak Češi porazili šampiony

Djokovič rozehrává křížným pasem na Nadala, ten dělá kličku, vzápětí druhou, ale pak raději míč vrací zpět na obránce Tipsareviče... Vskutku hvězdná sestava se sešla na travnatém hřišti v tenisovém areálu v Indian Wells. Při fotbálku "na dvě" ovšem hráli hlavní roli Češi – vyhráli!

Levinský titul nezískal, triumfoval pár Blacková/Paes

AUSTRALIAN OPEN MIX - Český tenista Jaroslav Levinský na Australian Open svůj první grandslamový titul nezískal. S Ruskou Jekatěrinou Makarovovou dnes podlehli ve finále smíšené čtyřhry nejvýše nasazenému páru Leandru Paesovi z Indie a Caře Blackové ze Zimbabwe 5-7 3-6.

První ročník Malaysia Open ovládl Rus Davyděnko

ATP KUALA LUMPUR - Nikolaj Davyděnko se jako první tenista zapsal mezi vítěze tenisového ročníku v Kuala Lumpur. Ruský tenista ve finále zdolal Španěla Verdaska a vyhrál tak první ročník Malaysia Open.

Kvalifikant Bellucci ve Gstaadu slaví premiérový triumf

ATP GSTAAD - Brazilský tenista Thomaz Bellucci proměnil svou druhou finálovou účast v premiérový titul. Ten získal na antuce ve švýcarském Gstaadu, když v deštěm přerušeném utkání porazil Němce Andrease Becka 6-4 7-6. Cestou vyřadil tři nasazené soupeře: Kiefera, Andrejeva i Wawrinku.

Finalista Roland Garros Söderling vyhrál první antukový turnaj

ATP BASTAD - Robin Söderling si letos překvapivě zahrál finále na French Open. Bylo to vůbec poprvé, co usiloval o titul na antukových dvorcích. Dočkal se ho ale až nyní na domácí půdě v Bastadu, kde neztratil ani set a po dnešní výhře nad Argentincem Monakem slaví čtvrtý triumf.

Hanescu získal v Gstaadu svůj první titul, Levinský vyhrál čtyřhru

Svůj první titul na okruhu ATP v kariéře získal v Gstaadu Rumun Viktor Hanescu. Ve finále nedal šanci sedmému nasazenému Igoru Andrejevovi z Ruska. Šestadvacetiletý tenista přitom v letošní sezoně vyhrál do tohoto týdne pouze pět zápasů, tedy stejně jako na švýcarské antuce během několika dní.

Dnešní den byl pro české tenisty úspěšný

Českým tenistům se dnes na turnajích ATP a WTA dařilo. V Estorilu do 2. kola postoupil Ivo Minář a Klára Zakopalová, v Charlestonu se dařilo Barboře Záhlavové-Strýcové a ve Valencii uspěl deblový pár Levinský/Škoch. Vypadly pouze české deblistky v portugalském Estorilu.

Starace v Neapoli dovršil hattrick

Antukový challenger v Neapoli za poslední 3 roky nezná jiného vítěze, než domácího Potita Staraceho. Ten dnes obhájil titul z posledních dvou let, když po velkém boji ve třech setech přehrál Brazilce Marcose Daniela. Úspěšně tak nastartoval svou oblíbenou antukovou sezonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist