Lim Alize

Lim Alize

33
žena
Francie
Datum nar.:
13. 7. 1990
Výška:
173 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 135.
čtyřhra: - / 148.

Češky v Melbourne: Hradecká, Štefková a Krejčíková postupují, končí Smitková a Martincová

AUSTRALIAN OPEN - V Melbourne se dnes rozehrála kvalifikace ženského turnaje. V prvním kole uspěly Lucie Hradecká, Barbora Štefková a Barbora Krejčíková. Naopak další dvě české zástupkyně Tereza Smitková a Tereza Martincová se s letošním ročníkem Australian Open loučí hned po prvním zápase.

Cetkovská prohrála s Lepchenkovou a končí na Roland Garros v prvním kole

Petra Cetkovská neobhájí na French Open loňské třetí kolo. Česká tenistka prohrála v zápase s Varvarou Lepchenkovou, které podlehla za hodinu a čtvrt 4-6 1-6.

1. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká Berdycha, Štěpánka a Cetkovskou

Tomáš Berdych, Radek Štěpánek a Petra Cetkovská zasáhnou jako první z českých tenistů do letošního French Open. Na pařížské antuce začne program úvodního hracího dne v 11:00 a fanouškům se představí mimo jiné i obhájkyně titulu Američanka Serena Williamsová či vítěz z roku 2009 Švýcar Roger Federer.

Zakopalová je potřetí v sezoně ve čtvrtfinále

WTA FLORIANOPOLIS - Kláře Zakopalové se v Brazílii navzdory neoblíbenému teplému počasí daří. Po finále v Riu de Janeiru je už ve čtvrtfinále i ve Florianopolisu, kde dnes porazila ve dvou setech Francouzku Alizé Limovou. O semifinále se utká s Rumunkou Dulgheruovou.

Zakopalová je ve Florianopolisu ve 2. kole, Záhlavová-Strýcová v něm skončila

WTA FLORIANOPOLIS - Klára Zakopalová už pošesté v sezoně postoupila do 2. kola. V brazilském Florianopolisu do něj postoupila po výhře nad mladou Chorvatkou Vekičovou, naopak její krajanka Barbora Záhlavová-Strýcová svůj druhý zápas v Brazílii prohrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist