Lucic Mirjana

Lucic Mirjana

42
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
9. 3. 1982
Výška:
181 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 20.

Sydney: Strýcová vydřela postup, Šafářová nevyužila mečboly. Kvitové soupeřka vzdala

WTA SYDNEY - Barbora Strýcová byla v prvním kole na turnaji WTA Premier v Sydney blízko porážky. Nakonec ale předvedla dva obraty a Darju Kasatkinovou z Ruska po dvou a půl hodinách porazila. Naopak Lucie Šafářová byla pro změnu blízko výhře nad Angelique Kerberovou, ani jeden ze dvou mečbolů však nevyužila. Pouze jeden set v prvním zápase sezony odehrála Petra Kvitové, které vzdala nemocná Chorvatka Lučičová.

Jízda Kontaveitové pokračuje! Po Kerberové smetla i Lučičovou-Baroniovou

WTA ŘÍM - Životní turnaj Anett Kontaveitové pokračuje. Estonka po včerejší výhře nad světovou jedničkou Angelique Kerberovou dnes v osmifinále turnaje WTA Premier 5 v Římě smetla také Mirjanu Lučičovou-Baroniovou. Chorvatce nedala sebemenší šanci a za 54 minut zvítězila dvakrát 6-1. Ve svém prvním čtvrtfinále takto prestižní akce WTA si zahraje se Simonou Halepovou.

V Římě dohrály Siniaková, zraněná Šarapovová i loňská finalistka Keysová

WTA ŘÍM - Trápení Madison Keysové po návratu na kurty pokračuje. Američanka se nedočkala premiérového vítězství na antuce ani na oblíbeném turnaji WTA Premier 5 v Římě, kde loni došla až do finále. Keysová v prvním kole podlehla Darje Gavrilovové. Ve druhém kole dohrály Kateřina Siniaková i Maria Šarapovová, která vzdala

Strýcová je po skreči Kasatkinové ve druhém kole. Postupuje také Siniaková. Šafářová končí

WTA ŘÍM - Barbora Strýcová měla k postupu do druhého kola turnaje WTA Premier 5 v Římě ještě daleko. Její soupeřka Darja Kasatkinová se však bohužel při jednom z dokluzů zranila a utkání musela za stavu 6-4 3-4 skrečovat. Ve druhém kole je po vydřené výhře 5-7 6-3 7-6 nad Shuai Zhang také Kateřina Siniaková. Lucie Šafářová v třísetové bitvě podlehla 5-7 6-4 3-6 Mirjaně Lučičové-Baroniové..

Finále v Charlestonu obstarají devatenáctileté naděje nové generace Kasatkinová a Ostapenková

Finále turnaje WTA Premier v Charlestonu bude mít překvapivé obsazení. O premiérový titul si na zelené antuce v Jižní Karolíně zahrají devatenáctileté naděje nové generace Darja Kasatkinová z Ruska a Jelena Ostapenková z Lotyšska.

V Charlestonu jsou v semifinále dvě 19leté naděje Ostapenková a Kasatkinová

WTA CHARLESTON - Jelena Ostapenková vyhrála s Caroline Wozniackou i druhý vzájemný zápas. Také v Charlestonu Dánku přehrála ve dvou setech a poprvé v sezoně vyhrála čtyři zápasy po sobě. Druhou devatenáctiletou semifinalistkou je Ruska Darja Kasatkinová, která si zahraje o své první finále na okruhu WTA.

Plíškové vyšla odveta proti Lučičové. O finále si zahraje s Wozniackou

WTA MIAMI - Karolína Plíšková v Miami porazila ve dvou setech Chorvatku Mirjanu Lučičovou, které oplatila porážku z letošního Australian Open, a na druhém turnaji WTA Premier Mandatory v řadě postoupila do semifinále. O postup do finále s Dánkou Caroline Wozniackou, která zastavila Lucii Šafářovou.

Miami: Dvě Češky do čtvrtfinále! Plíšková porazila Strýcovou, Šafářová vyřadila Cibulkovou

WTA MIAMI - Dvě české tenistky v Miami postoupily bez ztráty setu do čtvrtfinále. Karolína Plíšková se do něj dostala po výhře nad krajankou Barborou Strýcovou, Lucie Šafářová si pak vyšlápla na světovou čtyřku Dominiku Cibulkovou ze Slovenska.

Mladenovicová v Acapulku zvládla další náročný duel. O titul si zahraje s Curenkovou

WTA ACAPULCO - Kristina Mladenovicová v náročných podmínkách v Acapulku zvládla třísetové semifinále proti Američance Christině McHaleové a navdzory únavě postoupila do druhého letošního finále. V něm narazí na Ukrajinku Lesju Curenkovou, která v semifinále síly ušetřila.

V Acapulku obstará semifinále kvarteto nasazených hráček

WTA ACAPULKO - Letošnímu ročníku podniku WTA International v mexickém Acapulku vládnou favoritky. Nejvýše nasazenou Mirjanu Lučičovou-Baroniovou z Chorvatska a turnajovou dvojku Kristinu Mladenovicovou z Francie v semifinále doplní pátá nasazená Christina McHaleová z USA a sedmička Lesja Curenková z Ukrajiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist