Marach Oliver

Marach Oliver

43
muž
Rakousko
Datum nar.:
16. 7. 1980
Výška:
185 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 82.
čtyřhra: - / 2.

Marach smí kvůli koronaviru v Panamě z domu jen třikrát týdně

Rakouský tenista Oliver Marach žijící v Panamě se musí vyrovnávat s výrazně přísnějšími opatřeními kvůli pandemii koronaviru, než jaká jsou momentálně zavedena v Evropě. Z domu smí deblový specialista jen třikrát v týdnu vždy maximálně na dvě hodiny, v této době může jen nakoupit potraviny nebo dojít do lékárny. Pro děti nyní v zemi platí úplný zákaz pohybu venku, v neděli nesmí ven nikdo.

Marach s Pavičem poprvé porazili Herberta s Mahutem

TURNAJ MISTRŮ - Oliver Marach s Matem Pavičem zahájili své působení na Turnaji mistrů v Londýně vítězně. Rakousko-chorvatský pár v prvním zápase skupiny Knowlese a Nestora na čtvrtý pokus našel recept na francouzské duo Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut.

Herbert s Mahutem na domácím French Open ovládli třetí grandslam

FRENCH OPEN - Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut ovládli domácí French Open. Ve finále francouzští tenisté zdolali šampiony z Melbourne Olivera Maracha a Mateho Paviče a po triumfech na US Open 2015 a Wimbledonu 2016 získali třetí společný grandslamový titul.

Fucsovics v Ženevě ukončil 36 let dlouhé čekání na maďarského vítěze turnaje ATP

ATP ŽENEVA - Maďarsko má po 36 letech vítěze turnaje ATP. Na antuce ve švýcarské Ženevě se o to postaral šestadvacetiletý Márton Fucsovics, který ve svém prvním finále smetl Němce Petera Gojowczyka.

Bratři Bryanovi pošesté ovládli Monte Carlo a mají 38. titul z Masters

ATP MONTE CARLO - Bob a Mike Bryanovi se těsně před oslavou 40. narozenin vrací zpět do skvělé formy. Zkušení Američané si i na třetím letošním turnaji Masters 1000 zahráli finále a tři týdny po triumfu v Miami slaví vítězství i na antuce v Monte Carlu. Celkově američtí bratři získali 116. titul, z toho 38. z turnajů Masters 1000 a šestý z Monaka.

Marach s Pavičem na Australian Open slaví premiérový grandslamový triumf

AUSTRALIAN OPEN - Debloví specialisté Oliver Marach a Mate Pavič vyhráli i 14. zápas sezony a slaví zisk prvního grandslamového titulu ve čtyřhře mužů. Ve finále Australian Open rakousko-chorvatský pár porazil 6-4 6-4 kolumbijskou dvojici Juan Sebastian Cabal a Robert Farah.

Maraton wimbledonské čtyřhry vyhráli Melo s Kubotem

Čtvrtí nasazení Lukasz Kubot a Marcelo Melo potvrdili svou letošní neporazitelnost na trávě i ve finále slavného Wimbledonu. Polsko-brazilský pár zdolal ve finále londýnského grandslamu po více než čtyř a půl hodinách hry 5-7 7-5 7-6 3-6 13-11 rakousko-chorvatské duo Oliver Marach/Mate Pavič a připsal si tak první společnou grandslamovou trofej. Celkově vyhráli Kubot s Melem 14. zápas a 3. turnaj na trávě v řadě.

VIDEO: Bolestivé chvíle pro Nadala a Maracha

Rafael Nadal a Oliver Marach včera ve Wimbledonu prožili bolestivé chvíle. Španělský tenista se krátce před nástupem k osmifinálovému duelu proti Gillesi Müllerovi praštil do hlavy o rám dveří, když si chtěl v rámci zahřívacího rituálu poskočit. Rakouského tenistu zase v průběhu deblového utkání zasáhl míček do citlivých míst.

Marach žaluje německý svaz, chce odškodné za zranění

Rakouský hráč Oliver Marach chce na Německém tenisovém svazu vysoudit odškodné za zranění, které utrpěl při tréninku během předloňského turnaje v Hamburku. Čtyřiatřicetiletý deblový specialista podle svých slov narazil do železného sloupku u hřiště a poranil si vazy v noze. Kvůli tomu pak nemohl několik měsíců hrát a přišel o peníze z turnajů. Vinu za to dává organizátorům z Hamburku.

Rakušané jsou po 17 letech ve čtvrtfinále, porazili nejistý výběr Rusů

DAVIS CUP - Rakouští tenisté si po 17 letech zahrají ve čtvrtfinále Davisova poháru. V domácím prostředí si poradili s výběrem Ruska, když rozhodující třetí bod dnes získal Jürgen Melzer. Ten smetl Alexe Bogomolova, kterému se tak nepovedla premiéra v ruském dresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist